Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג איך ואיפה לחפש

אני מחפש טיימר קטן, שאני כבר אקנה אותו עם "זמן בילטאין" זא שמראש יגיע מהמפעל עם 3 דק (לדוגמא, זה בר שינוי במפעל) וכל לחיצה עליו תפעיל אות(צפצוף שנדע שלחצנו) והוא יצפצף אחרי 3 דק 2-3 צפצופים ויפסיק. אני צריך משהו מאד זול והכי "טמבל" שיש בלי צג בלי כמה זמן נשאר וכו.

אם יש כזה בגודל של מטבע- מעולה

אליבאבא/אקספרס יהיה מצויין! תודה

פורסם
טיימר לצחצוח שיניים אולי ?

זה מכני בדכ, אני מחפש משהו בגודל של מטבע שמובנה בו מראש הזמן ואי אפשר לשנות בלי צג ובלי כלום

תחפש פרויקטים של ארדוינו (arduino )

זה מורכב מדי ויקר מדי,תסתכל שוב מה אני מחפש

פורסם
טיימר לצחצוח שיניים אולי ?

מרק, חשבתי על משהו אחר שעניתי לך, אבל כן אתה בכיוון משהו כמו של מברשות שיניים שמצפצפות שבתום 2 דק צחצוח. איך אני מחפש כזה ברשת? איך זה נקרא? כי זה לא באמת טיימר

פורסם

זה מורכב מדי ויקר מדי,תסתכל שוב מה אני מחפש

זה פשוט מאוד, ברמה של ילד בכיתה ה'-ו'.

מאחר ויש לך דרישות מאוד ספציפיות כלפי הזמן והפעולה שיש לבצע, מחיר של 30$ ללוח זה מחיר סביר.

פורסם

בשביל לעשות זאת עם ארדוינו צריך את הלוח (3$) כפתור (כמה גרושים ) וזמזמם.

תכנס לאתר הזה, ישראלי.

אני בטוח שמישהו יוכל לעשות לך את זה תמורת סכום סמלי. העלות פה היא ממש זניחה, ולכתוב את הקוד הוא גם משהו שלא מצריך יותר מרבע שעה.

http://www.makers.co.il/mfs

Sent from my Le X820 using Tapatalk

פורסם

אבל אני צריך את הארדואינו עצמו בשביל זה, וזה לא עניין של מחיר, אני צריך משהו מוכן כזה, בטוח יש חלק ממשחק כלשהו/מברשת שיניים/משהו דומה שאפשר לפרק ממנו

פורסם (נערך)
בשביל לעשות זאת עם ארדוינו צריך את הלוח (3$) כפתור (כמה גרושים ) וזמזמם.

תכנס לאתר הזה, ישראלי.

אני בטוח שמישהו יוכל לעשות לך את זה תמורת סכום סמלי. העלות פה היא ממש זניחה, ולכתוב את הקוד הוא גם משהו שלא מצריך יותר מרבע שעה.

http://www.makers.co.il/mfs

Sent from my Le X820 using Tapatalk

אין דבר כזה בימינו תמורת סכום סימלי לבנות מעגל וגם קוד שיעבוד.

אשמח עם תעלה לפורום את רשימת החלקים הנדרשים לבניית המעגל וכמה עולה לרכוש אותם בארץ במידה ומישהו עושה לו את העבודה תמורת סכום 'סימלי'.

תסביר לי כיצד ניתן לבנות את המעגל בגודל של מטבע ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
זה מתאים לדרישות?

http://www.ebay.co.uk/itm/132270412291

לא ככ בכיוון :wink: אני צריך משהו קטן (גודל של מטבע) עם לחצן אחד שמתחיל בצפצוף אחד ומסיים אחרי 2-3 דק בכמה צפצופים בלי אפשרויות כיונון, בלי צג LCD, בלי אפשרות לדעת כמה זמן נותר.

אני מחפש משהו כמו שמותקן על מברשת שיניים (צדקת מרק) שזה מנגנון שלוחצים עליו ואחרי 2 דקות והוא מצפצף ,עושה אורות או ווטאבר, השאלה איך אני מחפש בכלל מי מייצר או איך זה נקרא באנגלית (כי זה לא ממש טיימר) מניח ש ALIBABA זה הכתובת שלי

פורסם

מה לגביי ממסר השהייה כמו למשל DIRECTED 528T?

לא בגודל של מטבע אבל אם יש אפשרות להצניע - אולי זה יפתור לך את הנושא של התזמון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא ככ בכיוון :wink: אני צריך משהו קטן (גודל של מטבע) עם לחצן אחד שמתחיל בצפצוף אחד ומסיים אחרי 2-3 דק בכמה צפצופים בלי אפשרויות כיונון, בלי צג LCD, בלי אפשרות לדעת כמה זמן נותר.

אני מחפש משהו כמו שמותקן על מברשת שיניים (צדקת מרק) שזה מנגנון שלוחצים עליו ואחרי 2 דקות והוא מצפצף ,עושה אורות או ווטאבר, השאלה איך אני מחפש בכלל מי מייצר או איך זה נקרא באנגלית (כי זה לא ממש טיימר) מניח ש ALIBABA זה הכתובת שלי

חיפשתי עבורך מעגל מתאים אבל לא מצאתי. לדעתי תצטרכו לתכנן מעגל סביב הרכיב 555 (טיימר) או סביב הרכיב ICM7250. את הרכיבים ניתן להשיג גם באריזת SMD מה שמקטין את גודל המעגל.

מעגלים להמחשת הרעיון בלבד.

One-Minute Light.pdf

טיימר של שבב אחד.pdf

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...