Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פורטה / הונדה סיויק 2011.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.השאלה בכותרת.אשמח ליתרונות וחסרונות של הדגמים שציינתי.אמור לשרת משפחה בת ארבעה נפשות.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

הונדה סיויק, חסכונית בדלק, אין פה מה להשוות,סיויק זה אחד מהרכבים הנימכרים ביותר בעולם ומתוכננת טוב יותר מהיונדאי.

פורסם (נערך)

יש בהחלט מה להשוות.

במה בדיוק הסיוויק טובה יותר ? לדעתי זה מרוץ דיי צמוד עם יתרון לפורטה. מבחן נסיעה אולי יעזור .

היתה לי סיוויק 2010 כמה שנים. ממוצע 1:11 . עכשיו תבדוק כמה פורטה צורכת .

על תסתמך על סטיגמות.

כמה סיוויק נמכרו השנה בארץ לעומת קיה פורטה ?

רמז:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=5478458

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
הונדה סיויק, חסכונית בדלק, אין פה מה להשוות,סיויק זה אחד מהרכבים הנימכרים ביותר בעולם ומתוכננת טוב יותר מהיונדאי.

מהקיה..יונדאי לא במשוואה...

פורסם (נערך)

בשתיהן הנוחות לא משהו. בסיוויק הכסא נמוך מאד ושובר את הגב, בפורטה המתלים קשים . בחירה קשה. לנסיעה בכביש מהיר לאורך זמן כנראה הפורטה כואבת פחות. לעיר הסיוויק תהיה נוחה יותר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
בשתיהן הנוחות לא משהו. בסיוויק הכסא נמוך מאד ושובר את הגב, בפורטה המתלים קשים . בחירה קשה. לנסיעה בכביש מהיר לאורך זמן כנראה הפורטה כואבת פחות. לעיר הסיוויק תהיה נוחה יותר.

לא רלוונטי..זה הרכב לאישה...חחח.

פורסם

הגיר של הפורטה בשנתון 2011 הוא 4 הילוכים (אם אני לא טועה ההחלפה ל-6 נעשתה בסוף 2012).

נהגתי ברכב שכור מהדגם הזה מספר ימים, לטעמי אחד הגרועים והלא נוחים בסגמנט המשפחתיות - כבד, מתלים קשים, מושבים לא טובים, צריכת דלק לא משהו בכלל.

להבדיל, הדגם ה-6 הילוכים (מניסיון מהסיד, לא מהפורטה) הוא עולם אחר.

אני הייתי הולך עם הסיוויק למרות חסרונותיה - בעיקר המושבים.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
הגיר של הפורטה בשנתון 2011 הוא 4 הילוכים (אם אני לא טועה ההחלפה ל-6 נעשתה בסוף 2012).

נהגתי ברכב שכור מהדגם הזה מספר ימים, לטעמי אחד הגרועים והלא נוחים בסגמנט המשפחתיות - כבד, מתלים קשים, מושבים לא טובים, צריכת דלק לא משהו בכלל.

להבדיל, הדגם ה-6 הילוכים (מניסיון מהסיד, לא מהפורטה) הוא עולם אחר.

אני הייתי הולך עם הסיוויק למרות חסרונותיה - בעיקר המושבים.

אתה טןעה.הגיר שונה ב2010,לכן מחפש 2011.

פורסם

תודה על התיקון.

רק שזה מעלה לי תהיה אחרת, איך הרכב הזה כל כך לא נוח בעוד שסיד 2013 הייתה לי משמעותית נוחה יותר?

בהינתן הבדל שכזה, לפחות בשבילי, הייתי מעמיד לבחירה את הסיד מול הסיוויק.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...