Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת קבלת הרכש אני רוצה לקנות תכשירים מראש.

גג בד בהיר, איך לנקות? איך לשמר את צבע הבז'?

והכי הכי חשוב, איך להרחיק חתולים מהגג ומכיסוי הרכב?

פורסם

הדבר הראשון שאתה תצתרך לעשות זה ניקוי והגנה על הבד. במיוחד צבע בז' שיכול להתלכלך בצורה נוראית.

ניקוי של הגג מתבצע על ידי חומר ניקוי בדים מקצועי. יש של Gtechniq Tri Clean, Angelwax Excelsior וכו.

הניקוי עצמו מתבצע בצורת הרטבה של כל הגג עם גרניק, ריסוס נדיב של החומר ואז ביצוע תנועות מעליות עם מברשת עדינה על הבד. זה אמור ליצור קצף על הבד, תלוי בחומר הניקוי.

שטיפה טובה עם גרניק ואז לתת לזה להתייבש במקום סגור. לא כדאי מתחת לכיפת השמיים. בכלל לא.

לאחר מכן צריך לכסות את כל חלקי הרכב שסמוכים לגג עם Tape'n'Drape. ניילון בגליל עם רצועת נייר דבק... כמו שמדביקים קירות לצביעה וכו. ניתן להשיג כאלה בהומסנטר.

אתה עובר על כל הקו מסביב לגג. מדביק על הגומיות אם אפשר. כן, גם מקדימה על השמשה.

הכל חייב להיות סגור.

אחרי זה אתה מרסס בצור נדיבה את החומר שמגן על הבד. יש הרבה חומרים אני יכול להמליץ רק על מה שאני עבדתי איתו ויודע. GTechniq i1 Smart Fabric, Angelwax Shield עושים עבודה מצוינת.

אם אתה צריך עזרה בנושא אתה יכול גם לפנות אלי בפרטי אשמח לעזור :)

פורסם

איפה ניתן לקנות את החומרים האלה?

במידה ואין גישה לגרניק, בשיטת הדליים זה יכול לעבוד?

והכי חשוב, איך להרחיק חתולים?

פורסם
איפה ניתן לקנות את החומרים האלה?

במידה ואין גישה לגרניק, בשיטת הדליים זה יכול לעבוד?

והכי חשוב, איך להרחיק חתולים?

כל עוד תנקה את זה טוב אז לדעתי גם דליים אפשר..

איך להרחיק חתולים? חיפשתי לזה פתרון פעם. יש דבר כזה שמרססים בחלק תחתון של רכב שעושה ריח שאתה לא מריח שכן מרחיק חתולים ואז הם לא באים אבל אני לא בטוח אם זה קיים כאן.

פורסם
SMART FABRIC על הפנים לא מחזיק יותר מדי זמן,יש חומרים אחרים כמו של ננולקס שאיכותיים יותר ונותנים הגנה לזמן ארוך יותר.

תלוי כמה אתה מרסס ממנו :-P

נכון לננולקס יש גם מוצר חזק ביותר.

• תוכן חדש...