Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עינית דיגיטלית לדלת הבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הRing (גם Pro בדלת וגם אחד עם פרוג'טור לחצר), מוצר מעולה ומלוטש היטב. לא זול בכלל אבל עושה עבודה מצויינת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה הPro, הוא מתחבר ל16-24 וולט בזרם חילופין, כמו פעמון דלת סטנדרטי. גרסאות שהן לא Pro הן עם סוללה ואפשר להטעין כל כמה חודשים או לחבר לאספקת חשמל קבועה 5V ישר מUSB.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא ברור איזה מידע אתה מחפש.

קניתי מאיביי בארץ יקר ללא הגיון.

קל להתקנה.

יש איכויות שונות של התמונה המוצגת, לא תמיד אפשר לדעת מה תהיה האיכות, מה גם שהיא מושפעת מעוצמת התאורה שיש בחדר המדרגות. כבר מצלמה שניה שמותקנת אצלי, גם באיכות היותר פשוטה ניתן להבחין בערך מי עומד מולך, מומלץ כמובן איכות תמונה טובה יותר.

בהתאם לדגמים יש כאלה עם הקלטה ואף התחברות לרשת.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ, מתעניין במוצר הזה:

https://shop.ring.com/products/video-doorbell-v2?variant=31742574166105

יש לי דלת כניסה ללא חור הצצה (אני לא מעוניין לקדוח בה).

מחפש מצלמה כמה שיותר סמויה שתאשפר לי להציץ מחוץ לדירה.

האם המוצר הזה שווה את הכסף?

אני מוכן להסתפק במשהו פשוט יותר.  אני יכול להסתדר גם בלי הקלטה או זיהוי תנועה אבל זה Nice to have.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

מה הרעיון בסמויה?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אין לי מושג איך יתר השכנים שגרים לידי יקבלו את זה, אם אתקע להם מצלמה גדולה ובולטת מול הפרצוף. 
בגדול, אם יש להם בעיה עם זה, הם יכולים 'לחפש'...

מעולם לא נתקלתי בבעיה עם שכן והתקנתי לא מעט (עוסק בתחום)

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• רעיון טוב! 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...