Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת סקודה ראפיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד ממגרשי הליסינג הוצע לי את הרכב הנל שנת 2013 - 2014 יש מגוון, ק"מ מתחיל מ 140, אשמח לשמוע פרטים עליו, זה עם הגיר הבעייתי dsg? מחלות ידועות אם יש? מהי צריכת הדלק ה אמיתית שלו? אשמח לשמוע רשמים למי שיש כזה.

פורסם

שחוטות, אל תתקרב, אמינות בסימן שאלה לרכב שלך תדע איך טיפלו בו וסובל ממוניטין אמינות גרוע. וגם, לא כזה מצטיין בכלום,

מה חשוב לך ברכב ?

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

קח פריוס 2013 אז, לא שווה לך לצרוך כמה ליטרים פחות ולאכול 5000 שקל בתקלת גיר שברוך השם לא חסר כאלה.

תקן אותי אם אני טועה.

למה לא פלואנס טורבו דיזל ? חסכונית שאין דברים כאלה, משפחתית וגם חזקה מהראפיד.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

הראפיד כמו כל רכב עם טורבו חסכוני למדי כשנוהגים רגוע ( 13 ק"מ לליטר ) לא חסכוני כשלוחצים ( פחות מ-10 ק"מ לליטר )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פלואנס טורבו דיזל הוא לא עם הגיר הבעייתי dsg? עד היום הייתי עם טויוטה וטיפלתי רק במורשה, בסופו של דבר הכי משתלם והכי בטוח, איך נחשבים הטיפולים של הרנו, יקרים? של הסקודה, יקרים?

פורסם
גיר:לבדוק החלפה של מוח גיר (מכטרוניק) קלאצים ולבדוק האם הוחלף שמן גיר ( היה ריקול ב 2014).

ק"מ קצת גבוה לדעתי.

קצת גבוה?!

נראה לי יותר מדי נסחפו, רכב בשנתון כזה צריך להיות בין60 - 80 , מקסימום 100 עם נסיעות בינעירוניות, אך החל מ140? זה קרוב לכפול מהממוצע.

רכב כזה הייתי מוכן לקנות רק 25% מהמחירון במידה והוא ללא תאונות ומטופל בזמן.

פורסם

היום כל מי שמחפש רכב מחפש נציג מחייך עם עניבה ומגרש מלא מכוניות ליסינג(כמובן כולן ליסינג נהג יחיד הייטקיסט שנהג בה בעידנות מהעבודה לבית וחזרה) עם תנאי מימון ואחריות שלא מכסה כלום.

הרי אם היה רכב פרטי כזה ביד2 כנראה שהיית מדלג עליו ברשמה(יוצא ליסינג עם 146 אלף קילומטר) - אבל שנציג בחברת ליסינג מחייך לך בדיקה מוזמנת שלא מייצגת כלום על נבלהת הליסינג שעשתה 146 אלף בפחות מ4 שנים יש פה איזה התלבטות לגבי ה"מציאה" - בוודאי שמדובר ברכב עם רכיבים יחסית רגישים שסביר להניח טופלו בחומרים הגרועים ביותר במוסכים הסופר לא מקצועיים של חברת הליסינג.

המלצה? נטוש את המגרשים ונסה לחפש רכב פרטי שמור - עדיף משמעותית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...