Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח שהתקלה לא תחזור בהמשך, אבל למקרה הזה הלקוח קיבל אחריות על מוח גיר, וזה שיפור בתנאי האחריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
איזה כיף להסיק מסקנות אחרי ששומעים צד אחד.

אתה יודע באיזה מדינות שופטים מתנהגים ככה?

לא, פשוט אתה הוכחת אובייקטיביות מדהימה. וחוץ מזה, מה לך ואת מי אני בוחר לחזק?

וכשזה נאמר, הדברים בעייני פשוטים: עד שלא עלה הנושא כאן לא נפתרה הבעיה של פותה״ש. אז נכון, שמח בשבילו אבל אני רק יכול לתהות לעצמי מה עם אלו שלא עלה בידם לקרוא כאן?

העובדה שקיימת/לא קיימת בעית שירות/מקצועיות אצל יבואנים אחרים או שגם אצלם יש מחירים גבוהים לא מורידה או מעלה באשר לדיון כאן שעוסק במעסיק שלך. עוולה אחת (ככל שקיימת) לא מצדיקה אחרת (ככל שקיימת).

ותרצה או לא תרצה, בנסיבות השרשור הזה, מן הראוי היה, לכל הפחות, שעם תגובתך הראשונה תציג גילוי נאות. וזה לא בא להוריד ממך או מתגובות בשרשורים אחרים, ובוודאי לא מיוזמה מבורכת, ככל שקיימת כזו, לעזור לחבר פורום במסגרת תפקידך.

כך אני (וראיתי שגם אחרים) רואה את הדברים וזה בסדר אם הם לא עין בעין איתך.

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם (נערך)
kramerica - אין לי מושג במה אתה עוסק, אבל בא נניח שהיתה לך חנות, ולקוח לא מרוצה שנתת לו (לדעתו) שירות לא טוב, מתיישב בפתח חנותך, ואומר לקונים ללכת למקום אחר. בין אם אתה צודק במקרה שלך ובין אם לאו. זה סוג של בריונות.

כל עוד החוק מתיר, זו לא בריונות אלא חופש ביטוי (כנראה שזה לא ממש כיף לו). בריונות זה לגרור לקוח, שכרגע ע״פ ביהמש יש אמת מספקת בדבריו, ועוד להציג כפיתרון ״שיתבע אותי״- מה לזה ולשירות?

וכשזה נאמר, ברור שיש מקום לדרדור אמצעים אך לעיתים נדרשת המולה כזו או אחרת, כמובן בהתאם לנסיבות.

30/20 פעם, זה לא משנה, זה יותר מידי כניסות למוסך.

בן

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

פורסם
אני שמח על הסוף הטוב לפותח השרשור אך עם זאת:

1. השירות האדיב אל פותח השרשור הגיעה אך ורק לאחר מודעות היבואן לשרשור זה והתנפחות הדברים.

לולא התגלגלות הדברים היה ניתן לטעון לשירות אדיב ואכפתי, אך במקרה זה מדובר בלא יותר מתיקון יחסי ציבור.

2. אנשים פשוט החליקו על כך שמוסך היבואן בא להחליף חלק בעלות ללקוח של 6000 ש"ח כאשר בפועל אין שום בעיה(!!).

הסיבה שפותח השרשור ניצל מכך היא התושיה שהוא גילה אל מול המוסך.

בפועל - אם היה מדובר בלקוח המוסך הממוצע הרי שהוא היה "נתפר" ב6000 ש"ח לשווא. האם לזה אתם קוראים שירות??

במקרה הטוב נקרא לזה חוסר מקצועיות טכנית, יש אנשים שיקראו לזה בשמות גרועים בהרבה.

לסיום, אולי עלינו להודות למאיר על כך שהחליטו לא לתבוע את פותח השרשור על הוצאת דיבה.

כל כך נכון, עם ובלי קשר לוולוו.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
לא, פשוט אתה הוכחת אובייקטיביות מדהימה. וחוץ מזה, מה לך ואת מי אני בוחר לחזק?

וכשזה נאמר, הדברים בעייני פשוטים: עד שלא עלה הנושא כאן לא נפתרה הבעיה של פותה״ש. אז נכון, שמח בשבילו אבל אני רק יכול לתהות לעצמי מה עם אלו שלא עלה בידם לקרוא כאן?

העובדה שקיימת/לא קיימת בעית שירות/מקצועיות אצל יבואנים אחרים או שגם אצלם יש מחירים גבוהים לא מורידה או מעלה באשר לדיון כאן שעוסק במעסיק שלך. עוולה אחת (ככל שקיימת) לא מצדיקה אחרת (ככל שקיימת).

ותרצה או לא תרצה, בנסיבות השרשור הזה, מן הראוי היה, לכל הפחות, שעם תגובתך הראשונה תציג גילוי נאות. וזה לא בא להוריד ממך או מתגובות בשרשורים אחרים, ובוודאי לא מיוזמה מבורכת, ככל שקיימת כזו, לעזור לחבר פורום במסגרת תפקידך.

כך אני (וראיתי שגם אחרים) רואה את הדברים וזה בסדר אם הם לא עין בעין איתך.

בן.

אני, בניגוד אליך מכיר קצת יותר טוב את העובדות.

הרבה לפני שהוא שם שלט על גג הרכב, כשרוב הדברים שם אינם מדויקים, פנו אליו והציעו לו מספיק הצעות.

גם אחרי שהמקרה הגיע לבית המשפט הוא קיבל מספיק הצעות, שגם אותן הוא דחה.

הייתי מאוד שמח לדעת מה מבחינתך הוא ״פיצוי הולם״?

לגבי פותח השרשור, גם הוא ציין שחיישן המהירות שאובחן בתחילה כתקול אינו נכלל באחריות.

הסברתי שתעודת האחריות של הטרייד אין זהה לכל הדגמים שנמכרים, ללא יוצא מן הכלל (אנשים כבר טענו ש״מאיר״ החליטו להחריג את החיישן רק ברכבים ״בעייתיים״).

האבחון השגוי של המוסך לא בסדר ואני מאוד שמח שהנושא נסגר לשביעות רצונו.

כמו שרשמתי קודם לכן, אני מספיק זמן בפורום ולא הסתרתי את מקום עבודתי. כמה פעמים ממש חטאתי והענקתי מחמאות לטויוטה קורולה, שהיא המתחרה הישירה של הרכב הכי נמכר של ״מאיר״. נראה לי שעכשיו צריכים לפטר אותי [emoji6]

פורסם
1. בוא ונסכים שהמעורבות שלי בדיון בעניין זה היא עקרונית בלבד ואיננה נוגעת לוולבו.

2. עכשיו בוא ותסביר למה צעקות בכיכר העיר הווירטואלית (הפורום) שונות ממחאה של לקוח שמתקין שלט על רכבו?

3. למה אסור ללקוח לכעוס ולשחרר קיטור? למה מישהו בכלל חושב שזה סביר שלרכב יהיו כניסות מרובות למוסך אפילו אם הן תוקנו בסוף?

אני יכול להעיד על עצמי שאילו רכב שלי היה מגיע לשלב של החלפת מנוע מקומית, זה היה הרגע שבו הייתי פותח במו"מ להחלפתו בחדש תמורת תשלום הוגן כלשהו.

אתה באמת משווה חשיפה בפורום לעולם האמיתי? הבחור פשוט נמצא בפתח העסק ומנסה להבריח קונים.

אתה הרבה יותר הגיוני במחשבה שלך והיית פותח במו״מ להחלפת הרכב, הוא לא מעוניין לעשות את זה, לא מוכן שייקנו ממנו את הרכב במחיר סופר הוגן, אלא מנסה לסחוט בסכומים מאוד גבוהים של כסף (מעל 100k) ומסתובב עם שלט שחלק גדול מהעובדות שלו לא מדויקות ב-100%.

עכשיו תחליט אם הוא מתנהג בהגינות.

פורסם
אתה באמת משווה חשיפה בפורום לעולם האמיתי? הבחור פשוט נמצא בפתח העסק ומנסה להבריח קונים.

אסף ידידי, גם השרשור הזה כבר הבריח קונים.

כבר היו כאן מגיבים שציינו שהם נסוגים מכוונתם לרכוש אצלכם רכב ומי שיגגל באינטרנט עלול להיתקל בסאגה הזו ומהבחינה הזו קשה לי להעריך את גודל הנזק, ברור לי שהוא לא זניח ואין לי מושג מה פוגע יותר, זה או פרסום ע'ג השלט.

פורסם

אני משוכנע שהפרסום מול העסק הרבה יותר גרוע ליבואן מאשר הפרסום בפורום. לדעתי לפרסום בפורום אין כמעט שום משמעות, והדוגמא הטובה ביותר הוא הגיר המהולל DSG7 שממשיך להימכר בהמוניו, למרות כל הקטילות בפורום. כל אלו שכותבים ש "בעקבות השרשור" הם לא ייקנו X הם חרטטנים שגם כך לא היו רוכשים X. אינני מבין מדוע ביהמ"ש התיר לביריון הסחטן לכאורה להמשיך להסתובב עם השלט, הזוי.

פורסם
אני משוכנע שהפרסום מול העסק הרבה יותר גרוע ליבואן מאשר הפרסום בפורום. לדעתי לפרסום בפורום אין כמעט שום משמעות, והדוגמא הטובה ביותר הוא הגיר המהולל DSG7 שממשיך להימכר בהמוניו, למרות כל הקטילות בפורום. כל אלו שכותבים ש "בעקבות השרשור" הם לא ייקנו X הם חרטטנים שגם כך לא היו רוכשים X. אינני מבין מדוע ביהמ"ש התיר לביריון הסחטן לכאורה להמשיך להסתובב עם השלט, הזוי.
מה הם הכלים שלך לקבוע כמה הפרסומים באינטרנט מורידים לקוחות או לא?

האם יש לך איזשהו כלי אשר יכול לנבא מה היו המכירות של צמפיון לולא כל הפוסטים שיש כאן? זה שנמכרים המון רכבים לא אומר הרבה, הרי יכול להיות שלולא הפרסומים רכבי החברה היו נמכרים אפילו הרבה יותר.

בכל אופן,

לעמידה עם שלט מול סכונות יש השפעה בטווח שעות מסוים וטווח ימים מסוים, אני מאמין כי הוא לא עמד שם במשך חודשים (ואפילו לא שבועות). יש לזכור גם כי גם לאנשים אשר ראו את השלטים יש מערכת שיקולים מורכבת ומרביתם קנו בכל אופן.

לעומת זאת האינטרנט הוא "נצחי", ההודעות תמיד נמצאות וקיימות, מכל מקום ובכל שעה (לעומת סוכנות ספציפית). יותר מכך, גם כאשר יחלפו התקלות - ההודעות עדין נשארות ופוגעות במוניטין המותג לטווח ארוך.

פורסם

אני לא מתיימר לקבוע שום דבר ואין לי שום כלי לכך, לכן כתבתי "אני משוכנע". קצת הבנת הנקרא לא תזיק.

מבחינה הגיונית הפרסום על האוטו הוא ממש "סיכול ממוקד"

היות ומי שטורח ומגיע לסוכנות הוא לקוח בפוטנציה. היבואן לא אידיוט לכן תגובתו לשלט הרבה יותר חריפה מאשר תגובה לשרשור מרמור/השמצה ממוצע.

פורסם (נערך)

מה זאת אומרת? הוא עוסק בייבוא וייצוא! או שזה היה ארט וונדליי? כבר לא זוכר...

נו יופי, למה זה היה נחוץ? בזבזתי עוד חמש דקות מהחיים עכשיו :-D

באופן אישי, אני אתייחס לאחד כזה כאל "משוגע הכפר", דווקא לאזכור חוזר ברשת אתייחס קצת יותר ברצינות וכמו תמיד, עם מידה של ספק.

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם

כנראה שגם אני הייתי מתייחס למי שניצב בבית העסק כאל "משיגנע"; לעומת זאת, אם אגש לרכוש T5, והיא אחת המועמדות לשנה הבאה, זה יהיה בהיסוס רב, לא בגלל האמינות אלא בגלל השירות, שהוא כידוע אחת הסיבות שכבר שנים אני לא רוכש מצ'מפיון (אם כי, גם הם מועמדים לשנה הבאה). העובדה שאצלי זה שיקול, כמובן לא גורמת להתמוטטות היבואן, מה גם שזה רק שיקול אחד מתוך כמה, וגם אם יש עוד כמוני, פעילים או לא, גם זה לא יביא להתמוטטות יבואן כזה או אחר, אבל אולי (אולי) כמה מכוניות הוא יצטרך למכור לחברים שלנו בכפרים בצפון, בהנחה משמעותית, במקום למכור לנו :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אסף ידידי, גם השרשור הזה כבר הבריח קונים.

כבר היו כאן מגיבים שציינו שהם נסוגים מכוונתם לרכוש אצלכם רכב ומי שיגגל באינטרנט עלול להיתקל בסאגה הזו ומהבחינה הזו קשה לי להעריך את גודל הנזק, ברור לי שהוא לא זניח ואין לי מושג מה פוגע יותר, זה או פרסום ע'ג השלט.

גם השרשורים על ה DSG אמורים היו להבריח לקוחות, והשרשורים על ה AL4 היו אמורים להבריח לקוחות, ואפילו אלפא הצטרפה לחגיגה עם השרשור על המיטו.

אז יש לי חדשות לכולם - אין יבואן, בודד אפילו, שלא נתקל בתופעות האלו וברכבי "לימון".

וזה כולל גם את טויוטה עם ההיי לקס המפורסם ואינפיניטי ששפכה מנוע אחרי 15K.

לפי התאוריה הזו כל יבואני הרכב היו פושטים רגל מזמן..

אף אחד לא יודע בדיוק את השתלשלות העיניינים ומה הוצע או לא הוצע ללקוח.

שיטת השלטים הרבה יותר אפקטיבית, כי היא פוגעת בבטן הרכה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מזכיר לי, לפני עשרות שנים, השתחררתי מהצבא ובעודי מחכה לפתיחת השנה האקדמית, עבדתי כמציל באחד ממלונות היוקרה בתל-אביב.

ע"פ חוק, המעסיק חייב לספק חולצה עליה רשום "מציל". חיכיתי וחיכיתי והם לא נתנו, כל פעם תרוץ אחר.

יום אחד, אחרי המשמרת, קפצתי לחבר שהיה מציל במלון ליד (רשת מתחרה) ולקחתי לו חולצה אחת עם הכיתוב מציל ועם שם ולוגו המלון המתחרה.

למחרת הגעתי עם החולצה לעבודה. הפלא ופלא, תוך 3 דקות "מצאו" במחסן 3 חולצות "מציל" חדשות והגישו לי אותם כלאחר כבוד. רק שאני לא אבוא בטעות עם החולצה של החבר שוב.

מי אמר בטן רכה....

פורסם

שיטת השלטים הרבה יותר אפקטיבית, כי היא פוגעת בבטן הרכה.

אולי אתה צודק, אין לי דרך לכמת את הנזק שנגרם בכל אחת מהדרכים.

אולם אציין שבעוד שבשיטת השלטים החשיפה מוגבלת למבקרי האולם באותו היום וגם זה באופן חלקי למדי כי חלק מהמבקרים באולם מתייחסים אל בעל הרכב כאל לא שפוי זמנית, אחד שהדם עלה לו לראש.

פוסט רהוט באינטרנט מגיע אל הרבה מאוד צופים, מתנהל בו דיון אמתי כיוון שהוא חוסך את חוסר הנעימות של התוודעות למפגין מיוזע שעומד מול הסוכנות והוא גם חי לנצח כי האינטרנט זוכר הכל.

תחושת בטן שלי אומרת שבטווח הקצר המפגין עושה יותר נזק מפוסט, בטווח הארוך הפוסט מזיק בהרבה.

אבל כאמור - זה ניתוח אינטואיטיבי בלבד.

• תוכן חדש...