Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שבוע רווי בדיווחים על מהפכים ואיחודים, טויוטה ומאזדה מודיעות על תחילת דרך משותפת. מאזדה מקבלת רבע אחוז ממניות טויוטה ואילו טויוטה בולעת מעל לחמישה אחוזים ממאזדה. התוכניות גדולות והעתיד מעניין.

MAIN.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

למה מאזדה, למה?

דווקא מכל היצרנים שאני הכי לא אוהב, דווקא טויוטה ? :-D

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

למה, עם פורד היה יותר טוב?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מזדה היא יצרנית קטנה - מקום 15 בעולם, אך למרות קוטנה היא יצרנית מתקדמת מאד מבחינה טכנולוגית שקשת המוצרים שלה מוצלחת מאד. הקוטן שלה בעכריה בכל הקשור בהשקעות הון לצורך פיתוח טכנולוגיות עתידיות (הנעה היברידית וחשמלית). מבחינה אסטרטגית, אין לה הרבה ברירות אלא לקיים בריתות ושת״פים כי אחרת סופה יהיה ידוע מראש.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מעניין מה יהיה השם החדש: טויוזדה? או מאזטה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הייתה לי פעם מאזדה. זכתה לשם ייחודי. (קראתי לה מאזדיינת)

מאזיוטה מזכיר לי את המילה "אידיוט" באיטלקית ("אידיוטה").

פורסם

איטלקים בונים (או לפחות מנסים לבנות) מכוניות כבר 100 שנים, ועדיין לא הצליחו, בניגוד ליפנים, שלקח להם חצי מהזמן, וכן הצליחו.

אז מי האידיוטה עכשיו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יאמר לזכותה של מאזדה שתמיד הם היו מקוריים והשקיעו סכומי עתק בטכנולוגיות לא ממש רלוונטיות - מנוע וואנקל והיגוי כפול.

ללא גב כלכלי של יצרן גדול או חברת השקעות ( כמו ג'ילי לוולוו ) כנראה שגורלם היה נחרץ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אז מי האידיוטה עכשיו?

מי שקונה מאזדהיינת

מה, לא?

בתכל'ס? איטלקייה בשביל הנשמה (בעתיד, כנראה). עם יפנית בשביל האמינות. ולא, לא מאזדהיינתכי פעם אחת הספיקה לי לכל החיים.

פורסם
איטלקים בונים (או לפחות מנסים לבנות) מכוניות כבר 100 שנים, ועדיין לא הצליחו, בניגוד ליפנים, שלקח להם חצי מהזמן, וכן הצליחו.

אז מי האידיוטה עכשיו?

תגיד את זה לפרארי, למבורגיני, בוגאטי, פיאט, אלפא רומיאו, לאנצ'יה, דוקאטי ואי אילו סדנאות.

סע לבקר בטורינו.

עם כל הכבוד לתעשייה היפנית, המורשת האיטלקית בעולם הרכב עשירה פי כמה וכמה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

המכוניות האחרונות של טויוטה הרבה יותר מוצלחות לנהיגה, לפי ביקורות. הם גם עובדים על סופרה חדשה עם במו

ולהבדיל מפרארי, למבורגיני, לאנצ'יה, בוגאטי וכל הסדנאות האלה זה מכוניות שבאמת נוכל לנהוג בהם

• תוכן חדש...