Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארט רודסטר - בארץ!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי מי שיש לו עודף כסף ואוהב מכוניות קטנות וספורטיביות(יחסית) הסמארט הזאת זה אחלה אוטו היא יפה מספיק חזקה לבן אדם שלא מחפש מהירות וכח ומחפש מכונית שנראית ספורטיבית...

ויש לה מאחורה פנסים בדיוק כמו של מזדה rx8.

פורסם

200K

לא שווה לשים אותה על סמארט

רק בגלל שזה מרצדס הם מרשים לעצמם מחיר כזה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מכונית חמודה מאוד... קראתי שיש לה ביצועים טובים... רק חבל שתג המחיר שלה כל כך גבוה!
ביצועים טובים?:shock: אין לי מושג על מה אתה מדבר?אפילו גירסת הבארבוס עים 3 צלינדרים 700 סמק ו-101 כס אינה חזקה

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

הבראבוס כפולת-המנועים לא מיוצרת ולא נמכרה לציבור מעולם.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
200K

לא שווה לשים אותה על סמארט

שווה או לא זה עניין יחסי לא?

בעינייך זה לא שווה ,אבל אם יש בנאדם שכסף לא חסר לו, והבן שלו הוציא רישיון ורוצה לבוא לבית ספר

עם אוטו פוזה (לאבא יש כסף לא?) והאבא לא רוצה אוטו מסוכן ומהיר.

אז הסמארט באה מצוין:יש עליה פוזה ,לא מהירה \ספורטיוית,מותג מרצדס .

פורסם

גם אני ראיתי אתמול סמארט רודסטאר (בחניון של הקאנטרי של האוניברסיטה)

הסמארט לדעתי היא אוטו פוזה מושלם.

מיוחדת ומרשימה מאוד.

לא דומה לשום רכב אחר.

וסביר להניח שתהיה מאוד לא נפוצה עקב המיעוט של הטמבלים שיקנו אותה.

200K ...

על מה אלוהים ?????????????????????.

פורסם

כמו שכבר כתבתי פה בעבר, בבריטניה המחיר של הרודסטר בגרסה הרגילה שלה הוא 13500 פאונד. מחיר זה זהה למחיר של:

פיאט מולטיפלה 1.6 בנזין ידנית.

פורד פוקוס 1.6 ג'יה ידנית.

הונדה סיוויק 1.6 ידנית.

מזדה 3 1.6 אוטומטית.

פז'ו 206 GTI.

פז'ו 307 2.0 ידנית.

רנו מגאן 2.0 דיינמיק ידנית.

טויוטה קורולה 1.6 ידנית.

אופל אסטרה 1.8 ידנית.

פולקסווגן גולף 1.6 FSI ידנית.

טוב, הבנתם את הפואנטה... אותי מעניין לדעת כמה יעלה להביא אחת כזאת לארץ בייבוא אישי מאחת ממדינות אירופה הנאורות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראיתי אותה לשני שבוע בשינקין, אוטו מושך עין ברמות מטורפות אבל 200K? מוגזם, 130K והיתה נחטפת כמו לחמניות חמות...בקשר ליבוא אישי- תיצטרך לשלם 125% מכמה שהרכב עולה בגרמניה, לפי דעתי ייצא יותר זול לקנות בארץ...

פורסם

למה דווקא מכמה שהוא עולה בגרמניה? לא ניתן לייבא ממדינה אחרת? בגרמניה גרסת ה-80 כ"ס של הרודסטר עולה 18600 יורו, שזה באזור ה-200K ש"ח אם מוסיפים את המיסים, לא נעים בכלל...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ב200 אלף ש"ח, לוק ספורטיבי?

ב180 אלף אפשר לקנות אימפרזה טורבו מהחברה, ולהשאר עם עודף מה20 בשביל אחזקה לכמעט שנה (אני מעריך).

בארץ אין סוף למכוניות חדשות שאפשר לקנות בסכומים האלו.

אני לא רוצה אפילו לדבר על מכוניות יוקרה מסוף שנות ה90 כמו במוו, יגואר, מרצדס ואחרות...

אז אלא אם כן אתה ממש טחון ויש לך לפחות עוד 3 מכוניות יוקרה בבית ואתה רק מחפש רכב "פוזה" בלוק ספורטיבי... אפשר לנסות.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תשוו את מחירי הסמרט הרגילה בארץ ובחו"ל ותבינו למה אין קונים כאן.

לוקחים אוטו שתוכנן במיוחד כרכב עירוני זול, הופכים אותו כאן לרכב פוזה עם תג מחיר בהתאם..

אז כנראה שעמישראל לא טיפש כל כך...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

היום ראיתי את האוטו, הוא חנה לידי בחניה של האונ', אוטו ממש מדהים... קטן וחמוד, ועיצוב יפה ממש.

מקווה לראותו שם על בסיס יומי :)

• תוכן חדש...