Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכשתי כפפת פלסטלינה מעלי, וקיבלתי איתה עוד 2 ספוגים שכתוב שהם פלסטלינה אבל לא מרגישים ככה.

צירפתי תמונות ויהיה נחמד אם למישהו יש מושג למה זה משמש

20170831_104821.jpg20170831_104831.jpg20170831_104835.jpg20170831_104847.jpg

עריכה אחרונה על ידי shachar187
פורסם

החלק שנראה גומי הוא פלסטלינה.

החלק בד הוא כדי לחבר את זה לידית אחיזה אבל אני לא מכיר ידית אחיזה עם צורה כזאת.

תשתמש כמו שאתה משתמש עם הכפפה של הפלסטלינה.

פורסם

למי ששוקל גם לעבוד עם כפפה סינית - ותרו על התענוג.

זאת הכפפה שקניתי - https://www.aliexpress.com/item/Brilliatech-BT-6016s-magic-clay-mitt-magic-clay-bar-on-the-magic-clay-towel-cloth-magic/32710074812.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.qzbmiC

נסיתי אותה היום על רכב לבן מלא בג'ינג'ים בצפייה שסוף סוף אפטר מהם אבל לצערי זה לא קרה.

אומנם המשטח מרגיש חלק יותר עם היד, אבל עדיין יש קצת חספוס והג'ינג'ים לא ירדו. בהתחלה הכפפה השאירה לי גם סימנים שחורים על הרכב. לא יודע אם זה קשור לאיכותה,העובדה שזאת פעם ראשונה שאני עובד עם פלסטלינה או כנראה שניהם.

אין מנוס מקניית כפפה איכותית.

אבל יש דבר שמפריע לי שאין בכפפה - לא רואים את הלכלוך שנדבק לפלסטינה כמו בגוש. אני אוהב לראות את הלכלוך שאני מוריד, אחרת זה לא כיף :(

פורסם

שחר, כפפה בשימוש ראשון עוברים על החלונות קודם.

ותלוי מה הסוג של הככפה האם רגיל או עדין

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

מחזק את אור6699

יש על הגומי שכבה ראשונית שצריך לשפשף איתה את החלון לפני, ירד הרבה לבן (כן :mmangel: ) ולאחר מכן לשטוף את המטלית היטב לייבש ולחזור לשימוש עם חומר סיכוך מתאים.

לעזאזל הכל נשמע כמו הכנה לפורנו פה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אחרי שהיו לי את הסימנים נזכרתי שצריך לשפשפש על החלון. אבל עשיתי את זה על רטוב.

אחר כך כשהמשכתי לכל הרכב אז הסימנים לא חזרו.

אבל גם בלי קשר לסמינים, אחת הסיבות העיקריות שרכשתי פלסטלינה זה בשביל להוריד את הג'נג'גים המעצבנים האלה וליישם גלייז.

מה הסיכוי שזה לא ירד בגלל צורת השימוש שלי? כי השתדלתי שלא להפעיל לחץ.

לגבי סוג הכפפה, אין לי מושג. לא מצוין באתר. אפשר לדעת בצורה אחרת?

• תוכן חדש...