Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת 125

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני חייל...

לרשותי עומדים כ5000 שקלים לרכישת אופנוע (רק לרכישה) וזה עם אפשרות להגדלת התקציב

האופנוע שאקנה אמור לשמש אותי לנסיעות של כ 35 קילומטר ביום

(גבעתיים צריפין כל יום,16 קילומטר כל כיוון)

בכוונתי לקנות אופנוע 125-150 סמ"ק....

האפשריות הראשונות שעלו לי הן הדיוק וההרואיזם....

אך לאחר חיפוש קצר שמתי לב לפיג'ו אליסאו....המחיר שלו לפחות לפי החיפושים זול והוא די גדול ומרווח...גם להרכבות....מה דעתכם עליו?!

הדרישה היחידה שלי שהאופנוע יסע על 90+ בלי להתאמץ יותר מידי ולא יתעייף לי מהנסיעות לשם...

כמו כן...כמובן כיאה לחייל...אמינות היא פרמטר די חשוב....

עוד שאלה קטנה....כמה זה נחשב הרבה קילומטר לקטנוע כזה....כמובן שהכל יחסי לשנה,

אבל השאלה היא עם כמה קילומטר כבר לא הייתם קונים קטנוע בקטגוריה זו

תודה לעונים

פורסם

5,000? זה נראה לך תקציב? ביטוח חובה בלבד הוא 3,200 לאופנועים בקטגורייה מעל 50 עד 250. ואם אתה מתכוון ליסוע את 16 הק"מ המסוכנים האלו כל יום בלי אביזרי מיגון אז זה צעד טיפשי ביותר. אביזרי מיגון הם שיצילו את העור שלך מכוויות והם אלו שישמרו אותך בחיים. וכן, המחיר שלהם הוא בארבע ספרות אבל אין מחיר לחיים ולבריאות שלנו. אל תחסוך על החיים שלך. שתהיה בריא.:wink:

:-D
פורסם

אני יצא מהנחה שלקחת את אלמנט הביטוח בחשבון, אז...

אני נוסע עם אטילה 150, נוסע המון בין עירוני והוא חי עם זה יפה. אז כך אטילה בחשבון, בנוסף הם נמכרים די בזול.

באותה מידה דיוק או דגם הסופר (עם דיסק מקדימה ועיצוב שונה) באים בחשבון, כמו גם הרואיזם 150 אם תמצא אחד שלא "טופל" ע"י שליחים.

את האליזאו תעזוב לנפשו יש להם צרות עם מערכת הקירור ואל תיכנס לזה.

בנוסף כך בחשבון מיגון!!!

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

חי עם קטנועים למה את לא קורא?!

כתבתי 5000 רק לרכישה,משמע הביטוח נלקח בחשבון ה5000 הם רק לרכישה....

אני חייל לא ילד מפגר....תקרא לפני שאתה סתם מגיב...

ויש לי כבר קסדה,יש לי חמישים סמק...כמו כן גם מעיל בד של דיינז עם מיגונים....

ה5000 הם לרכישה...אשמח לתגבות לעוד תגובות....גם לגבי עניין הקילומטר,מה נחשב גבוה בקטגוריה הזאת

שוב תודה

• תוכן חדש...