Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקפיירים???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה כולם או רובכם בטח ראו את הסרט המהיר והעצבני

וראיתי שיש להם בקפיירים שיוצאים מהאגזוז

האם אפשר לעשות את זה ברכב רגיל (משפחתי) מבלי לגרום לו לבלאי מוגבר?

ולשמור על ''האמינות'' של הרכב?

אם כן איך אפשר לעשות את זה?

חווית הנהיגה המושלמת

ב.מ.וו

פורסם

אהלן.

בקפיירים נובעים מהרבה סיבות שאין טעם לפרט.החל בקוטר צינורות הפליטה,היעדר ממירים וכלה באי סדר בהצתה ובטיימינג.

אבל אם אתה רוצה בקפיירים,יש דרך פשוטה ויעילה (אם כי קצת חאפרית) להפיק בקפיירים.

אדי הפליטה שלך רוויים בדלק (בהנחה שאין לך ממיר,אם יש ממיר הוא מונע את התופעה )..

את הדלק הזה ניתן להצית.בבגאז' של האוטו,מקם קויל הצתה סטנדרטי של כל מכונית (משהו פשוט כמו אונו או 205- עולה איזה 100 שקל משומש),כבל הצתה ופלאג.

קדח חור באגזוז,ממש לפני פיית הפליטה (שלא יראו) ומקם את הפלאג כשהראש שלו נמצא בתוך הצינור.

בנה לך מתג (זה קל) ליד כיסא הנהג,שמפעיל את הקויל.

ככה,כל פעם שתרצה,תלחץ על המתג,שישלח ניצוץ לפלאג שבאגזוז-מה שיצית את אדי הדלק באגזוז.

התוצאה ,להבה באורך של כ10 סנטימטרים,מגניבה למדי ויכולה לסייע בבישול תפוחי אדמה,הדלקת סיגריות לחבר'ה (עדיף שלא יעשנו,אבל עדיין-פטנט מגניב,שיכול גם להוריד גבות...) והפחדת אנשים שעקפת.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

גדול !!! :hihi:

הפרויקט הבא שלי ... !!! ( אחרי למצוא לעצמי רכב חדש ... )

אני אתקין את זה ב206 של אמא שלי ... , אני אגיד לה שהיא צריכה ללחוץ על זה באמצע נסיעה לפחות פעמיים ...

חחח ... תומר , תאר לך אתה רואה איזה חטיארית ב 206 מוציאה לך בק-פיירים .... לא מסתובב לך איזה בורג בקופסא שבא לך להרוג אותה ?!? :twisted:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

חשבתי על רעיןו דומה אבל שלך יותר טוב

אני קודם יוריד את הממיר ואחר כך אני יקח ממך פרטים נוספים בקשר

לפרויקט הקטן הזה רעיון פשוט גדול לעשות את זה ליד ניידת... :wink:

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

חווית הנהיגה המושלמת

ב.מ.וו

פורסם

כן אבל נראה לי שההצעה של תומר היא מעולה