Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו 318

alonjp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדוק את מחירי הטיפולים במורשה לדעתי יקרים יותר מהאלטרנטיבות.

ודא שגם כאן האחריות היא לשלוש שנים (אין סיבה שלא).

לגבי הרכב עצמו היו תמיהות לגבי מעבר של במוו למנוע שלושה צילנדרים. בנסיעת מבחן ארוכה שערכתי אני לפחות לא זיהיתי סימנים לחולשה או רעידות עליהם שמעתי.

כפי שנאמר כאן - הרכב לא מטוס והפער בינו ובין ה-320 למשל (אותה רכשתי) עבורי היה משמעותי אבל ביחס למתחרות וברמת התמחור הזו לא הייתי מסתכל לצדדים.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סתם אנקדוטה קרובה. רק בגלל שהזכרת XC60.

אחריי שהקיה ספורטאז' של חמי הלכה מכות עם טרקטור והלכה לעולמה, הוא ביקש את עצתי מה לקנות במקומה.

הפור נפל על CX-5 חדשה.

הרכב נקנה, ושולמה מקדמה.

לבינתיים, מכיוון שאני מסתדר עם רכב אחר, השאלתי לו את ה XC60 שלי עד שיקבל את המאזדה החדשה.

טעות.

קניית המאזדה בוטלה.

הוולוו נחטפה ע"י חמי ללא מחשבה שנייה.

XC60 T-6 R-Design.

הרכב מומלץ בחום...

פורסם
בדוק את מחירי הטיפולים במורשה לדעתי יקרים יותר מהאלטרנטיבות.

ודא שגם כאן האחריות היא לשלוש שנים (אין סיבה שלא).

לגבי הרכב עצמו היו תמיהות לגבי מעבר של במוו למנוע שלושה צילנדרים. בנסיעת מבחן ארוכה שערכתי אני לפחות לא זיהיתי סימנים לחולשה או רעידות עליהם שמעתי.

כפי שנאמר כאן - הרכב לא מטוס והפער בינו ובין ה-320 למשל (אותה רכשתי) עבורי היה משמעותי אבל ביחס למתחרות וברמת התמחור הזו לא הייתי מסתכל לצדדים.

יש לך את הרכב, אתה לא יודע מהן העלויות טיפול במוסך מורשה?

אני אבדוק אבל בנסועה שלי לא בטוח שזה כל כך משנה, מקסימום עוד 1,000₪ בשנה..

לגבי אחריות, היא לא לשלוש שנים כי הרכב ״עלה לכביש״ לפני שמונה חודשים.

אני בהחלט לוקח את זה בחשבון וזה קצת מוריד את החשק.

אגב עלו פה טענות על החוסר באבזור בטיחות בדגם ״הליסינג״, אז עכשיו בדקתי במפרטים וגיליתי שגם בדגם הרגיל אבזור הבטיחות ממש לא מרשים ומסתכם בהתראה על שמירת מרחק, סטיה מנתיב וזיהוי הולכי רגל, או במילים אחרות זהה למובייל איי.

אפילו הדגמים המאובזרים ביותר והיקרים להחריד מוסיפים רק זיהוי רכבים בשטח מת, ממש לא משהו מרשים במיוחד.

לאף אחד מהדגמים אין את המערכת היחידה שמבחינתי תורמת למשהו וזה בלימה אוטונומית עם זיהוי הולכי רגל, גם בקרת שיוט אדפטיבית אין.

בקיצור, מבחינה זו ה-318S לא נופלת מאף אחד מהדגמים היקרים יותר, כי בכל מקרה זה לעג לרש...

פורסם (נערך)
.

קניית המאזדה בוטלה.

הוולוו נחטפה ע"י חמי ללא מחשבה שנייה.

XC60 T-6 R-Design.

ברור,זה עולם אחר, אבל כך גם הוצאות הדלק.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

לאף אחד מהדגמים אין את המערכת היחידה שמבחינתי תורמת למשהו וזה בלימה אוטונומית עם זיהוי הולכי רגל, גם בקרת שיוט אדפטיבית אין.

‏...

טעות. ב330e יש לי בלימה אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ככל הזכור לי, בדגם s יש ג'אנטים 16 לעומת ג'אנטים 17 בדגם הספורט.

נקודת זכות לטובת נוחות הנסיעה.

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

Using Tapatalk

פורסם

עדכון קטן,

בסופ״ש ביקרנו בסוכנות וראינו את הרכב, לצערי הוא בעייתי מבחינת המושב האמצעי מאחור, ישנה בליטה ענקית בריצפה במפריע לרגליים.

מזל שלקחנו את הילדה ששמה לב שהיא לא יכולה לשבת מאחור.

חבל, דווקא רכב מאוד מרשים.

חוזרים לחיפושים...

פורסם

נראה לי שכן.

180k לדגם הבסיס זה הרבה יותר מידי לדעתי לרכב הזה.

באותו היום שהלכנו לראות את ה-318 הלכנו גם לראות את הלקסוס is, סונטה לימיטד ואקסטרייל (גירסת הבסיס 5 מקומות).

ה-is (באה בחשבון כמשומשת) צפופה באופן מוגזם ונפסלה מידית.

האקסטרייל הרגיש מרווח, נראה סביר (לאחר מתיחת הפנים) ועם אבזור בטיחות מלא, אבל משום מה מרגיש פשוט ודל.

הילדה הכי אהבה אותו כנראה בגלל המושב האחורי הגבוה, וזה בהחלט נותן לו נקודות זכות מבחינתי.

הסונטה לימיטד מרשימה מאוד ומאובזרת עד התחת תרתי משמע (הקירור במושבים, איזה כיף לישבן), איכות החומרים לא בשמיים, כיאה לקבוצה, היא מרווחת מאוד במושב האחורי ונראית סביר.

כרגע יש אותה במצבע חבר והיא יוצאת משהו כמו 173,000₪ על הכביש כולל הכל, סה״כ מחיר סביר.

מבחינתי יש התלבטות בינה לבין האקסטרייל (עדיין לא עשיתי נסיעת מבחן על האקס, על הסונטה דווקא כן והיה סבבה).

וכמובן שנשארה גם ה-CX5 בתמונה...

פורסם (נערך)

קח בחשבון שדגם מחודש/מתוח של הסונטה הוצג השבוע.

IMG_1806.JPG

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf

• תוכן חדש...