Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצה שלדה

Victor91
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! חדש בנושא.

צריך ייעוץ, הייתי היום "בטרייד מוביל" בקשר לקניית רכב (סיאט איביזה 2010 5דל' 1.6)

נאמר לי שהמחירון הוא 35 אלף, אבל יהיה אפשר להוריד את המחיר מכיוון שיש לרכב "קצה שלדה" מקדימה (שהרכב הייה בתאונה חזיתית, לא יודעים איזו בדיוק) והמחיר שניתן לעשות זה 28 אלף, אגב לא היה מצויין ל במחשב איזה משמעות הקצה שלדה (שולית, נמוכה או גבוהה)

כמובן שהסוכן אמר לי שזה לא משפיע על בטיחות הרכב...האם זה כך?

השאלה האם ה"קצה שילדה" הזה ישפיע משמעותית על מכירת רכב בעתיד? כאילו אנשים קונים רכבים כאלה? או שזה כל מקרה לעניינו? האם צריך לקחת לבדיקה למוסך למכונאי לא תלוי?

מישהו קנה מהם? (טרייד מוביל)

תודה.

פורסם

א.יכול להיות שהסוכן מנסה לייפות את הנזק מתאונה.

ב. יהיה קשה למכור רכב עם קצה השלדה, לרוב נאלצים להוריד יותר מ 20% שעכשיו מציעים לך הפחתה מהמחירון .

ג. לא מדובר ברכב נדיר, יש מספיק רכבים בלי תאונות רציניות. אין סיבה לקנות דווקא את הרכב הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...