Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אבאו 2006, שסתום EGR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

יש ברשותי שברולט אבאו 2006 , האוטו במצב מכני מעולה והכל עובד.

אך לפני חודש נדלקה מנורת Check engine כאשר הלכתי למוסך הראה תקלה בשסתום EGR

המוסכניק אמר אין מה לדאוג, כיבה את הנורה והמשכתי לנסוע

מאז המנורה נדקלה שוב חזרתי אליו הוא ניסה לנקות את השסתום והמנורה שוב נדלקה.

חשוב לי להדגיש שקרה לי מקרה לא נעים ובו האוטו נכבה באמצע נסיעה ולא הצלחתי להתניעו.. אחרי יום שחזרתי למוסך האוטו התניע והכל עובד מעולה והמוסכניק טוען שעדיין לא צריך להחליף שסתום והוא פשוט כיבה את הנורה, שיחק קצת עם הטורים ושוב וניקה יותר ביסודיות..כל פעם שאני שואל אותו האם להחליף.. הוא עונה לי בחצי צחוק רק אם יש לך כסף מיותר ואל תהיה פדנט..

עכשיו הנורה נדלקה שוב.. מה לדעתכם עליי לעשות? להחליף את השסתום? ללכת למורשה? לעזוב את זה ככה? לעקוף את השסתום?

הנה פוסט נוסף שמישהו העלה וטען שזה בעיה ידוע בשברולטים..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?345650-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA-EGR-%D7%91%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%98%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%90%D7%A6%D7%9C-%D7%94%D7%99%D7%A6%D7%A8%D7%9F/page2

תודה רבה לעוזרים :)

עריכה אחרונה על ידי richard1
פורסם

בדרך כלל אם התקלה מצביעה על שסתום בעייתי ניקוי כבר לא יעזור הרבה. החלף את השסתום וגם בדוק את מערכת האיוורור של גל הארכובה, מפלס שמן מנוע, איכות שמן המנוע. הדברים שציינתי משפיעים על כמות הלכלוך שמצטברת בשסתום. לפעמים חוץ מאשר הצטברות של פחמן מצטבר גם שמן דבר שמקצר את חיי השסתום.

במידה וקיים ברכבך שסתום PVC יש לבדוק את תקינותו.

איזה כייף לי :)

פורסם

כיצד נוקה השסתום? הליכלוך שמצטבר בו הוא מחלה ברכב הזה וניקוי כן פותר את הבעיה מנסיון של לא מעט אבאו שניקיתי בהם בגין מנורת תקלה שנידלקה על שסתום זה.

פורסם

יש ברשותי שברולט אופטרה. גם אצלה נדלקה נורת צק אנגין הרבה פעמים וסריקה עם OBD מראה בעיה הEGR

כל הזמן איפסתי ונסעתי .

שיטוט בפורום אופטרה במלזיה( שם הרכב מאוד פופולרי) הציעו שם להחליף לכבלי הצתה איכותיים

ואכן מאז שהחלפתי כבלי הצתה לכבלים אייכותיים לא נדלקת הנורה בכלל

ועברה כמעט שנה

פורסם
כיצד נוקה השסתום? הליכלוך שמצטבר בו הוא מחלה ברכב הזה וניקוי כן פותר את הבעיה מנסיון של לא מעט אבאו שניקיתי בהם בגין מנורת תקלה שנידלקה על שסתום זה.

אם הצלחה כזו בניקוי שסתומי EGR קשה להתווכח :?.

בחייאת מאור...את סיפורי ההצלחה הרבים ספר לחברה מהכנופצונים.

איזה כייף לי :)

פורסם

הכנופצונים יכולים ללמד אותך דבר או שניים על הצלחה מרק. על כל זאת ועוד תמצא באתר קארספורום בשירשורי הטכני ובאוף טופיק. ותודה על הפירגון.רק כדי להשלים את זה אם תוכל להוסיף לייק שאראה הודעת תודה למעלה..

תודה!

• תוכן חדש...