Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה להמלצה לכיסוי לפיקנטו עם עיגון טוב לרכב . במקום בו הרכב חונה יש רוחות חזקות מידי פעם ,יותר נכון כמעט כל יום שמעיפות את הכיסוי שיש לי . כיסוי של פוגל שקניתי לטויוטה סטרלט סופר מיני ישנה גדולה מהפיקנטו ב15 ס"נ ..קיצר גם בטויוטה לא יכולתי להשתמש בכיסוי הי הוא היה עף ברוח . יש המלצות רעיונות ?

פורסם

ממליץ לקנות כיסוי רב שכבות איכותי, יש לו רצועות קשירה חזקות ולא מהכיסויים הזולים שמוכרים ברשתות, הם גם שורטים את הרכב בגלל שאין להם שכבה פנימית רכה שמגינה על הצבע, מחזיקים מספר חודשי קיץ עד חצי שנה.

אפשר לקנות בארץ מבחור בשם יעקב (תעשה חיפוש בפורום בשרשורים להמלצות על כיסויים - אפשר למצוא שם טלפון שלו), או אפשר להזמין באיביי כיסוי למשל XTREME COVER שהוא מאוד עבה, כבד ועמיד למדי (גירסא פלטינום). אני משאר שכיסוי כזה יחזיק שנה+ עד שנתיים.

באיביי יש גם אופציות זולות יותר, אבל לרוב אותם כיסויים מחזיקים הרבה פחות, כחצי שנה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חסיד גדול של להשקיע במוצרים איכותיים אבל אני נאלץ לא להסכים איתך.

אני עם אותו כיסוי ניילון משנת 2002 שעלה גרוש וחצי באוטודיפו. הכיסוי בשימוש 3-4 חודשים בשנה ועדיין עושה את העבודה

לא צפיתי בשום שריטות על הרכב (ואני פסיכופט בעניין השמירה על הצבע).

ממליץ לפותח הנושא פשוט לקנות כיסוי עם רצועות ולקשור אותם לגלגלים זה יסגור לך את הפינה עם הרוח.

פורסם

מסכים עם הבחור שמעליי, גם אני שומר בקנאות על הרכב וקניתי כיסוי של חברת TOP מאוטודיפו, בחלקו האחורי של האריזה ישנה רשימת הרכבים כך שהכיסוי מתאים בדיוק לרכב, אפילו בלחץ.

לכיסוי הזה כמה יתרונות, כיסוי למראות צד, שני פתחי אוורור שטובים לרכבים כמו פיקנטו שהאנטנה יוצאת למעלה בחלק האחורי, ואפשר להשחיל את האנטנה בחור האיוורור, זה גם מעגן את הכיסוי, והכי חשוב - יש חורים בתחתית הכיסוי הכיסוי באמצע, רכשתי חבל צניחה וקושר את הכיסוי מתחת לרכב בין שני הקצוות, למעל רוחות חזקות במיוחד או גניבה הכיסוי נשאר ולא עף ברוח.

פורסם

הזמנתי מאלי אקספרס איזה כיסוי ב17 -20 דולר, לא זוכר במדויק.

לרכב שלי אומנם הוא לא מתאים פיקס, ויש חלקים לא מכוסים לגמרי, הוא מגיע עם קרס לכל גלגל ו2 קרסים במרכז להכניס מתחת לפגוש.

הקרסים נשברו תוך שבוע בכל אופן, אז צריך להיות עדינים. (הוא גם יושב על המראות כמו כפפה)

פורסם

אני עם כיסוי שני של פוגל. הראשון החזיק יפה כמה שנים, בשימוש בשישי-שבת (בשאר הימים, חניה מקורה בעבודה).

לכיסוי של פוגל, לפחות לשלי, יש רצועת עיגון למנעול תא המטען, ובנוסף, רצועת קשירה (עם אבזם פלסטיק) לקדמת הרכב. בנוסף, יש משני צידי הכיסוי חורים עם טבעת, שבהם החלתי רצועת תריס.

מעולם הכיסוי לא עף לי. ויש לפעמים רוחות חזקות בירושלים.

פורסם

בכיסוי שלי של פוגל שקניתי יש רצועת קשירה מקדימה וחורים עם טבעת באמצע אבל אין רצועה לעיגון תא המטען הכיסוי נקנה לפני שנים רבות ומאז לא נעשה בו שימוש

פורסם

אוקי פאסט04 הפכתי את הכיסוי יש לולאה בחלק האחורי שיכולה להחשב כלולאת עיגון אבל בזמנו לטויוטה היא לא התאימה לא היה ללולאה במה לתפוס את לולא העיגון אבדוק מחר בפיקנטו אבל נראה לי שגם בפיקנטו זה לא מתאים

• תוכן חדש...