Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרכב נכנס למוסך בעקבות קריאת ריקול. יום אחרי מצאתי בורג ממוספר על השטיח של מושב הנהג. בבדיקה מקיפה גם מצאתי שאין בכלל כיסוי איפה שהדוושות, רואים פלסטיקים לבנים חוטים ומוט מתכת וברגים (זהים לבורג שנמצא) בעצם את כל מה שקורה מתחת להגה ולדוושות, למיטב זכרוני זה היה מכוסה לגמרי.

האם ככה נראה החלק הקדמי באזור ההגה והדוושות במיצובישי? בנוסף גיליתי היום שהמזגן המצויין שלי מוציא אוויר רק מהפתח ליד השמשה, כל האשנבים האחרים לא מוציאים אפילו רמז לאוויר. מה עוד אני צריכה לבדוק ברכב שעלול להיות לא תקין?

רוצה לציין שאני נהגת יחידה (מודה שבורה בעיניינים טכנים ברכב), אבל הרכב בארבע שנים שהוא אצלי ראה מוסך רק לטיפול תקופתי וגם אז קיבלתי פירוט מדוייק מה עשו. הפעם אף אחד שם לא הסביר לי כלום, מיהרתי וסמכתי על כך שזה מוסך מורשה האם אני צריכה לקבל איזה דוח כתוב מה עשו? אודה מאוד לכל עצה טובה.

רכב.jpg

פורסם

בוודאי שהמקום צריך להיות מכוסה במידה כזו או אחרת, ככל הנראה בזמן החלפת כריות האוויר שברו, ניתקו או כל חבלה אחרת במדפים שאחראיים על הובלת האוויר לפתחי המיזוג

אל תחכי אפילו יום אחד כדי מיד למוסך ובקשי שיטפלו בבעיה באופן מיידי

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

תודה רבה על העזרה, אכן מחר אגיע למוסך. האם יש עוד דברים שעלי לבדוק? האם הם מחוייבים לתקן?

בקשר לכיסוי אני בטוחה שהיה מכוסה אחרת כבר מזמן משהו מביגוד היה נתפס שם או בתהליך הניקוי. אין מצב שהשטיח היה מגולגל מתחת לדוושות! משהו חסר שם ואני לא זוכרת מה, אם יש מישהו עם מיצובישי מהדגם הזה שיכול לסייע.

פורסם

איזה ריקול עשו לך? יחידת מיחשוב אורות ומגבים? ITEX?

אם כן - לי עשו את הריקול הזה בדגם 2010 ועל הדרך דפקו לי את היוניט אור בלם ולא לקחו על זה אחריות בשיט - נאלצתי לרכוש יוניט כזה ב150 שקלים וגם אותו התקינו בכיוון לא נכון על הפעם הראשונה.

באיזה מוסך זה התבצע במקרה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...