Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לקנות חנוכיה בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

במסגרת הביקור שלי בארץ הקודש החלטתי שאקנה חנוכיה לי ולמשפחתי הצעירה בפלורידה.

אשמח להמלצות על מקומות שמוכרים חנוכיות חדשות באזור חיפה, שלא ישחתו אותי במחיר.

אגב, אנחנו גם עוברים בתחילת השנה לבית חדש אז אשמח לדעת אם אני יכול לקנות מזוזה דרך אותה חנות.

תודה רבה!

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

קצת מוקדם בעונה.

חנויות לאבזרי קודש יש בשכונות הדתיות בהדר (החלק הדרומי/מזרחי של רחוב הרצל, והסמטאות השכנות). היתה גם חנות בקומה השלישית של בגרנד, סמוך להמבורגר הלא כשר, אבל איני יודע אם עדיין קיימת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תלוי כמה אתה רוצה ציוד יודאיקה לתיירים, או ציוד אותנטי

צמוד יותר לחג תוכל לקנות חנוכיה פשוטה בכל סופר.

לא כתבת אזור אבל בהדר או בנווה שאנן לא תהיה לך בעיה למצוא חנות ״אותנטית״.

בכל קניון תהיה חנות יודאיקה (נגיד לקניית חנוכייה מכסף טהור עבודת יד במחיר מופקע)

פורסם

"הצורפים" יש בכל קניון. רק שבשביל חנוכיה קטנה צריך להכין משכורת חודשית.

השכונות הדתיות העיקריות מרוכזות באזור שציינית בהדר. יש גם איכוז דתי (יותר בנוסח כיפות סרוגות) ברחוב חניתה. אני לא מכיר חנויות ציוד קודש שם, אבל האמת היא שאני גם לא מחפש אותן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...