Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המחיר באיביי שמצדיק את הטירחה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לא מבין בזה הכי טוב בעולם, אבל אני יודע שזה לא כזה פשוט, זה יכול להיתקע במכס, ותצטרך אישורים לשחרר את זה, תהליך לא קטן, אז עדיף תברר את זה, או שמישהו שמבין או הזמין יגיב כאן.

פורסם
לא מבין בזה הכי טוב בעולם, אבל אני יודע שזה לא כזה פשוט, זה יכול להיתקע במכס, ותצטרך אישורים לשחרר את זה, תהליך לא קטן, אז עדיף תברר את זה, או שמישהו שמבין או הזמין יגיב כאן.

מישהו שמבין בזה???

פורסם

נתנו לך כאן רמז שעדיף דרך אמאזון אבל אני חושב שהכוונה היתה שעדיף דרך חברת בלדרות - הסיבה לזה היא שחברות הבלדרות כבר דואגות בעבורך לכל הכאבי ראש של מיסוי, רישוי ותקינה וכך הלאה.

זה יותר יקר אבל עובד כמו שעון שווייצרי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הזמנתי לרכב שלי לפני כשנתיים פנסים מקוריים עם תקן אירופאי מגרמניה, פנסי קסנון עם כל הנורות והבלאסטים.

הגיע עד סניף הדואר הקרוב לביתי בלי שום אישורים שהייתי צריך לספק.

רק תשלומי מכס ששילמתי ביום האיסוף .

כל הסיפור הסתכם באיזה 2000-2200 שקל כולל הכל אם אני זוכר נכון, כשעלות של כל פנס בארץ היתה יותר ממשולשת לפנס אחד (אאודי).

• תוכן חדש...