Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I25 או פיג'ו 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים,

אז אחרי המון חיפושים החלטתי שכדאי לי להעלות טיפה את התקציב ולקנות רכב בשנתון יותר גבוה (2013+) . רכב משפחתי או מיני משפחתי שיהיה חסכוני בדלק, בטיחותי ואמין.

הגעתי לשני אופציות לדעתי:

יונדאי I25 בשנתון 2013-2014 - כאשר המחיר הזול ביותר אוכל למצוא רכב 2013 באיזור ה 39 אלף.

פיג'ו 2008 שנתון 2014-2015 - כאשר המחיר הזול ביותר אוכל למצוא רכב 2014 באיזור ה 45-50 אלף.

מה דעתכם?

יונדאי I25 1.4 אוטומוט

פיג'ו 2008 1.2 רובוטי.

פורסם

ל208 1.2 רובוטית יש אותו מנוע וגיר שיש לי,

אני ממליץ לך לנסוע קודם כל נסיעת מבחן כדי לבדוק אם הוא מתאים לך, אפשר לחיות עם הגיר הרובוטי הזה, אך אני חייב לציין שמבין גירים הרובוטים האחרים שיצא לי לנהוג עליהם הוא הכי גרוע, הוא איטי יותר ועם השהיות מעצבנות בתחילת נסיעה, היתה לי פיג'ו 108 1.0 רובוטית לא מזמן שהגיר שם עדיף בהרבה מזה שיש ב301, הוא הרבה יותר זריז וחלק.

גם השוק של הרכבים עם הגיר הרובוטי הזה נורא חלש ואפילו כמעט ולא קיים, אתה יכול להיתקע עם הרכב הזה לנצח.

אני הייתי הולך על היונדאי.

פורסם

לא בטוח עד כמה היונדאי נכנסת לקטגוריה של חסכון בדלק.

ה–2008 מאוד נעימה. הגיר הרובוטי עשוי להיות בעוכריה אבל הייתי מעדיף אותה על היונדאי. כמו שהציעו כבר - כדאי לנהוג באוטו לפני רכישה, כדי לוודא שהגיר לא מפריע לך.

פורסם

לפי הבנתי ה I25 די חסכונית, יש לי חבר שיש לו I25 2011 וסיפר לי שהיא מאוד חסכונית. עשה לפני כמה ימים 250 ק"מ פחות מחצי מיכל.

פורסם

שזה אומר מה ? הגודל של מיכל הדלק הוא לא אחיד ומשתנה ממכונית למכונית , רוצה למדוד צריכת דלק , בבקשה יש את הדרך המסודרת לעשות את זה כפי שעושים רבים באתר.

חבר שלך לא מדד כלום.

פורסם

מה לגבי הונדה אינסייט היבריט? ראיתי ש דגמי 2013 - 2014 גם בטווח מחירים שלי. אני מאמין שהיא הרבה יותר חסכונית. האם חכם לקנות הייבריד משומשת? (לא מבין בזה)

פורסם

במקרה של האינסייט לא כדאי כי יש בעיות של מנוע אוכל שמן.

חפש פוסטים בנושא פריוס משומשות בתקציב שלך, או יאריס.

לכמה אנשים האוטו מיועד בדרך כלל?

פורסם

קניתי לפני שבועיים את 2008 ולאבא שלי יש I25 כך שיש לי מה להגיד על שני הרכבים. מדובר ברכבים מאוד שונים.

יונדאי בנויה באופן פחות מרשים בעיני מבחינת איכות החומרים וההרגשה הכללית שהרכב נותן (הכל קל, דק ולא מעורר יותר מדי בטחון). מבחינת מרחב פנים - אין מה להשוות, יתרון ברור ל2008. היונדאי היא לא רכב גדול וספק אם הייתי קונה אותו כמשפחתי, אבל הוא יותר מסביר בהתנהלות ביום יום. שילוב של גיר ומנוע נעים ונוח. האמינות שהרכב גילה בינתיים כמעט מושלמת. תקלה אחת במערכת המולטימדיה טופלה במסגרת האחריות. זהו. חסכוני בדלק הוא לא, אבל גם לא חורג לרעה יחסים לדומים לו. מה שכן, מיכל הדלק קטן ודורש תדלוקים תדירים. קצת מציק אבל לא נורא. לא מרגיש מאוד יציב על הכביש אבל בסדר, המזגן מעולה, מערכת השמע לא מאוד נוחה אבל סבירה. בקיצור, רכב "בסדר". כזה שאין הרבה מה להגיד עליו, ויעשה את העבודה באופן אמין. קח בחשבון שיש לא מעט כאלה יוצאי ליסינג ובתקציב שלך כנראה זה מה שיהיה.

לגבי 2008 - בשנתונים האלה הגיר האוטומטי הוא 4 הילוכים המיושן והמנוע 120 כ"ס בעייתי ולא מומלץ. שילוב המומלץ בין גיר למנוע הוא דווקא ידני עם מנוע 82 כ"ס. מדובר בשילוב חסכוני ולא מאוד גמיש, לא חזק אבל מספיק כדי להגיע ממקום למקום. נוחות הנסיעה עדיפה בהרבה על היונדאי. כיוון המתלים ובולמי הזעזועים נותן רכב נעים לנהיגה, איכות החומרים עדיפה. לגבי אמינות אין לי הרבה מה להגיד, הרכב אצלי שבועיים. שמעתי על בעיות בממיר הקטליטי. מוניטין האמינות של יונדאי עדיף על פיג'ו. כנראה תצליח במחיר הזה למצוא פיג'ו הרבה יותר שמורה ועם ק"מ יותר נמוך. ירידת הערך שלה מהירה ולך כקונה זה נותן יתרון.

מה עדיף - תלוי בך.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

האוטו מיועד ל2 אנשים, אך מתכוון להחזיק אותו לכמה שנים בצפייה להתרחבות המשפחה.

תודה על התגובה למעלה בנוגע לפיגו !

• תוכן חדש...