Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופ"ש בהונג-קונג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, אני מתכנן סופ"ש (שישי ערב עד שני בוקר) בעיר.

חוזר מנסיעת עסקים ועושה עצירת ביניים, כך שאני מטייל לבד.

מחפש המלצות לאטרקציות ואת ה MUST SEE של המקום.

הכיוון הוא יותר חיי ותוסס ופחות מוזאונים וגלריות (אלא אם יש זווית מוטורית..), מסעדות/אוכל/קניות וכו בהחלט בא בחשבון (אוכל דגים, לא פירות ים)

כמו כן אשמח להמלצות ממה להימנע/להיזהר בזמן השהות שם.

אם ישנה המלצה למלון איכותי במיקום מעולה אז בכלל שימחתם לבב 8)

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

הייתי בהונק קונג בדיוק לפני 3 שבועות - עם קבוצה מאורגנת.

לגבי ה-must see - עבור על תכניות טיולים מאורגנים, הם שוהים בד"כ יומיים בהונג קונג ועושים סיבוב (מאורגן) באתרים. מכל מקום חייבים את מצפה ויקטוריה, מופע האורות והלייזרים בערב, איזה מקדשים (אותנו לקחו ל"מקדש הפתוח" על החוף), בערב לקחו אותנו לשוק לילה (בעיקר שמונצעס בדולר) ולאיזור הבילויים שאני חשתי בו לא נוח - מלוכלך מאד.

למה לשים לב:

1. לשתות מים רק מבקבוקים (כלל נכון בכל סין).

2. לקחת מתאם לשקע בריטי - זה השקע הנהוג גם בהונג קונג (ומקאו).

3. השירותים הציבוריים הם בגדר "באתי - הרחתי - ברחתי". תפטר ממספרי 2 לפני היציאה מהמלון בבוקר (גם זה נכון בכל סין).

4. נהגי מוניות דוברים סינית בלבד - הדבר הראשון שתעשה במלון יהיה לקחת כרטיס ביקור, זה מה שאתה מראה לנהג המונית על מנת שיביא אותך למלון הנכון. הקפד לדרש מונה (Meter). גם כך, נהגי המוניות אינם שונים מחבריהם בכל העולם.

5. אני שהיתי במלון קצת מרוחק ממרכז העיר, אאל"ט נסיעה במונית בערב עלתה לי כ-70HKD (כ-35 ש"ח). המלון עצמו היה בסדר גמור, הסביבה פחות. אין לי מושג מה מחיר השהות בו כיון שהייתי עם קבוצה - אם תרצה אולך לתת לך את שמו כדי שתבדוק.

יש לפורום שגריר בהונג קונג שנוהג להעלות צילומי רכב הגורים לכולם להזיל ריר, נמתין לראות אם הוא יתן לך עצות של מקומי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1.

https://www.np360.com.hk/en/

זה! ואתה צריך להזמין יומיים מראש לפחות ואתה חייב לקחת את הקריסטל.

2. קח דירה ב AirBNB

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תודה רבה על ההמלצות, נרשמה ההערה לגבי השירותים שם :-)

אני אחפש מלון בקרבת הרחוב הראשי נתן סטריט, משם יהיה קל יותר לטייל בעיר.

מה לגבי קניות, בעיקר בהשוואה לטיוואן, שווה להמתין עם הקניות ולעשות שם?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

נתן סטריט נמצא בTST שזה בקאולון, חצי האי שמול האי הונג קונג. זה אזור מגניב לאללה, אבל זה לא האי עצמו. גם סואן נורא, לשיקולך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...