Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גולף GTI (דור 7.5), וזה לא שלא מדובר ברכב טוב, פשוט המיתוג שלו כ"הוט האץ' האולטימטיבית" גרמו לי לחשוב שמדובר על רכב ספורטיבי ומהנה לנהיגה, לפחות בהפרש ניכר ממשפחתית רגילה.

מה שגיליתי זה משפחתית מצויינת וקצת מהירה יותר מהרגיל אבל מעבר לזה לא היה בה שום דבר ספורטיבי או מרגש. לא היה צליל מנוע נוכח, לא הייתה דרמה בהאצה, לא היה פידבק בהגה, לא היה שום דבר מרגש שגרם לי לרצות לנהוג בה מעבר למה שצריך בכדי להגיע מנקודה א לנקודה ב.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

יגואר f type.

האוטו נמסר לי ליום מבחן שלם, בפועל יצאתי מהסוכנות במסגר ובאזור מודיעין נשברתי, סובבתי את ההגה והחזרתי את הזוועה הזו לסוכנות תוך פחות משעה מקבלת הרכב.

רעש מחריש אוזניים, קלאסטרופוביה, ראות חיצונית לקויה ויכולת שנופלת מהאוטו שלי.

אוטו של 700 אלף שקל שגם חצי מזה לא הייתי משלם בעבורו.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

ניסאן מיקרה אוטומטית. חוסר נוחות טוטאלי , ספרטנית , קופצנית, רועשת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מי שהזכיר את ה107, האלטו, סיטיגו והמיקרה - נראה לי שפספסתם את מטרת השרשור.

הכוונה לאיזה רכב הגעתם עם ציפיות א' ויציאתם עם תחושה ב'.

ברכבים המוזכרים דווקא כן ברור מה צפוי פחות או יותר - כולם פשוטים וזולים, ואין יותר מידי ציפיות מהם.

אם דווקא הגעתם לרכבים האלה עם ציפיות גבוהות יותר - אני לוקח את המילים שלי בחזרה.

פורסם (נערך)

גולף GTI 6.

כשיצאה ה - 5 עתונאות הרכב דיברה על "חזרה למקורות".

ה - 6 היתה קרובה מאוד ל - 5 וציפיתי ל "וואו" מבחינת נהיגה.

ביחס ל 106GTI הרגשתי במשפחתית מהירה וסטרילית לחלוטין. הגולף עזבה, הפיז'ו נשארה.

אגב, ה 107 דווקא מפתיעה לטובה. יש בה "שובבות" לצד אמינות מופתית ועלויות תחזוקה נמוכות. תחבורה בסיסית די מוצלחת. מבחינתי דווקא הפתעה לטובה.

כגודל הציפיות - גודל האכזבה.

עריכה אחרונה על ידי Top Geek

106GTI - Deus ex machina

פורסם

אני יכול להגיד הפוך. רכשתי את הדאציה הראשונה שלי בדצמבר 2015 לא היו הרבה רכבים כאלה על הכביש והיו דעות לכאן ולכאן

לקחתי את הסיכון ורכשתי את הסנדארו סטופוי. ומאז רכשתי גם דאסטר בנזין ולאחרונה קניתי לי דאסטר אוטומט דיזל

האוטו שעונה על כל הציפיות ואפילו יותר

פורסם

אני כנראה עוף מוזר בנושא - האכזבה שלי הגיעה למרבה ההפתעה ממאזדה 3, דור קודם, מנוע 2.0. מסביבי (כולל בפורום) מהללים את הרכב הזה ללא הפסקה.

סיפור קצר - בתחילת 2014, חיכיתי לסובארו אימפרזה שהוזמנה עבורי בליסינג. ההזמנה התעכבה (התקנות מקומיות) בשבוע אז הזמינו לי רכב שכור לתקופת הביניים.

יצא "בטעות" שקיבלתי מאזדה 3, נובמבר 2013, סדאן ספיריט. הכרתי היטב את המאזדות ליסינג ודי התאכזבתי שקיבלתי אותה (הייתי בטוח שזה ה-1.6 אקטיב הסתמית).

קצין הרכב מסר לי את המפתח עם חיוך מאוזן לאוזן וסינן משפט "אתה תהנה, לא יודע למה זכית לכבוד הזה", לא הבנתי מה הוא רוצה והלכתי לדרכי.

בסופו של יום נסעתי הביתה, נסיעה בינעירונית של שעה. שמתי לב מיד שהרכב מאובזר יותר מדגם הליסינג, לא אטרקציה.

כצפוי - לא היה לי נוח, המושבים מעצבנים, הגה קל מדי, בלמים לא משהו, רעשי רוח בלתי נסבלים ופשוט לא מרגיש חזק.

בבוקר שאחרי, מתקשר אלי קצין הרכב ושואל אותי איך היה הרכב - עניתי "אתה יודע את דעתי על מאזדה, לא השתנה" ואז הוא אומר לי שזה הדגם המפואר והחזק.

לא האמנתי אז הלכתי לרכב לבדוק את הרישיון - אכן צדק. בנסיעות הבאות הבנתי שכוח (יחסית ל-1.6 אחרות) אקבל רק במהירויות גבוהות ושם בהחלט הרכב פורח יחסית, פה זה נגמר - אכזבה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

המ... מחשבה מעניינת. מניח שלא יצא לי להתאכזב ממש ממכוניות בזמן האחרון, אולי כי אני מגיע עם ציפיות נמוכות מראש (פסימיזם וזה).

אני מניח שאלה שהכי "איכזבו" אותי היו 3:

מיאטה ND - ציפיתי לקבל קארטינג חוקי לכביש, אם התנהגות מושחזת, הגה טלפתי ושלדה שלא מהעולם הזה, גיליתי ספינת אהבה עם בולמים רכים מדי ופרונט שמרגיש שלא מחבר לשאר השלדה.

סדרה 1/2/3/4 - ציפיתי לפגוש מכונית פרימיום יוקרתית ומרשימה. בתכלס, מרגישות כמו פוקוס/מונדאו קצת יותר איכותית. אחלה התנהגות וכו' אבל חשבתי שהבפנוכו יהיה משמעותית יותר יוקרתי (ע"ע אאודי A3/A4/A5).

מרצדס A קלאס (וגרורותיה) - אותו סיפור כמו בסדרה 1/2 וכו', אלא שפה היא גם מרגישה פחות איכותית ממאזדה 3 והפער בינה לבין ה-C קלאס הוא שמיים וארץ. פרימיום זה לא. דבר נוסף שמבאס פה (שלא קיים ב-BMWים) זה מנוע בסיסי חלש(!!). 122 כ"ס?! במרצדס? סרסלי?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מה הבעיה אבל? זה דגם בסיסי. למי שמעוניין בפוזה ולא בביצועים. עוד איזה 10 סוסונים ו 2 קג"מ בסדרה 1 זה לא הבדל ענק.

באאודי שיווקו את הA3 אפילו עם המנוע 1.2.

V5

פורסם

מיאטה ND - ציפיתי לקבל קארטינג חוקי לכביש, אם התנהגות מושחזת, הגה טלפתי ושלדה שלא מהעולם הזה, גיליתי ספינת אהבה עם בולמים רכים מדי ופרונט שמרגיש שלא מחבר לשאר השלדה.

כמובן, איך שכחתי את הרכב שהיו לי הכי הרבה ציפיות ממנו בשנים האחרונות. הרגשתי שממש זילזלו בי ובאהבה שלי לרכב הזה (לפחות בדורות הקודמים שלו).

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

מרצדס GLA. באמת, אבל באמת שלא מגיע לה הסמל.

נוחות בינונית, בידוד לא ואו, ובעיקר - פנים הרכב מעאפן.

קיוויתי לחומרים איכותיים - ממש לא. גולף ומאזדה 3 לא נופלות ממנה במבחן הליטוף.

תאורה חלושה ומיושנת בלוח המחוונים, מסך עלוב, איבזור מביש.

המנוע - 1.6 טורבו, על הנייר חזק. בתאכלס - עצל יותר מהלאון שלי עם מנוע 1.4.

למרות המתלים הקשים - זוויות גלגול רחבות.

מאוד התאכזבתי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...