Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה זמן רכשתי רכב פיקנטו משנת 2011 משומש מסוכנות ולא היה להם ספר לתת לי על הרכב,אציין שאני והמשפחה די חדשים בתחום הרכב.

ולכן נשארתי עם שאלות פתוחות. רציתי לדעת אם מישהו מכיר ויש לו את הרכב הזה מה השמן(סינטטי\חצי סינטטי?) ומים(COOLNT) שאני צריכה לקנות כי שמתי לב שכל ביקור קטן במוסך מוציא חור בכיס וגם במוסך לא ממהרים לתת תשובה לכל דבר.

היה לי טיפה מתחת לאות F שטיפונת חסר מים עד כמה זה קריטי?

אציין שבמוסך הוא אמר שברדיאטור יש לי מים ירוקים והוא אמר שזה שטיפה חסר זה משקעים ואם אפשר הסבר על זה בבקשה.

הרכב עבר לא מזמן טיפול 90 אלף ועבר גם טסט.

תודה ערב טוב לכם :)

פורסם

אם חסר טיפה אפשר להוסיף מים מזוקקים ולבדוק שלא יורד, לפני שקונים נוזל קירור.

אם החוסר חוזר אז כנראה שמדובר בנזילה מאיפה שהוא.

מכיוון שהרכב בן 6 כבר לדעתי אפשר לעשות רענון נוזל קירור עם עדיפות למקורי(שלא יקר במיוחד).

תמיד עדיפות לשמן סיננטי מלא, לי אישית לא ידוע איזה צמיגות ותקן היצרן ממליץ אצלך לכן אם תעלה תמונה מספר הרכב נוכל להמליץ על השמן המתאים ביותר לרכבך.

או שחכה לתגובה מקצועית יותר מחברי הפורום.

ספר לנו גם באיזה דגם מנוע וסוג גיר מדובר ואולי נוכל להמליץ לך על עוד טיפול שצריך או לא צריך לעשות.

פורסם

גיר אוטומטי 1248 סמק.עבר טיפול בסוף אוגוסט ולא שלא ידוע לנו מהמוסך הוא טען שהכל תקין.

בנוסף עלתה לי היום תקלה שקרה שהרכב מתקתק לא מניע ורק לפני שנה ב17 לאוקטובר החלפתי מצבר של שנפ דרך החברת ביטוח ,איך יכול להיות שכבר נגמר? נסענו 3 שנים עם ורטה ולא היה כזה דבר.

פורסם

קודם כל גש למוסך להוציא היסטורית טיפולים.

תתקשר לטלקר(יבואן קיה) שישלחו לך ספר רכב או קובץ PDF.

הייתי ממליץ לך לעשות יישור קו משלך של שמן מנוע 5/30 סינטטי מלא פילטר שמן,לפתוח בית מסנן של פילטר אוויר ולבדוק את מצבו וגם לבדוק מה מצבו של פילטר המזגן.

חלקים תזמין מקורפאס(אתר קוריאני ששולח לארץ) או יונדאי שופ יובאן מקביל לחלקי יונדאי/קיה שיושב בתל אביב.

לגבי חוסר נוזל קירור אחריי שש שנים רצויי לעישות רענון נוזל קירור אז קנה נוזל קירור מקורי של יונדאי/קיה הוא מגיע מרוכז בדר"כ ויש צורך לדלל אותו עם מים מזוקקים.

הסבר נוסף לחוסר הנוזל הינו:

האם בדקת על מנוע חם?

האם פתחת פקק רדיאטור או התסכלת רק על מיכל עיבוי?

בנוסף לפעמים קורה שיש איבוד קטן של נוזל קירור ברכב חדש זה יותר קשור לאיך שנהגו בו בק"מ הראשונים שלו.

בנסוף אם החוסר לא יורד מתחת לזה אין לך טעם לפאניקה.

מה שהוא נוסף לבדוק זה עשו רענון לשמן גיר והחליפו פילטר גיר.

• תוכן חדש...