Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW POLO VS VW GOLF

yakir_dayan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי..

רציתי לשאול אתכם האם יש סיבה לכך שהפולקסוואגן פולו 1.2TSI שנת 2010 כמעט באותו המחיר של הגולף 1.4TSI שנת 2010? (כ-45,000 ש"ח)

אני שואל כי אני כבר שנתיים עם הפולו ואת האמת אני דיי מרוצה ממנה מבחינת הביצועים ונוחות הנסיעה אבל עדיין רציתי להישתדרג טיפה וחשבתי ללכת על הגולף שנת 2011 עם 1.4TSI עשתה 60,000 ק"מ במחיר משתלם יחסית כ-55,000 ש"ח

מה שקרץ לי בגולף זה שהיא קודם כל 1.4TSI, מרווחת יותר ומגיעה עם קצת שדרוגים שמאוד חסרים לי בפולו כמו לדוגמה בקרת שיוט, מערכת מולטימדיה מתקדמת יותר ובקרת אקלים

מה שכן החיסרון היחיד שמצאתי בה זה שהיא נראת מיושנת ביחס לפולו חוץ מזה לא מצאתי עוד משהו ולכן אני אשמח לעזרתכם האם באמת יש מקום לשדרג או שאני מפספס משהו?

פורסם

האמת שראיתי את שני הדגמים, זה שעולה 55K הוא עם המנוע 1.4 122 כ"ס וראיתי עוד מודעה גולף 1.4 עם 160 כ"ס ב-59K

ה-122 כ"ס נחשב למומלץ יותר?

ומה לגבי הגיר הבנתי שגם הוא מאוד בעייתי בשנים הללו..

לי גם היה בעיה עם הפולו רק שהתמזל קיבלתי הרחבת אחריות ל-5 שנים והלקאץ הלך חודשיים לפני שנגמרה האחריות

נאמר לי במוסך שהחליפו לי לקלאץ קרמי, לדעתכם הקלאץ הקרמי הוא זה שפותר את כל הבעיות עם הגיר?

פורסם

הגיר הוא אותו הגיר שיש לך כרגע בפולו.

פעם ראשונה שאני שומע על החלפה לקלאץ' (או בעצם קלאצ'ים , כי בגיר הזה יש שניים ) קרמי, בדרך כלל אומרים שזה פשוט קלאץ' משופר. כמה זמן וכמה ק"מ נסעת אחרי ההחלפה?

פורסם
הגיר הוא אותו הגיר שיש לך כרגע בפולו.

פעם ראשונה שאני שומע על החלפה לקלאץ' (או בעצם קלאצ'ים , כי בגיר הזה יש שניים ) קרמי, בדרך כלל אומרים שזה פשוט קלאץ' משופר. כמה זמן וכמה ק"מ נסעת אחרי ההחלפה?

מוזר כי לי נאמר שמדובר בקלאץ קרמי.. ולמה זה יכול להיות קלאץ קרמי מאיזהו סיבה?

ולגבי ההחלפה זה היה ב-90,000 ק"מ כשהרכב היה קצת פחות מ-5 שנים

יאמר לזכותם של המוסך המורשה שהחליפו לי את הקלאץ למרות שזה בכלל לא היה מורגש הם התחשבו בי כי נשארו חודשיים עד שנגמרה האחריות.

ולגבי הגולף 2011 יכול להיות שמדובר בקלאץ הישן שעושה בעיות במידה ולא החליפו לקלאץ המשופר?

ומה לגבי איכות הנסיעה אם יש שיפור לעומת הפולו או שדווקא יכול להיות חיסרון?

פורסם

לגיר יש שתי מחלות עיקריות , אחת מהן זו שחיקה מהירה של מצמדים.והשנייה זה מוח גיר שמתפגר והתקלה השנייה

קלאץ קרמי בדרך כלל לא תמצא במכוניות נוסעים כי הוא יקר יותר מקלאץ רגיל ועמיד יותר ובדרך כלל מיועד לרכבי ביצועים (תקנו אותי אם אני טועה).

הקלאצים הוחלפו לראשונה ב90 אלף ? אם כן זה מכובד ביותר לDSG.

האיכות נסיעה בגולף תהיה טובה יותר כי היא גדולה יותר ורחבה יותר ומציעה יותר מרווח מחיה בפנים.

• תוכן חדש...