Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר אך לאחר שנה שאני עם הרכב והכל טוב עם האזעקה בזמן האחרון האזעקה ברכב מתחילה לפעול ללא סיבה

אם היא הייתה מופעלת אחת לשבוע, בהדרגה זה עלה למצב שעכשיו היא הופעלה 5 פעמים ב 10 דק' (ועכשיו לאחר רבע שעה הכל טוב שוב)

אם זה משנה לרוב היא מופעלת בלילה וכעת יש רוחות בחוץ

מה אפשר לעשות יכול להיות שהאזעקה מתחילה להחזיר נשמתה לבורא?:|

וישנה אפשרות לכבות את האזעקה הקולית? (לפי מה שהבנתי יש חוק לגבי זה שאני לא כ"כ מודע לגבי פרטיו)

הרכב הונדה סיוויק 2005

פורסם

אכן, יש חוק נגד אזעקות קוליות.

אם שכן יחטוף קריזה ויתלונן, אתה עלול לחטוף דוח.

אתה יכול לנתק את הצופר הקולי (פשוט לנתק לו את החוט בהנחה שאין לו סוללת גיבוי שעדיין תקינה מ2005...)

לגבי התקלה, אלו בדרך כלל גלאי הנפח שמשתגעים, בעיקר במז"א סוער, או מתג כספית ("גלאי זעזועים").

הרכיב השלישי שנוהג לעשות צרות זה המתג בתא המנוע. אתר אותו ונתק לו את החוט, כך שלא יגע בשום אופן בגוף הרכב.

עצתי היא לנתק את הצופר וכל יחידות הגלאים, כך שעדיין תרוויח את השימוש בשלטים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אין לי כל-כך מושג איך לנתק את כל היחידות, איך אני מאתר את החיישנים הפגומים

והאם יש דרך לנתק רק את האזעקה בצופר כי את הצפצוף של פתיחת/סגירת הרכב אני עדיין רוצה

פורסם

לא. ברגע שתנתק את הצופר, כל המערכת תשתוק כמו דג אילם. :-)

אם אתה רוצה להיות שומר חוק למהדרין, תוכל להחליף אותו באיזה זמזם קטן שתשמע רק אתה, כשאתה ממש ליד האוטו, לצורך אינדיקציה של נעילה/פתיחה.

את כל יחידות הגלאים והמוח המרכזי אתה יכול למצוא ככל הנראה מתחת להגה ובקונסולה המרכזית. (תלוי במתקין המקורי)

אלו קופסאות קטנות, בדרך כלל בצבע שחור, שמתחברות למוח המרכזי (שהוא קופסא שחורה קצת יותר גדולה, עם הרבה קונקטורים מחוברים אליה).

מאחר ואני מניח שבשנתונים שללו עדיין היה נהוג להשתמש בניתוקים שהאזעקה מאפשרת, לניתוק לא נכון יש פוטנציאל נזק די גדול. (הרכב לא יניע)

תעלה לכאן צילומים של מה שאתה מתכוון לנתק לפני שניתקת, וננסה לעזור.

בהונדה הותקנו בעיקר רנגלרים וקוברות. איזו מערכת יש לך? צילום השלט יעזור לזהות. צלום המוח המרכזי אפילו יותר.

גלאי הנפח עצמם (בהם אני הכי חושד) נמצאים בדרך כלל איפה שהוא על קורה A (או למעלה או צמוד לדשבורד) ונראים כמו מיקרופון קטן של דיבורית. לא כדאי לנתק את הגלאי עצמו מהיחידה שלו, זה רק עלול לשגע את המערכת יותר... צריך לנתק את היחידה מהמוח, כך המערכת תתעלם ממנה.

ניתוק הגלאי הסורר חשוב אפילו יותר מניתוק הצופר. מאחר והאזעקה עצמה בכל זאת מופעלת, גם ללא צופר (מופעלים איתותים, המוח צורך יותר זרם בהפעלה) תהיה לך זליגת זרם, שעלולה להתברר כקריטית דווקא ביום חורף קר וגשום, כשתרצה להניע ולא יהיה למצבר כח...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...