Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 790
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נכות זה מצב רפואי בו אדם לא מתפקד כאדם נורמאלי. ולא אני ולא אתה קובעים מה זה נורמאלי. אלא אנשים שמבינים דבר או שניים או יותר ברפואה.

כמו מנגלה?!

כאלו דוקטורים?

ממתי דוקטורט ברפואה הופך מישהו לסמכות מוסרית?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אז שההורים יחליטו!!

ומי ישלם את החשבון?

ההורים או החברה כולה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
נכות זה מצב רפואי בו אדם לא מתפקד כאדם נורמאלי. ולא אני ולא אתה קובעים מה זה נורמאלי. אלא אנשים שמבינים דבר או שניים או יותר ברפואה.

ואם לפעמים ניתן לתקן זאת עוד ברחם אז בהגדרה הוא לא יהיה נכה.

ואם לא מצליחים לתקן, מה אז?

הייל דוקטור!

אז כל מומחה רפואי שקובע אחוז נכות לצרכי תביעה משפטית

כל ועדה רפואית שקובעת אחוזי נכות לחיילי צה"ל ומערכת הבטחון או כזה של המוסד לביטוח הם הייל דוקטור.

במבי

ירדת לזנות.

וזו לא הפעם הראשונה בשרשור הזה שהבנת הנקרא שלך לוקחת אותך למחוזות מטופשים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הייל דוקטור!

הלכת All In, אה?

יאללה, בואו נסגור את בתי החולים, כי מחלות זה מצב חברתי, ממציאים להן תרופות ומימלא אין לנו איך לדעת מה זה אושר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אז כל מומחה רפואי שקובע אחוז נכות לצרכי תביעה משפטית

כל ועדה רפואית שקובעת אחוזי נכות לחיילי צה"ל ומערכת הבטחון או כזה של המוסד לביטוח הם הייל דוקטור.

במבי

ירדת לזנות.

וזו לא הפעם הראשונה בשרשור הזה שהבנת הנקרא שלך לוקחת אותך למחוזות מטופשים.

מה הקשר בין לקבוע אחוזי נכות, שקובעים זכאות לקבלת תמיכה, לבין לקבוע האם החיים הם "נורמלים"?

רופאים קובעים תפקוד פיסיולוגי, לא איכות חיים.

הלכת All In, אה?

יאללה, בואו נסגור את בתי החולים, כי מחלות זה מצב חברתי, ממציאים להן תרופות ומימלא אין לנו איך לדעת מה זה אושר.

כל פעם שישה מצווח זה רק מוכיח את מה שאני אומר, ברגע שאתה מקבל שדברים מסויימים הם רק עניין יחסי, זו רק שאלה עד שתחליט מה הפתרון הסופי המתאים לבעיה שהגדרת.

למרות שהחלפתי את הטקסט באחד מדויק יותר.

והם בהחלט מחליטים. באופן די מובהק וחד כיווני וברור. וזה לא הופך אותם לנאצים.

עולם מדהים.

נכון.

כי להם יש זכות, כי הם ההורים, ואתה לא.

זה בתחום האוטונומיה שלהם לקבוע, ולא של החברה להחליט בשבילם.

ומי ישלם את החשבון?

ההורים או החברה כולה

תלוי.

אם אתה נורמלי מספיק בשביל שהחברה תחשוב ששווה להחזיק אותך בחיים - החברה.

אחרת, שההורים יישברו את הראש.

תן לדוקטורים להחליט.

פורסם

כי שוב נורמאלי זה משהו שנקבע לפי סטנדרטים

כי אחרת אם שום דבר לא נורמלי אז על סמך מה קובע הדר שפלוני הוא נכה בכך וכך אחוזים.

הד"ר קובע אחוזי נכות הוא לא קובע את התמיכה הנגזרת מכך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כל פעם שישה מצווח זה רק מוכיח את מה שאני אומר, ברגע שאתה מקבל שדברים מסויימים הם רק עניין יחסי, זו רק שאלה עד שתחליט מה הפתרון הסופי המתאים לבעיה שהגדרת.

נכון.

תלוי.

אם אתה נורמלי מספיק בשביל שהחברה תחשוב ששווה להחזיק אותך בחיים - החברה.

אחרת, שההורים יישברו את הראש.

תן לדוקטורים להחליט.

בין האדומים בתגובתיך יש סתירה.

ואם להורים יש זכות , נהדר, שישלמו על הזכות הזאת.

לא יפה לשנות את ההודעה שלך אחרי שכבר שניים מצטטים את ההודעה לפני התיקון.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לכן אמרו חז"ל: איש הישר - בעיני במבי יעשה.

כל השאר קרוב לוודאי נאצים D:

1584881915977.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

:lol:

אבל ברצינות, יש אקסיומות מסוימות שאמורות להיות מוסכמות על ידי רוב האנשים. זכויות אדם, למשל. דינים פליליים מסוימים, לדוגמה.

גם העניין הזה, של להכניס את המדינה לרחם של האישה - צריך להיות אחת מהאקסיומות הללו. ולשמחתי, היכן שזה חשוב (בבית הנבחרים), זה ככל הנראה די מוסכם.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
לכן אמרו חז"ל: איש הישר - בעיני במבי יעשה.

כל השאר קרוב לוודאי נאצים D:

[ATTACH=CONFIG]495824[/ATTACH]

זה בסדר להיות נאצי. הם "הרעים" רק בגלל שהם הפסידו.

הם לא עשו שומדבר לא בסדר, רק הגדירו את גבולות הנורמליות באופן היחסי שהם מצאו לנכון.

פורסם

למרות שהחלפתי את הטקסט באחד מדויק יותר.

העריכה שלך גרועה כמעט כמו המקור. חזור לעמוד הקודם. האנס טען שנכות זו הגדרה חברתית. ״חברתי״ ו״מוסרי״ זה לא מושגים שקולים. ״נכות״ זו לא הגדרה חברתית. אחוזי נכות מקבלים מרופאים. על זה גם ישה הצביע. כל התגובה שלך אליו פשוט לא רלוונטית. גם הטענה המקורית של האנס לא חכמה במיוחד, אבל מילא.

אין גם שום קשר בין רלטיביות לפתרון סופי. סלח לי, אבל אתה מבולבל. ממש. אתה והאנס נשמעים כמו שני ג׳דאיים אבודים, שמבחינתם יש שתי אופציות בעולם: או הם, או dark side of the force. יש בעולם די הרבה אסכולות וגישות פילוסופיות לחיים, לטוב ולרע. בזכות האנס אפילו גיליתי שיש גישה שהיא הקצנה של מה שאני מאמין בו, שלא רואה בחיים כמשהו טוב בהכרח. ומה שמדהים הוא, שלא כולם קשורים ל או מושפעים מ או יובילו לנאציזם.

וכתבתי לך, ולא זכיתי לתשובה: גם אתה חושב שהנושא הזה יחסי. כי אם החיים הם קדושים תמיד, אזי אין סיבה להלחם בנאצים. ואם אתה חושב שההשרדות שלך מצדיקה מלחמה ו״שחיטה״, אז, כפי שכבר כתבתי לך, הכל עניין של סקאלה.

נכון.

ֿ

וראה איזה פלא: הרוב המוחלט של ההורים במערב בשנים האחרונות חושבים כמוני. לא כמו החרדים.

אבל בעצם כבר נראה לי שכתבתי את זה. וגם את זה שאפשר להסיק מכך שהרוב מסכימים איתי ולא עם האנס או איתך, וכן חושבים שאפשר להגיע להבנה די ברורה מה זה ״סבל״, בטח במקרה של כאב ומגבלה פיזית.

עכשיו כאן מגיעה פלצנות נוספת:

רוב האנשים שאני מכיר לא ילכו לגנוב מחר, לא כי יש חוק, אלא כי לימדו אותם שזה לא מוסרי. ובכל זאת יש חוק. למה זה?

גם העניין הזה, של להכניס את המדינה לרחם של האישה - צריך להיות אחת מהאקסיומות הללו. ולשמחתי, היכן שזה חשוב (בבית הנבחרים), זה ככל הנראה די מוסכם.

הסיבה היחידה לכך היא שהנושא הזה לא רק שלא נתפס כissueמבחינת המדינה שלנו, אלא להפך; רבייה יהודית נתפסת כערך בני עצמו.

בטח יכלת לשים לב שהמדינות שכן ״נכנסו לרחם״, אומנם פישלו בגדול, אבל מה שהניע אותן זה בדיוק מה שמניע את התנועה הזו בבריטינה - פחד מחוסר היכולת של המדינה או החברה להמשיך ולהתקיים. לא ״נאציזם מפלגה אחת הצילו״.

זה בסדר להיות נאצי. הם "הרעים" רק בגלל שהם הפסידו.

הם לא עשו שומדבר לא בסדר, רק הגדירו את גבולות הנורמליות באופן היחסי שהם מצאו לנכון.

אתה ממשיך להיות מבולבל.

הטענה היא לא שהם היו בסדר. הטענה היא שלא הייתה דרך לנהל איתם דיאלוג. מכיוון שלמרות שהם גדלו מתוך תרבות נוצרית מערב אירופית מבית טוב, לא היה שום דבר משותף נרחב מספיק בינם לבין השאר, כדי לאפשר דיאלוג. אתה צריך לקרוא עוד קצת על פוסט מודרניזם :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מה הקשר בין לקבוע אחוזי נכות, שקובעים זכאות לקבלת תמיכה, לבין לקבוע האם החיים הם "נורמלים"?

רופאים קובעים תפקוד פיסיולוגי, לא איכות חיים.

יש רופאים מומחים באתיקה שקובעים גם איכות חיים, יחד עם אנשים מתחום משפט, חברה ודת.

לעתים גם לרופא מטפל יש משקל בוועדת אתיקה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה והאנס נשמעים כמו שני ג׳דאיים אבודים, שמבחינתם יש שתי אופציות בעולם: או הם, או dark side of the force.

יבגני, כבר הרסת לפינדר את באטמן. אז מה, עכשיו עברת ללהרוס לו סיפורים ארכיטיפיים אחרים? מה השלב הבא, שר הטבעות?:wink::lol:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...