Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 208

icuple
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום היתה לי נסיעת מבחן עם הרכב הנ"ל. לא אהבתי אותו

למה

קודם כל בקשר לרעש המנוע בנסיעה בעליות בהילוך ראשון ושני אני לא מוצאת שהוא יותר שקט מאשר טויוטה אייגו שנסעתי איתה כרכב שכור

בהקשר להאצה בכניסה לכביש מהיר הוא עשה לי טובה כשהגיע ל90 קמ"ש

ישבתי ב 108 ואהבתי שההגה לא מכיל את ה"גג" שיש להגה במכוניות הסופר מיני.

בהתרשמותי נסעתי בטנק יותר מאשר ברכב זריז וכייפי.

אני מבולבלת כי חשבתי שהחלטתי על על סמך הדיעות כאן שאני רוצה סופר מיני כי אני עושה בסופ"שים נסיעות ארוכות לפעמים עכשיו אני מבולבלת מאיי פעם.

אני צריכה לבדוק שוב את הפיקנטו ושוב את ה 108 כלומר לעשות עליהם נסיעות מבחן.

בעיקרון הן כולן באותו מחיר וההבדלים הם מזעריים. אגב אני גרה במדינה אירופאית

עריכה אחרונה על ידי icuple
פורסם

האגב הנ״ל בסוף משנה הכל,

באירופה אופי הדברים שונה - רכבים ידנים ולא אוטומטיים לרוב, מנועי דיזל נפוצים על בנזין, תמחור שונה ורמות גימור אחרות.

במילים אחרות? לרוב מדובר ברכבים אחרים בצורה כזאת או אחרת מאשר הרכבים בארץ - גם דברים כמו מבצעים ואחריות משתנים מאוד.

המלצה? נסי לחפש פורום כמו זה אצלך במדינה ולהתייעץ שמה - תקבלי דעה יותר מדוייקת מאיתנו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זה שהרכב טוב ומתאים להרבה נהגים לא אומר שלך הוא יתלבש כמו כפפה,

כמו הרכב שלי, שנוא על רוב הישראלים, ולי הוא התאים בול.

בגדול, אם הכיוון שלך הוא מיני, גם טוב, אמא שלי קנה 108 חדשה והיא מרוצה עד הגג והנסיעות שלה לרוב הן ביעירוניות.

ובדיוק בשביל זה קיימת נסיעת המבחן, כדי שתנסי את הרכב לפני הרכישה וההחלטה תבוא מנסיון ממשי ולא סתם תאוריה.

בהצלחה.

פורסם

לא הבנתי. נסעת בדגם הטורבו והוא "עשה טובה שהגיע ל-90"?

אם כן נסעת ברכב תקול.

המנוע שלו עולה בהרבה על האחרות שהזכרת

פורסם

מאחר ופותחת השרשור גרה במדינה אירופאית,

לא נרשם מה נפח וסוג מנוע ותיבת ההילוכים

של הפיג'ו 208 שבו ביצעה את נסיעת המבחן.

פורסם

על איזה מנוע נסעת?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התקשרתי לברר אמרה לי 82 כוחות סוס. שאלצי אותה מה נפח מנוע... לא ידעה לומר לי. כחומא 69 זה לא

פורסם

82 כ"ס זה אומר מנוע 1.2 ללא טורבו, אכן רכב קצת עגלה. אין מה להשוות אותו ל-1.2 טורבו, שם לא תרגישי מחסור של ממש בכוח.

מכיוון שאת נמצאת באירופה, המגוון גדול יותר ממה שמוצע בישראל, בעיקר לדגמים הידניים (לא הצלחתי להבין אם זה מה שאת מחפשת).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

תודה שארפר. אכן התגובה שלך עניינית. מרגיש עגלה. ובאותו עניין איך ה 108 כי בעקרון יש לו את אותו מספר כוחות סוס וכנראה גם את אותו המנוע. ואם אפשר אז מה בנוגע לפיקנטו?

תודה

פורסם

ה108 מעט קלה יותר אבל קשה לי להאמין שהיא תהווה שיפור גדול בשבילך.

הפיקנטו הידנית חלשה יותר בגירסת מנוע 1.0.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בנוגע לתיבת הילוכים יש הבדל בין ידני או אוטומאטי מבחינת עוצמה ויכולת תאוצה? לגבי פיקנטו או 108 או בכלל?

פורסם

אם לוקחים את אותו מנוע ואותו רכב הידנית תהיה זריזה יותר מהאוטומטית פלנטרית או רובוטית.

אבל רובוט כפול מצמדים יהיה מהיר יותר.

• תוכן חדש...