Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתכנן לקנות רכב ראשון ויש לי המון התלבטויות בנושא די לא מוצא את עצמי בכל ים הרכבים.

החלטתי על תקציב די גמיש של 25,000 יש לי נטייה כלפי מעלה ל30.

הסיטואציה היא כזאת.. אני בעיקרון עובד באיזור המרכז ועושה נסיעות לירושלים הלוך וחזור(100 ק"מ +). וכמו כן משהו כמו פעם/פעמיים בחודש נוסע צפונה צפונה(220 ק"מ לכיוון אחד) עם רכב מלא לצורך העניין וכמובן נוסע בעיר בקטנה בשביל חדר כושר וקניות.

אז לא משנה לי כל כך ידני או אוטומט.

וחשבתי על כיוונים של סקודה פאביה 1.4 2012 ידני(צריך להתמקח על המחיר כמובן), יונדאי אקסנט 1.6 2010 אוטומט, קיה פיקנטו וכו'...

יש כאן פרמטר של עליות קשוחות ולכן חשוב שיהיה רכב עם מנוע חזק מצד אחד ומצד שני שלא ישתה דלק. האם מנוע 1.2 מספיק לצורך העניין?

אשמח לעצות שלכם לגבי הרכבים שהעליתי כאן ובכללי אולי אני מפספס רכבים אחרים שהם בובה וסתם מחוסר ניסיון אני לא מצאתי כיוון מתאים. תודה!!!!!!!

פורסם

סופר מיני ידנית אופציה טובה.

לדעתי על מנת שתקבל ביצועים סבירים הפאביה אחלה אופציה כמו כן איביזה עם עדיפות למנוע ה 1.6.

בגיזרת האוטומט הייתי מחפש את מזדה 2 שתהיה זריזה מהיונדאי ועדיף ברמת איבזור דינמיק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם ידני הוא אופציה הייתי דובק בו- יותר חסכוני, יותר אמין.

רכבי מיני יהיו די חלשים בעליות (במיוחד עם רכב מלא), ולכן הייתי דובק בסופר מיני, שתהייה יותר חזקה ומרווחת.

האופציות שיוליאן הציע טובות. הפאביה מעט יותר מרווחת מהאיביזה למרות שהן חולקות מכלולים.

פורסם

מנוע 1.2 מודרני כמו שיש לי למשל יכול לעלות את העליות בלי בעיה אך לא מהר ולא בקלות, הכוונה היא שלא תמצא מחסור של ממש כמו רכבים ישנים בנפח קטן, אלא הוא יסחוב ללא בעיה ובקצב טוב, אך לא תמצא שם ביצועים בכלל.

מה שכן, מנוע כזה יתאים יותר למישור עם עליות מידי פעם, ולא להרבה עליות קשוחות, כי אז הוא לא יהיה הכי חסכוני וכבר עדיף לפזול לכיוון רכב עם מנוע גדול יותר או מוגדש.

פורסם
מנוע 1.2 מודרני כמו שיש לי למשל יכול לעלות את העליות בלי בעיה אך לא מהר ולא בקלות, הכוונה היא שלא תמצא מחסור של ממש כמו רכבים ישנים בנפח קטן, אלא הוא יסחוב ללא בעיה ובקצב טוב, אך לא תמצא שם ביצועים בכלל.

מה שכן, מנוע כזה יתאים יותר למישור עם עליות מידי פעם, ולא להרבה עליות קשוחות, כי אז הוא לא יהיה הכי חסכוני וכבר עדיף לפזול לכיוון רכב עם מנוע גדול יותר או מוגדש.

מנוע מוגדש כשלוחצים עליו הוא שותה הרבה יותר מאטמוספרי, הסוזוקי סוחבת לא רע גם עם המנוע 1.2, והאמינות שלה מוכחת הרבה יותר ממנועים מוגדשים חדשים.

פורסם

איזה רכב יש לך?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ב tapatalkלא רואים, תודה.

כול מנוע יכול לקנות כול עליה גם אם הוא לא מודרני העניין איך אתה עולה אותה.

פורסם
ב tapatalkלא רואים, תודה.

כול מנוע יכול לקנות כול עליה גם אם הוא לא מודרני העניין איך אתה עולה אותה.

אני מתכוון לעלות אותה גם אם המהירות המותרת היא 110 ק"מש על 110 קמ"ש או אפילו 120.

ברכב לא מודרני עם מנוע קטן "מנסיון", אתה תזחול עד לפסגה ב60 קמ"ש פחות או יותר.

• תוכן חדש...