Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פורסם (נערך)

שלומי, כמו שאתה מתאר את התקלה, זה מתאים לבעיה של לכלוך בשסתום/סולונואיד בקרת הגדישה. היתה לי תקלה דומה בקרניבל שלי. כאשר השסתום נתפס בגלל חלקיקי אבק שחדרו למערכת, אז לוחצים על המצערת ואין שום תוספת כוח (ואפילו ירידה בכוח). כדי לשחרר את השסתום מכבים את הרכב ואז כשמדליקים השסתום משתחרר והטורבו עובד שוב, עד לפעם הבאה שהוא נתפס. תבדוק את הנושא. אם אמנם זו התקלה ממליץ לך לרכוש בחול ולא לקנות בארץ. בארץ המחירים הם "על השחיטה". בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי shha
פורסם (נערך)

מה התדירות שזה קורה ? כל נסיעה ? אחת ל..?

ועוד שאלה ברשותך, אתה בטוח שהטורבו לא נכנס לפעולה או שזה רק מרגיש כך ?

יש רכיב שנקרא wastegate actuator, יכול להיות ששם הבעיה. כשהוא סתום, הטורבו מעלה לחץ ולכן מופיעה שגיאה PO234, שווה בדיקה.

עריכה אחרונה על ידי אשרי
פורסם
מה התדירות שזה קורה ? כל נסיעה ? אחת ל..?

ועוד שאלה ברשותך, אתה בטוח שהטורבו לא נכנס לפעולה או שזה רק מרגיש כך ?

קרה לי פעם אחת, פעם ראשונה - אתמול. מאז לא נסעתי ברכב.

הטורבו בטוח לא נכנס לפעולה.

שלומי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, עדכון אחרי 3 שבועות:

התקלה לא חזרה, הרכב נוסע רגיל, חזק, בלי בעיות (טפוטפוטפו), אין קוד תקלה - כלום.

לא עשיתי כלום, לא פירקתי כלום - רק איפסתי את התקלה באותו היום.

כנראה המחשב סתם השתגע לו.

שלומי

• תוכן חדש...