Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פנינות נדירות הכוונה רכב נפוץ כמו אאוטלנדר אבל בלי שריטות חניה, קילומטרז' של רכבת וסימני רגליים של ילדים ובמבה על כל הסלון.

רכב כזה ימכר מהר ובמחיר טוב אבל אם הוא במצב ממוצע, אתה תצטרך לרדת במחיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותי מעניין אם ב2018 יהיו רכבים שסוף סוף יורידו את הדגמים האלה מהפסגה , יש למשהו הימור ? כרגע אני לא רואה דבר אבל אולי אין לי מספיק דמיון בנושא.

פורסם (נערך)

על זה נכתב כבר בעבר, במקור עוד ב 2003 , הזכויות שמורות לכותב המקורי

"... בישראל, לקנות אוטו שונה מ'מה שהולך היום הכי חזק בשוק' , זה יותר מאשר לצאת פראייר: זה הדבר הכי קרוב להצהרה על נכונות להיקבר מחוץ לגדר.

- 'אנחנו מוכרים הכי הרבה מכוניות!' מכריז יבואן פלוני במודעות שלו.

- 'שטויות! המכונית שלנו מס' 1 במכירות,' מגיב המתחרה.

- '120,000 ישראלים לא טועים(...),' נותן השלישי את הקונטרה שלו.

מה הם מנסים לומר לך בפרסומות האלו?

שדגם מסויים, שהם מציעים, מתאים יותר לצרכים האינדיווידואליים שלך?

שפופולאריות היא מדד בדוק ותקף לאיכות?

שהשכן שלך מבין יותר ממך, ואם הוא קנה - סימן שזה טוב גם עבורך?

שבינכה אין לך מושג במכוניות - וחבל על המאמץ לשכנע אותך בצורה עניינית ואינטליגנטית?

לא, המסר הוא במישור אחר לגמרי: כת המאמינים שלנו הכי גדולה - בוא הצטרף אליה! ומאחר שהדת היהודית סולדת מפעילות מסיונרית, אפשר לתת לזה ניסוח מחודד יותר: מה, אתה לא רוצה להיות שייך לעדר?

כל מילה נוספת , גורעת.

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
אותי מעניין אם ב2018 יהיו רכבים שסוף סוף יורידו את הדגמים האלה מהפסגה , יש למשהו הימור ? כרגע אני לא רואה דבר אבל אולי אין לי מספיק דמיון בנושא.

את הפיקנטו כניראה שום מיני לא תוריד השנה.

Sent from my greasy fingernails using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
באמת "עושה לך את זה" שהמכונית שלך במקום השביעי והמכובד?

כי זה מרגיש מה?

חלק מהעדר?

הפשרה של ספקי הליסינג לבעלי משפחות?

מה בדיוק מוסיף לך בחיים שאאוטלנדר עם יותר מסירות ממכוניות אחרות, אחרי שברור שזה מדד להכל חוץ מלאיכות?

סוג של "גאוות יחידה", לא? לי זה עושה טוב בלב לדעת שהרכב שלי הוא הרכב הכי נמכר בישראל. כמו מן פידבק כזה שעשית בחירה נכונה איתו, לא יודע...

פורסם (נערך)
סוג של "גאוות יחידה", לא? לי זה עושה טוב בלב לדעת שהרכב שלי הוא הרכב הכי נמכר בישראל. כמו מן פידבק כזה שעשית בחירה נכונה איתו, לא יודע...

אתה צוחק, נכון?

הבחירה שלך נכונה כי כלמוביל נתן הנחות כמות הסטריות לליסינג?

אתה מיישר את הצרכים שלך לפי כמות מכירות? או אולי אתה גאה שקנית במחיר שגבוה ב 15% ממה שקנתה חברת הליסינג?

גילוי נאות, אני רכשתי לבת שלי פיקנטו ב2011 (ולא סוזוקי ) ולאישתי ספורטא'ז עוד ב 2008 (ולא טוסון) , אז אמרו לי שאני משוגע. שאני עוד אתחרט על הבחירות שלי :-P

אני כנראה באמת יוצא דופן כי הדיילי דריבר שלי זוהי לאון קופרה 2017. ויש רק 300 כאלה על הכביש :roll:

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נובע מהפחד של אנשים לקחת אחריות על הבחירות שלהם.

פורסם
אני מקווה שב"פנינות נדירות" לא התכוונת לנובירה שלך.

או שכן, אין לדעת.

הנובירה היא בהחלט פנינה נדירה. אני לא יודע אם אי פעם ייצרו רכב כזה גרוע... הוא לוקח בהליכה את כל הרכבים החולים, סייע לי להכיר כמעט את כל המוסכים בארץ, כולל הפחחים (בגלל הבלמים המדהימים, נכנסתי בכל מה שזז עד שלמדתי לעצור קילומטר קודם). אני זוכר איך ריחמתי על הקונה ששילם עליו 4000 ש"ח... הייתי מאוד סקרן לפגוש אותו היום ולשמוע על הצרות שהיו לו מאז שהוא קנה את הרכב. כאחד שהיה לו רכב כזה - אני כל יום יוצא לחניה, מסתכל על האאוטלנדר ומבסוט מזה שהרכב מניע בלחיצת כפתור, ולא הלך הבוקר עוד ראש מנוע / גיר / רדיאטור / אגזוז / מזגן וכן הלאה.

עכשיו אתה מבין למה אני כותב "אאוטלנדר אהובתי"? כי לצאת עם הרכב בבוקר בידיעה שהוא יחזור בערב ולא ישאר במוסך, זה אושר.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לחזור בערב זה אושר? איפה אתה חי.

אין כמו לצאת מוקדם מהעבודה.

פורסם

אני גם נוטה להמעיט (שלא לומר לזלזל..) בהעדפות העדר, אולם בו נודה על האמת - חלק ניכר מציבור הנהגים (שלא לומר הרוב) אינו רגיש לתכונות הדינמיות של הרכב ומחפש בעיקר את האמינות ושמירת הערך.

מעבר לכך, במציאות המטורפת שבה מחירו של רכב משפחתי בישראל כפול מזה שברוב העולם המערבי וכאשר נדרשות 14 משכורות ממוצעות לרוכשו לעומת 4 באירופה, אז הפרספקטיבה לקניית רכב חדש איננה מוטורית גרידא אלא כלכלית בעיקרה.

מעבר לאמור, היצרנים מהמזרח סוגרים את הפער גם בהיבט האיכות וההיצע הדינמי (לפחות עד לסגמנט המשפחתיות) ולהשוות היום סיויק או מזדה 3 לגולף כבר איננו חזון מופרך (הגולף עדיין עדיפה לטעמי, אבל מתחילה "להזיע" בהתמודדות...).

במובן זה, "חכמת ההמון" כן יכולה ללמד דבר או שניים על היתרונות שיש לדגמים מסוימים, וזאת מעבר להנחה שמקבלות חברות הליסינג התפעולי שחלקן בשוק הולך ומצטמצם.

פורסם

נוסע על האוטלנדר יום יום בחודש האחרון לעבודה [הפיג'ו נשארת בבית, חבר עם ליסינג אוסף אותי בשביל שאני אנהג]:

רכב הכי גרוע שנהגתי עליו בחיים. BY FAR. פשוט שונא את הרכב הזה. הכל שם פח אשפה.

הרכב חופר בנגיעה הכי קלה על הגז כאילו מדובר בבוגאי, מנופים מאחורי ההגה? חחח

גדול ומגושם עם בולמים פשוט נוראיים! אני נשבע שמרגישים שם שיבושים ופסי האטה יותר מב GTI שלי.

פורסם
מנופים מאחורי ההגה? חחח

הקטע של המנופים הגדולים באאוטלנדר תמיד נראה לי כלכך לא שייך.

Sent from my arse using Tapatalk

• תוכן חדש...