Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת חשמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לי אולטרא שמתחברת למצת אני יכול להוריד את החיבור למצת ופשוט לחבר את שתי החוטים הפלוס והמינוס לאיזה פיוז

פורסם

אבל לא כדאי. ואם באמצע נסיעה יישרף פיוז של משהו חיוני?

לדעתי תחבר את החוטים של האולטרה לחלק האחורי של המצת (בצורה אסטתית) ותוסיף מפסק קטן על אחד החוטים.

פורסם

לדעתי חבל להתעסק עם חלקי ברכב, אם יש לך ברכב כל מיני חארטות , תעביר כבל ראשי מהמצבר ותפצל אותו לכל השטויות. כמובן שהעבודה צריכה להתבצע כמו שצריך עם פיוזים ומפסקים. בהצלחה :D

פורסם
לדעתי חבל להתעסק עם חלקי ברכב, אם יש לך ברכב כל מיני חארטות , תעביר כבל ראשי מהמצבר ותפצל אותו לכל השטויות. כמובן שהעבודה צריכה להתבצע כמו שצריך עם פיוזים ומפסקים. בהצלחה :D

בדרך כלל זה לא מומלץ כי אם הוא ישכח לכבות את מה שהוא חיבר ישירות למצבר

הוא יהיה תקוע עם מצבר גמור...

לנו זה קרה פעמיים בזכות האמא החכמה שלי שהשאירה את האוטו על סוויץ

לשמוע רדיו אבל גם השאירה את המאוורר דלוק על 1 ככה שלא שומעים אותו

ואחרי 10 דקות בערך נגמר המצבר האזעקה פעלה והיא השתגעה... (יצא חרוז) :D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

חווית הנהיגה המושלמת

ב.מ.וו

• תוכן חדש...