Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. ניסיתי ללכת בעבר לחדר כושר, ולא הצלחתי להתמיד (עשיתי מכשירים ולא משקולות)

האימונים מאוד שיעממו אותי ולא היה לי ממש מוטיבציה להמשיך.

2. הלכתי לסדנת יסודות של קרוספיט ובסה"כ נהניתי והיה מאתגר והייתה יותר דחיפה מצד האנשים, אבל הרגשתי שהמאמץ גדול מדי עבורי והיה לי ממש קשה. (הלכתי לכל עשרת המפגשים ולאחר מכן הפסקתי)

מצד אחד, אני בעד קושי אבל לא רוצה יותר מדי לסבול ולא רוצה שיהיה לי מאמץ קשה מדי.

דבר שני, אני מעדיף אימון קבוצתי כי הוא מאוד דוחף והרבה יותר מעניין ונותן יותר מוטיבציה להתאמן.

כרגע, מעניין אותי

לרדת במשקל, לעלות במאסה ולבסוף להתחטב.

יש לכם רעיונות איזה סוגים של ספורט אני יכול לעשות?

אני אוהב לרכב על אופניים, אבל זה נכנס יותר לתחום של סיבולת ופחות כח...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחיל עם ריצה קלה לדעתי.אבל ממש קלה.

על בסיס קבוע של 3 פעמים בשבוע, מסלול קצר

ועם הזמן תתחיל להגדיל את הסיבוב.

לרדת במשקל אם תתמיד, אין לי ספק שזה יעבוד.

פורסם

בבית יש לי מתח+טבעות.

עשיתי בעבר עליות מתח ומקבילים על הטבעות אבל הבנתי שזה לא מספיק.

יש לי גם אפוד עם משקלים.

פורסם

ירידה במשקל?

1. תזונה.

2. תזונה

3. תזונה.

לכן תתחיל בהדרכה תזונתית.

מעבר לכך עסוק בספורט. ני מתקשה לייעץ לך כיצד "להתחטב" (מה זה? לנפח שרירים?), אבל פיתוח סבולת (ולא "סיבולת") יהיה טוב מאד לבריאותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יכול לרוץ וללכת עד מחר אבל זה לא יעשה אותך "שרירי".

גוף חטוב הוא יפה רק כשיש מסת שריר מסויימת (אחרת תראה סתם רזה) ומסה שכזאת בונים רק ע"י אימון התנגדות.

לא משנה אם משקל הגוף או משקולות אבל חייבים להכניס גם את סוג האימון הזה.

אם בא לך משהו קצת שונה, חפש ביוטיוב אימון Calisthenics.

בלי שום קשר - ברור שתזונה זה 70% מהעניין, אין להקל ראש בכל הקשור לנושא.

פורסם

אתה רוצה ספורט מעניין אז רכיבה בשטח עם אופניים .גם כושר וגם הנאה .אתה לא תאמין איזה כוח מתפרץ הגוף מצליח להוציא יהיה לך שקבוצת כלבים או בטעות תיכנס לאזור של כוורות דבורים .

פורסם

רכיבה בשטח עם אופניים זה אחלה. (מעדיף את זה עשרות מונים על ריצה)

הייתה תקופה שהייתי עושה את זה.

עכשיו אני בעיקר רוכב בעיר.

פורסם

ספורט מוטרי 8)

ואם אתה ממש רוצה לעבוד על כוח אתה יכול להתחיל ולסגור ברגי גלגל עם רצ'ט קטן

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
ספורט מוטרי 8)

היחיד עם ההצעה הרצינית כאן.

השאלה לא הייתה "איך אתם מתאמנים" אלא "מה לא ישעמם".

ספורט זה משעמם בטירוף, אני מסכים - אבל אם תמצא יעד מעניין כגון הכנת גופך לספורט מוטורי, אז לפחות יש איזו מטרה לא-משעממת לכוון אליה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חדר כושר מעניין רק אחרי שאתה מתחיל להתרגל למשקלים ומאתגר את עצמך (ואז מגיעות גם תוצאות ויש לך סיבה לבוא שוב ושוב)

בהתחלה זה סתם לבזבז שעה שעתיים..כנ״ל ריצה הליכה וכו׳

לא מזיק לאף אחד להתאמן 3 פעמים בשבוע. תתחיל, תכריח את עצמך שבועיים שלוש, קח מדריך טוב שיראה לך איך עושים כל דבר, אחרת אתה תרגיש שאתה מבזבז את הזמן לחינם.

משם והלאה אני מאמין שזה יבוא לך לבד.

אני ממש אחרי ההודעה הזו מסיים לסגור את המשרד, אוכל משהו קטן ויוצא לאימון שיגמר בסביבות 1 בלילה, כי זה נהפך להרגל וחלק ממני. גם לי בהתחלה זה הרגיש מיותר, היום אני לא יכול בלי זה

פורסם

ריצה למשל- אני לא סובל ושונא את זה אפילו.

אופניים זה כבר עניין אחר, ואפילו יכול להיות מאד כיף בנסיבות מסויימות.

צריך רק למצוא את הספורט הנכון.

פורסם (נערך)

שחיה.

גם ספורט מאוד בריא, אול הכי בריא לגוף. לא שוחק את הגוף/מפרקים למשל כמו ריצה.

גם מחטב מאוד יחסית לשאר הענפים, עם שחיה לא צריך חדרי כושר וכל שאר השיט כמו TRX, ההתנגדות של המים זה 'המשקולת' שלך.

גם שורפים מלאאא קלוריות באימון של שעה.

גם מאוד כיפי ותמיד יהיה עניין כי את הטכניקה שלך תמיד אפשר לשפר ולהוסיף תרגילים מעניינים נוספים שישפרו אותה, עד לרמה של פלפס. :-)

בקיצר, ספורט מושלם :lol:

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...