Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר - איזה חלקים יש לכם בבית !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש מתחת למיטה אגזוז שקניתי אחרי ההורדה השניה , צלחת ברקס ורפידות ישנות ( אני לא יודע למה יש משיכה לצלחות :oops: ). ארגז כלי עבודה . ארגז ניקוי לרכב.

צפצפה בקרטון , כל סעפת האויר שהורדתי , משאבת מים לשפריצרים :roll: כל מיני שמנים וצינורות מגומי , ספוילר שלא מתאים לשום דבר. מצאתי אותו בפירוקיה וקניתי בגרושים.

זהו.

חלש , נכון , אני בטוח שיש לאנשים פה דברים יותר מענינים.

נכון שפורים עכשיו והסקר מתאים יותר לפסח , לא נורא.

המהירות היא רוע השטן, הסיבובים הם אהבת האלוהים.

פורסם

יש לי אלנטרטור ישן של לוקאס שמחכה לשיפוץ, 4 צמיגים+חישוקים במידה 155/80/13 שמחכים לימי עפר, קונוסים בגדלים שונים, מיכל דלק 95 20 ליטר, קופסאות ומנורות שונות לאוטו, גלגל הגה נחמד... לא יודע, בטוח יש עוד כל מיני דברים שאני אמצא...

היום מצאתי אוטו חדש לחלפים! אני כ"כ מתרגש... מדהים שהוא גם במצב מעולה!

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

ואיי זה מעניין, אז ככה:

דש בורדים + שעונים למיניהם : דש בורד וולוו 740 , דש בורד ולוו 244 , 3 שעוני חום (מים שמן וחום אגזוז - לא שהם כל כך שונים) , שעון מדידת מטח , 2 שעוני גדישה , שעון דלק , שעון, טכומטר של למבורג'ני לשעבר , טכומטר נוסף

טורבועים: TD-3 ללא האקטואטור , וטורבו של אימפרזה שאין לי מושג איך הוא נקרא.

סעפות: סעפת פליטה של וולוו 740 , סעפת פליטה מאולתרת ל740 עם כיפוף לטורבו

סעפת יניקה ל 740.

פגושים: פגושים של 850 , פגושים קדמי ואחורי ל גולף GTI , ועוד 2 פגושים בלתי מזוהים.

קרבורטור: ז'קלורים לקרבורטורים של פיטבורג

שונות: חוטי הצתה לא מזוהים, פלגים 3 ניצוצות , פלגים 4 ניצוצות , פילטר פתוח , אילתור של דוד אחורי פתוח - בניה עצמי, ממיר קטלטי של אפלאוז 98 , פנסי איתות ל 740 , ידיות למוט הילוכים , הגה ספורט , הגה נוסף מכוער למדי, רדיאטור צינון של גיר אמרקאי כל שהוא שאמור היה להפוך לאינטרקולר, רדיו דיסק של סוני - שרוף ויקר לי להחליף פלטה , רדיו טייפ מקורי של אפלאוז, רינג ופיניון עם יחס העברה גבוה לסרני 12 ו 14 ברגים של GM , סירנה של אזעקה , שלט לכננת , מנגנוני הרמת חלונות של בויואיק, גריל של וולו , בוכנות של איביזה 1.5 , סמל של הלאנסר טוטאל לוס שלי , ועוד כמה שטויות שאני לא זוכר....

מי יכול עליי באיסוף זבל, גרוטאות, או איך שלא תקראו לזה ?!

פורסם

אני דיי צנוע

יש לי בחדר תמרור של אין כניסה

כמה סמלים של רכבים שלקחתי מפרוקיה אני חוזר פירוקיה

ורדיו טייפ של סוני ישן

נ.ב אם מישהו יהיה זקוק לסמל אולי יש (בעיקר של לנטיס)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
ואיי זה מעניין, אז ככה:

דש בורדים + שעונים למיניהם : דש בורד וולוו 740 , דש בורד ולוו 244 , 3 שעוני חום (מים שמן וחום אגזוז - לא שהם כל כך שונים) , שעון מדידת מטח , 2 שעוני גדישה , שעון דלק , שעון, טכומטר של למבורג'ני לשעבר , טכומטר נוסף

טורבועים: TD-3 ללא האקטואטור , וטורבו של אימפרזה שאין לי מושג איך הוא נקרא.

סעפות: סעפת פליטה של וולוו 740 , סעפת פליטה מאולתרת ל740 עם כיפוף לטורבו

סעפת יניקה ל 740.

פגושים: פגושים של 850 , פגושים קדמי ואחורי ל גולף GTI , ועוד 2 פגושים בלתי מזוהים.

קרבורטור: ז'קלורים לקרבורטורים של פיטבורג

שונות: חוטי הצתה לא מזוהים, פלגים 3 ניצוצות , פלגים 4 ניצוצות , פילטר פתוח , אילתור של דוד אחורי פתוח - בניה עצמי, ממיר קטלטי של אפלאוז 98 , פנסי איתות ל 740 , ידיות למוט הילוכים , הגה ספורט , הגה נוסף מכוער למדי, רדיאטור צינון של גיר אמרקאי כל שהוא שאמור היה להפוך לאינטרקולר, רדיו דיסק של סוני - שרוף ויקר לי להחליף פלטה , רדיו טייפ מקורי של אפלאוז, רינג ופיניון עם יחס העברה גבוה לסרני 12 ו 14 ברגים של GM , סירנה של אזעקה , שלט לכננת , מנגנוני הרמת חלונות של בויואיק, גריל של וולו , בוכנות של איביזה 1.5 , סמל של הלאנסר טוטאל לוס שלי , ועוד כמה שטויות שאני לא זוכר....

מי יכול עליי באיסוף זבל, גרוטאות, או איך שלא תקראו לזה ?!

או שיש לך פירוקיה בבית

או שאתה פשוט סתם סוחר..

חאפר.

:roll::shock:

פורסם

ממיר קטליטי של 106 ראלי

פילטר + בית פילטר מקורי של 106

חלונות פלסטיק מהפג'ו הקודמת שלי ( נגד אבנים ) , 4 חישוקים מקוריים של ג'ונייר .

כמה גופות שלא זרקתי לים עדיין ...

:)

פורסם

האמת את רוב הדברים אני שומר לפרוייקטים שלי כי אני בטוח שלא אוכל להשיגם במחירים בהם השגתי אותם אבל לחלק מהדברים אני באמת לא זקוק

כך שאם מישהו זקוק למשהו הוא יכול לכתוב לי בפרטי....

פורסם

המלאי שלי די עלוב...

אם לא הייתי גר בדירה עירונית קטנה, אני משער שהיה לי הרבה יותר :shock:

סט דיסקים+קאליפרים+רפידות של 309. קליפר אחד תפוס ורפידה אחת גמורה

מצוף+משאבת דלק של רנו מגאן

מראה ימנית חשמלית של ברלינגו - הזכוכית סדוקה

ראש קומפלט של קאווסאקי KLR600 - עם מיסבי החלקה גמורים

4 ג'נטים עם צמיגי 165/70/13 של פג'ו 309

כמה מחזירי שמן, כבלים ואטמים של ווספה

ובטח עוד כל מיני פיצ'פקס שאני לא זוכר כרגע.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

או שיש לך פירוקיה בבית

או שאתה פשוט סתם סוחר..

אם אתה רוצה אתה מוזמן לקרוא לזה פירוקייה, אני מעדיף "מלאי לשעת חרום".

פורסם

לי יש כמה טאסות של אלפא רומיאו וגם כמה סמלים, והכי חשוב זה הגריל של הג'וניור

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם

מכיוון שגדלתי במושב ,ויש ה-ר-ב-ה מקום , אז ככה : מנוע מפורק לדה שבו + 20,000 חלקים .

BX ספייר (טוב נו , 3/4 BX :lol: )

חלקים של רנו 4 ,רנו 12 , סיטרואן ויזה , טרקטור דיוויד בראון (אותו אחד מאסטון מרטין)

בקיצור המחסן אצלנו יותר דומה למשחטת מכוניות בדר' צרפת מאשר כמשק חקלאי...

פורסם

האמת שהחלק היחיד שיש לי הוא המנוע+הוישר האחורי של הסקסו(מי אמר DEBAGGED ?)

וזהו....

אבל אני מחכה לרשימה של תומר...ז'אן פרייאר לידו...וגם איתני...

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

• תוכן חדש...