Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יכול להגדיר כלום כי אני לא הלקוח ואני לא מכיר אותו.

יכול להיות שהוא יסכים אם הוא יראה שבאים לקראתו באמת ומציעים לו משהו שהוא לא במסגרת הרגיל פשוט.

אבל זה ברור שבשלב זה חברת מאיר מציעה פיצוי סטנדרטי ולא באה לקראת הלקוח.

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני, בתור מישהו שמעולם לא היתה לו אינטראקציה כלשהיא עם מאיר, דוקא למדתי שכדאי לקנות וולוו.

בוא נראה:

1. בעיות מהותיות שקרו מחוץ למסגרת האחריות טופלו על חשבון היבואן

2. הוצע ללקוח לרכוש ממנו את הרכב (לא יודע באיזה מחיר, אני מניח שהבעיה היא לא כמה אלפים לכאן או לשם) ללא צורך לרכוש רכב אחר מהיבואן (לו אני היבואן, הייתי משלם ללקוח עוד קצת כדי שלא ירכוש רכב אחר ממני)

נשמע לי לגמרי שירות מספק. בסה"כ וולוו ב-300,000₪. אם היה קונה אסטון מרטין במיליון וחצי אולי היה אפשר לבקש יותר. אבל קצת פרופורציות אף פעם לא מזיקות.

איפה זה, ואיפה יבואנים אחרים (גם מבחינת טיפול בתקלות מחוץ לאחריות וגם מבחינת הצעות טרייד אין על רכבים תקינים).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אני לא יכול להגדיר כלום כי אני לא הלקוח ואני לא מכיר אותו.

יכול להיות שהוא יסכים אם הוא יראה שבאים לקראתו באמת ומציעים לו משהו שהוא לא במסגרת הרגיל פשוט.

אבל זה ברור שבשלב זה חברת מאיר מציעה פיצוי סטנדרטי ולא באה לקראת הלקוח.

מציעים לרכוש ממנו את הרכב במעל למחיר המחירון הרשמי של הרכב. זו לא הצעה מספיק טובה?

הוא קיבל מספיק הצעות לגבי הרכב הנ״ל. יש זמן שמשלב של הצעות יש תחושה של סחטנות מצד הלקוח (שלא לדבר על חוסר הדיוק שלו לגבי הנתונים היבשים).

תפנה אל אותו אדם במייל ותברר מולו מה הוא דורש. מבטיח לך שגם אתה תהיה בהלם.

פורסם (נערך)

זה רעיון מצוין.

אני משער: האיש דורש רכב חדש מאותו הסוג במקום הרכב הישן.

ואולי, איזה 100 אש"ח פיצוי בנוסף.

עריכה אחרונה על ידי teyal
פורסם
מציעים לרכוש ממנו את הרכב במעל למחיר המחירון הרשמי של הרכב. זו לא הצעה מספיק טובה?

הוא קיבל מספיק הצעות לגבי הרכב הנ״ל. יש זמן שמשלב של הצעות יש תחושה של סחטנות מצד הלקוח (שלא לדבר על חוסר הדיוק שלו לגבי הנתונים היבשים).

אין לי מושג אם הלקוח מנסה לסחוט או לא ואני גם לא מתכוון לפנות אליו במייל ולברר.

אני רק יכול להסתמך על פסיקת בית משפט שהלקוח דובר אמת.

ולכן מבלי להיכנס למה שהוא דורש אני חושב שההצעה של חברת מאיר היא לא הצעה שמפצה על שלוש וחצי שנים של עגמת נפש.

פורסם

אז מה כן יפצה אותו?

קניה חוזרת במחיר מחירון + אלף שח פיצוי בעבור כל יום שהוא בזבז במוסכי היבואן, זה המקסימום שבמקסימום שמגיע לו.

אם להסתמך על אסף אז הוא קיבל הצעה כספית דומה.

דרישה מעבר לזה היא לטעמי כבר סחטנות.

פורסם

אם היבואן באמת הציע ללקוח סכום שהוא מעל המחירון (כולל עליה לכביש וק"מ) ללא התחייבות לרכישה חוזרת והלקוח עדיין ממשיך בשלו, זאת לגמרי סחטנות.

הייתה לו חוויה שלילית עם המוצר, קורה, היבואן מוכן לקחת אחריות ולפטור אותו מהרכב (טוב יעשה אם גם יחתים אותו על התחייבות שלא יחזור לרכוש ממוצריו בעתיד), ככה שללקוח יש הזדמנות לעבור לרכב של חברה אחרת ועוד בלי טובות של טרייד, דף חלק. יותר מזה לא יקבל בשום מקום.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
(טוב יעשה אם גם יחתים אותו על התחייבות שלא יחזור לרכוש ממוצריו בעתיד), ככה שללקוח יש הזדמנות לעבור לרכב של חברה אחרת ועוד בלי טובות של טרייד, דף חלק. יותר מזה לא יקבל בשום מקום.

הזוי מה שאת כותבת...אולי שיחתים אותו גם על טופס התחייבות של שמירת מרחק של 100 מטר מאולם התצוגה של וולבו.

איזה כייף לי :)

פורסם
אין לי מושג אם הלקוח מנסה לסחוט או לא ואני גם לא מתכוון לפנות אליו במייל ולברר.

אני רק יכול להסתמך על פסיקת בית משפט שהלקוח דובר אמת.

ולכן מבלי להיכנס למה שהוא דורש אני חושב שההצעה של חברת מאיר היא לא הצעה שמפצה על שלוש וחצי שנים של עגמת נפש.

א. הרכב בן יותר מ-4 שנים.

ב. התקלות עליהן הוא מתלונן החלו לאחר תום אחריות היצרן (ואז גם היו רוב הביקורים במוסך).

ג. רשמתי קודם (ואתה מוזמן לקרוא שוב), רוב הדברים שרשומים על השלט אינם מדויקים ב-100% וזאת בלשון המעטה.

ד. מצד אחד אתה לא מעוניין לברר מה הוא דורש, אבל מצד שני אתה מחליט על דעת עצמך שהצעה לרכוש את הרכב בחזרה מעל מחיר המחירון שלו היא לא מספיק טובה.

פורסם
הזוי מה שאת כותבת...אולי שיחתים אותו גם על טופס התחייבות של שמירת מרחק של 100 מטר מאולם התצוגה של וולבו.
אולי לך זה נראה הזוי, אבל גם ליבואן יש את הזכות לוותר על לקוח שגורם לו נזקים.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שמע, מטפטופי המידע שבשרשור מסתמנת התמונה הבאה:

1. עיקר התקלות שברכב החלו בתום תקופת האחריות, היבואן טיפל בהן על חשבונו, והלקוח השקיע במצטבר 20 כניסות למוסכים (כנראה שהמספר הזה כולל גם את הטיפולים השוטפים של הרכב).

2. כדי לסיים את הסיפור היבואן היה מוכן לרכוש את הרכב בחזרה מהלקוח במחיר גבוה מהמחירון.

3. כנראה שללקוח ישנן דרישות שהן בהרבה מעבר למה שהוצע לו.

4. לי באף עולה ניחוח של סחטנות כי ברגע שהצעה סבירה והוגנת נידחת, אז אי אפשר לזקוף זאת לזכות דוחה ההצעה.

5. בהינתן כך, הדרישה לוותר על האיש כלקוח נשמעת לי הגיונית מאוד, יש לקוחות שעדיף שייגשו למתחרים.

פורסם
א. הרכב בן יותר מ-4 שנים.

ב. התקלות עליהן הוא מתלונן החלו לאחר תום אחריות היצרן (ואז גם היו רוב הביקורים במוסך).

ג. רשמתי קודם (ואתה מוזמן לקרוא שוב), רוב הדברים שרשומים על השלט אינם מדויקים ב-100% וזאת בלשון המעטה.

ד. מצד אחד אתה לא מעוניין לברר מה הוא דורש, אבל מצד שני אתה מחליט על דעת עצמך שהצעה לרכוש את הרכב בחזרה מעל מחיר המחירון שלו היא לא מספיק טובה.

אסף, אני נמנע לשאול אותך מה זה מעל המחירון כי אני מבין שזה מידע שאסור לך לתת.

ההשערה שלי היא שההצעה הכי גבוה שנתתם ללקוח היא מחירון + 5%.

אם זה נכון אז לדעתי זה לא הצעה שמכסה על עוגמת הנפש שהלקוח עבר.

דורקי כתב-

קניה חוזרת במחיר מחירון + אלף שח פיצוי בעבור כל יום שהוא בזבז במוסכי היבואן, זה המקסימום שבמקסימום שמגיע לו.

לדעתי זה המינימום שמגיע לו וזאת נקודת פתיחה טובה

עכשיו תסלח לי שאני נוטש את השרשור אני פשוט חושב שלא נגיע לכלום בלי לדעת מה קרה באמת

פורסם

הוא קיבל הצעה גבוהה מהמחירון ביותר מ-5% בהרבה, ללא קשר למצבו החיצוני והפנימי של הרכב (שממש לא להיט). מכאן, אתה מוזמן לפנות אליו ישירות.

פורסם

לדעתי ההצעה כמו שכתב אסף נשמעת הוגנת במיוחד שוולוו בן 4 נמכר הרבה מתחת למחירון.

צריך גם לזכור שכנראה בחלק מהפיצוי משתתף גם היצרן. תקרא לזה השתתפות בתקציב שיווק, בשימור לקוחות וכו...

יש חוזה בין הלקוח ליבואן שנקרא אחריות. החוזה הזה פג כשקרו התקלות (או לפחות רובן להבנתי). למרות זאת הוצעה לו חבילת פיצוי הוגנת.

פורסם
שמע, מטפטופי המידע שבשרשור מסתמנת התמונה הבאה:

2. כדי לסיים את הסיפור היבואן היה מוכן לרכוש את הרכב בחזרה מהלקוח במחיר גבוה מהמחירון.

3. כנראה שללקוח ישנן דרישות שהן בהרבה מעבר למה שהוצע לו.

אני חושב שאנחנו חברי הפורום ללא צריכים לשפוט את פותח האשכול בחומרה כפי שאתה ו-

Murzilka עשיתם.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...