Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתבכתי עם הנושא. אני נוסע בסביבות 35 אלף ק״מ בשנה. עד עכשיו היה לי רכב ליסינג בעבודה ועקב מספר שינויים בעבודה אני רוצה לרכוש רכב עד 60,000 ש״ח בערך.

מבחינת הגודל, לא מפריע לי שהרכב יהיה קטן וזריז מכיוון שאני נוסע כל יום בכביש 6 וחשוב לי שיהיה יציב ונוח.

מה ההמלצות?

* חייב אוטומט.

פורסם

היברידי או דיזל הכי מתאימים למה שאתה מחפש.

אם לא צריך רכב גדול, אפשר למצוא בתקציב שלך הונדה ג'אז היברידית במצב שמור. אפשר גם טויוטה אוריס/ פריוס, אבל משנתון יותר ישן.

מנגד יש את רנו פלואנס/ מגאן דיזל - רכבים נוחים וחסכוניים מאוד. נקודה קצת חלשה בהם זה גיר רובוטי, אבל כאשר רוב הנסיעות מחוץ לעיר, הבלאי לגיר קטן יותר. עדיין לא ברור איפה ואיך נהגו ברכבים האלה לפני כן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

פלואנס זה לא בדיוק אוטו קטן, גם לא פריוס.

מגאן גבולית במרכב 5 דלתות אבל לא נמכרו הרבה כאלה.

בעקרון יאריס היברידית אמורה להיות גם אופציה אבל לא עונה על הדרישה לרכב נוח.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם (נערך)

"לא מפריע שיהיה רכב קטן" זה לא פוסל רכב גדול אשר נותן הכי טוב את המענה לדרישות העיקריות - יציבות ונוחות.

סוויפט זה סופר מיני כמו ג'אז. ספארק - רכב קטן , פחות נוח ויציב לנסיעות במהירות גבוהה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הסוויפט היא בקטגוריה של היאריס והג'אז.

לא הייתי רוצה לבלות כל כך הרבה קילומטרים במכונית מיני(שוב, בעל כורחי עשיתי את זה עם יונדאי I10).

את הספארק אני לא מכיר אבל לאוטומטית יש יתרון של מנוע גדול לנסיעה בין עירונית ובונוס של בקרת שיוט בגרסאות המאובזרות.

פורסם (נערך)

ומבחינת צריכת הדלק? מומלץ ללכת כל היברידית? כי במחיר הזה יש אפשרות לספארק חדשה לדוגמא.

צריכת הדלק היא פה העיקר.

עריכה אחרונה על ידי meninblack12
פורסם
היברידי או דיזל הכי מתאימים למה שאתה מחפש.

אם לא צריך רכב גדול, אפשר למצוא בתקציב שלך הונדה ג'אז היברידית במצב שמור. אפשר גם טויוטה אוריס/ פריוס, אבל משנתון יותר ישן.

מנגד יש את רנו פלואנס/ מגאן דיזל - רכבים נוחים וחסכוניים מאוד. נקודה קצת חלשה בהם זה גיר רובוטי, אבל כאשר רוב הנסיעות מחוץ לעיר, הבלאי לגיר קטן יותר. עדיין לא ברור איפה ואיך נהגו ברכבים האלה לפני כן.

היברידי לא מתאים לנסועה כזאת... ההיברידי טוב במיוחד בתוך העיר. במהירות גבוהה אין לו משמעות.

הייתי ממליץ על דיזל

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)

זה פשוט לא נכון - רכב היברידי חסכוני גם מחוץ לעיר. מה שנכון, בעיר צריכת דלק של פריוס יותר טובה ב 5-6%, זה הכל. עדיין, צריכת דלק בינעירונית בלבד של רכב כזה 1:16-1:17.

וכמי שהחזיק רכבי דיזל במשך עשור, אני ממליץ לא לקנות רכב דיזל אוטומטי בתקציב הזה ( דגש על אוטומטי ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

רכב דיזל יעשה מחוץ לעיר 1:20 ואף יותר אצל נהג רגוע, אני הגעתי לאיזור ה-1:21-1:22 עם רוב רכבי הדיזל שנהגתי עליהם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
רכב דיזל יעשה מחוץ לעיר 1:20 ואף יותר אצל נהג רגוע, אני הגעתי לאיזור ה-1:21-1:22 עם רוב רכבי הדיזל שנהגתי עליהם.
פיקאסו c3 דיזל יעשה את העבודה היטב
  • תוכן חדש...