Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי סגנון הכתיבה בהודעתך הראשונה בפורום, זה נראה כמו בן 16 שנרשם לפורום כי משעמם בחופש הגדול.

אבל אם אני טועה - הינה טיפ אחד לטסט - תחשוב שהבוחן הוא טרמפיסט שפשוט מסביר לך איך להגיע אליו הביתה. כל היתר - מה שלמדת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גש לרופא משפחה שירשום לך כדורי הרגעה.

בנוסף, תבקש מהמורה שלך, שישב איתך בטסט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמו שמתחיל ספר בישול של מרוקאית - קודם כל תרגע. מה יש להילחץ? תסתכל סביבך כמה מיליונים עברו את זה לפניך ותבין שזה לא כזה סיפור. קח רטלין או וליום לפני אם זה מרגיע וממקד אותך אבל אם תהיה לחוץ חבל שתיגש בכלל. אם תבוא רגוע ובבטחון שאתה עושה את זה לא תהיה לך שום בעיה. זה בסך הכל עוד שיעור נהיגה רק שבסופו יש פרס אם תעשה אותו נכון.

פורסם

לחץ הוא לא בהכרח דבר רע. אני עברתי טסט הייתי לחוץ מאד ולדעתי זה מה שמיקד אותי עוד.

אמרת סיימת ללמוד, אז כבר יש לך ניסיון מסוים על הכביש ואתה יודע מה עושים. אז אין שום דבר לספר לך עוד רק שתמיד תנסה לצפות מראש מה הנהגים מסביב הולכים לעשות ותשומת לב יתרה לתמרורים מסביב.

פורסם

קח כמה טיפות רסקיו ותסע פשוט כמו שלימדו אותך.

אישית אני לפני שניגשתי עישנתי איזה 2 סיגריות, אחרי זה כמה נשימות ארוכות של הורדת סטרס וסלאם עלקום!

פורסם
שש עשרה שנה מאוחר מדי

פות"ש תחשוב שתמיד יכול להיות יותר גרוע.

יכולת להיות כמו הבחור הנחמד שהגיב לך פה.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

תשתה הרבה וודקה לפני הטסט זה יכול להרגיע אותך.

תכלס אין מה לפחד ,אם אתה באמת מוכן ובטוח בעצמך אז סע רגיל כמו בשיעור נהיגה עם מורה.

פורסם
שש עשרה שנה מאוחר מדי

לא אומר עליך שום דבר. לא חסר בני 17 שמוציאים רישיון, ובגיל 17.5 הם כבר בשלילה אחרי שהשביתו את הרכב של אבא.

דווקא בגלל שאתה מוציא רישיון מאוחר, תהיה נהג יותר שקול ואחראי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...