Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן DOT 3 / DOT 4

Netanel Marzuk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אלופים ,

יש לי מזדה 3 - מנוע 1600 סמ"ק שנת 2012 .

ואני כבר ב 135K קילומטר

עשיתי יישור קו ברכב אך לא עשיתי כמה טיפולים משמעותיים

כמו החלפת נוזל קירור -

אני יודע שלרכב המזדה שלי יש נוזל קירור FL 22

אבל אני מחפש אם יש למישהו אולי נוזל קירור יותר איכותי ? שמתאים למזדה ?

נוזל בלמים -

על המכסה במנוע שלי יש תמונה של D0T3 - יש אפשרות להחליף ולשים D0T4 ??

אם כן איזה נוזל הכי מומלץ לשים מבחינת איכות ? ( אשמח לקישור )

פקק.jpg

סיטראון ברליגנו שנת 2013

מזדה 3 - אקטיב 2012

:-D

פורסם

DOT3 ו DOT4 מתאימים לרכב שלך, DOT 4 יהיה בעל נקודות רתיחה גבוהות יותר בכללי, זה הכל.

אפשר לערבב.

נוזלים איכותיים אפשר למצוא בחנויות חלפים (אבי חלקי חילוף לדוגמא ועוד לא מעט דומים) מבית ATE או יצרנים גדולים אחרים, לפי טמפ' הרתיחה.

או לחלופין, להצמד למקורי.

פורסם

תוכל להמליץ על חברה איכותית ( לצרף קישור ) לנוזל בלמים ?

בנוסף , גם לנוזל קירור יש בו תקנים כלשהם ?

ואשמח אם תצרף לי קישור למוצרים

תודה מראש לעונים !!

סיטראון ברליגנו שנת 2013

מזדה 3 - אקטיב 2012

פורסם

חברה איכותית מומלצת לך בתשובה, קרא שוב.

אין צורך בקישורים כי נתתי לך שם חנות שיש לה אתר אינטרנט אם היית טורח לבצע חיפוש בגוגל.

כאשר תיגש לאתר החנות (ניתן להזמין מהם) או חנות נוספת בשם אוטוסטור, תהיה לך אפשרות לסינון חלפים ואם כבר נוזל קירור - מקורי של מאזדה.

כמו כן, אתה יכול להתקשר או לשלוח להם הודעה והם יעזרו לך לאתר חלפים והמלצות גם כן בהתאם לזמינות המלאי.

פורסם

מאיפה קבעת שלא עשיתי חיפוש ? חחח

למרות החיפוש איך אני יכול לדעת מה איכותי ?

ואם אתה לא בטוח בעצמך תן למומחים לענות עם ניסיון

סיטראון ברליגנו שנת 2013

מזדה 3 - אקטיב 2012

פורסם

הבחור כאן סיפק לך תשובה מצויינת.

לגבי נוזל קירור FL-22 בלבד, המקורי של מאזדה. ניתן לרכוש במוסכים מורשים לפי ליטר / אבי חלפים ברחובות - שים לב - הוא לא זול.

נוזל בלמים - אין בעיה לערבב ולשים DOT4 - חברה מומלצת למשל היא Eurol, כ 19 ש"ח עבור 0.5 ל'.

פורסם
מאיפה קבעת שלא עשיתי חיפוש ? חחח

למרות החיפוש איך אני יכול לדעת מה איכותי ?

ואם אתה לא בטוח בעצמך תן למומחים לענות עם ניסיון

1. כי אם היית מחפש בגוגל "אבי חלקי חילוף" היית מגיע אל האתר חלפים שלהם - חנות מדהימה

2. כי אם היית מחפש בגוגל " אוטוסטור" היית מגיע אל האתר חלפים שלהם - חנות מדהימה 2

3. רשמתי לך במפורש "מבית ATE" (רמז, בין שלישיית הטובים ביותר והמקורי בעולם)

4. יצרנים גדולים אחרים זה בגוגל: BEST BRAKING FLUIDS

https://www.google.co.il/search?safe=active&rlz=1C1CHBD_enIL768IL768&ei=bf4KWvWxIoz1avvDkYAL&q=best+braking+fluid&oq=best+braking+fluid&gs_l=psy-ab.3..35i39k1.1844.2395.0.2555.5.5.0.0.0.0.130.458.0j4.4.0....0...1.1.64.psy-ab..1.4.457...0i22i30k1.0.h1yGYjuB9KI

5. אני מומחה ומבין בתחום - נוסף על כך, רשום לך במפורש: עשה שימוש בנוזל המקורי של מאזדה ואם היית נכנס לחנות החלפים, היית רואה תקנים ומהו הנוזל הקירור המקורי

6. "חחחחח"

7. א, לא עובד אצלך.

פורסם

אין לך מה ועל מה להכנס, גם אם היית רוצה.

צר לי עלייך.

• תוכן חדש...