Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכנן לקנות בימים הקרובים את הרנו קליאו החדשה

הדגם האוטומטי, עד עכשיו שמעתי ביקורות שונות, חלקם טובות וחלקם ממש רעות.

אשמח אם חברי הפורום ישפכו טיפה מהידע להם על הרכב,

הכל מתקבל, המלצות, הערות, מענות, ביקורות, כל דבר !!

תודה מראש.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאחר ולא מיקדת את השאלות, קשה לענות לך. אולי תפרט מעט האם מדובר ברכב חדש או משומש תחילה ומה בעצם הדברים שמטרידים אותך.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הרכב עצמו זריז כאשר בעיר התיבה מעט איטית לעומת dsg למשל ובמצבים מ מסוימים פחות חלקה.

המושבים הקדמים נוחים גם לנסיעות ארוכות.

מאחור היא לא מהמרווחת בקבוצה, איכות החומרים ממוצעת לקטגוריה.

התנהגות כביש בין עירוני ומפותל טובה והרכב מרגיש יציב, אבל בעיר מרגישה נוקשה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נגמרה להם האחריות?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחד היה 4 שבועות מתום האחאיות והוכר לו לאחר המון וויכוחים ומריבות תיקון תחת אחריות. אצל השני הרכב היה בן 4 שנים ולכן הוצעה לו הנחה מסויימת ולא יותר....

פורסם

רנו קאפצ'ור בת 4 בדיוק לפני חודש תקלה בגיר. החלפת מחשב גיר 2500 שח, רצון טוב ובלה בלה בלה... זה המחיר.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אני לא באמת יכול לתת עצה בנושא האמינות של הגיר - הקליאו שלי עוד מעט בת שנה ועם 15,000(מתוכם אני איתה רק 4 חודשים ו11,000 מהם).

הרכב עם מושב נוח מרווח יחסית לנהג, הרכב מתנהג לא רע ודיי משרה ביטחון, הלוח מחוגים ממש מגניב אבל המחשב רכב ממש מציק לתפעול, המתלים נוקשים ושברים בכביש העירוני מורגשים מאוד לגבי המרחב מאחורה דווקא הצלחתי להסיע אנשים מאחור בנוחות סבירה לסופרמיני.

המנוע-גיר מצויינים וזריזים אבל יש 2 דגשים שאני יכול לתת על הכפול מצמדים של הקליאו:

- בנסיעה איטית מאוד(מתחת ל20 קמ"ש כמו פקק או נסיעה צפופה בתל אביב) הגיר מתנהג באופן מרגיז - כמו רכב ידני שלא משחררים קלאצ' בהאטה לקראת ונותנים לו "להיזרק" קדימה, מציק מעט אם נסיעות ארוכות בפקקים זה השגרה שלך וממליץ לבדוק את זה בנסיעת מבחן.

- הפתעות, הגיר לא אוהב הפתעות - הגיעה עליה שדורשת קיקדאון? רכב נתקע בנתיב ואתה רוצה להאיץ קלות תוך כדי מעבר נתיב? יש דיליי מציק במצב הזה - סיגלתי לעצמי הרגל פשוט - להעביר את הגיר למצב ידני(בלי לגעת בהילוכים רק העברה למצב ידני) והגיר משתחרר להאצה הרגעית.

מצד שני אני יכול להעיד על המון התנהגויות מרגיזות שהיו לDSG שהיה לי באיביזה 2014 - כל כפול מצמדים וההתנהגות שלו, הוא הרבה יותר נורמאלי מהחד מצמדיים למינהם מצד אחד מצד שני לא מדובר עדיין בגיר אוטומטי "פלנטרי" כמו פעם וצריך לסגל לו הרגלי נהיגה כאלו או אחרים(לא חובב גדול של גירים אוטומטיים באשר הם - אם הייתי יכול הייתי לוקח בליסינג רכב ידני).

סך הכל? בלי שאני מכיר את נושא האמינות(רכב חברה) - אני יחסית נהנה מהרב והשימוש היומ-יומי בו(ויחסית אנחנו מבלים לא מעט ביחד).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כבעל קליאו 2015 0.9 טורבו ידנית לשעבר עד לפני שבוע.

רשמים שלי, אבל קודם המלצה חמה, תעשה נסיעת מבחן!!!

נסעתי גם האוטומט שהיה אצל בן משפחה ויכול לתת דעה אישית על שתי הגירסאות.

נוחות נסיעה בעייתית, כיסא מרגיש שטוח ולא תומך, מרגישים כל שיבוש על הכביש בעקבות מתלים נוקשים.

מזגן חלש בשתי הגירסאות.

לא פשוט למכור רנו( או רכב צרפתי?) ואתה מקבל את זה במחיר מכירה למרות שהרכב היה פיקס, שמור, 0 תקלות, טיפולים בזמן.

בקשר לגיר האוטומטי, בהתחלה לא שמעתי כלל תקלות אבל עם הזמן אני גם שומע ורואה תקלות של המוח גיר.

אהבתי את המנועים.

אם אתה מפחד מאמינות רד מזה ולך לכיוון היפניות או הקוריאניות.

פורסם

אני כרגע עם קליאו 0.9 ידנית ודי מרוצה מהרכב.

בתור פגוע גיר רובוטי חד מצמדי ברכב הקודם השיקולים שלי לרכישת ידני היו קלים מאוד.

בחרתי לא ללכת על כפול מצמדים בעיקר בגלל המרורים שאכלתי עם החד מצמדי אגב שים לב שאני מייחס את זה לקונספט של גיר רגיל שנשלט על ידי רובוט עם X מצמדים ולא ליצרן כזה או אחר. ככל שהזמן עובר נראה שהבחירה היתה מוצדקת.

לשיקולך.

• תוכן חדש...