Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהכניסו לרשימה את כל מי שרצה או שעשו את זה חופשי לכל מי שרק יחייג זו הבעיה.

המערכת עצמה זה הפתרון הכי טוב לפתיחת שער בכלום כסף

800-1000 שקל לכל הבניין לכל הזמן בלי התעסקות עם שלטים/סוללות/שרות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לדעתי אם אפשר גם שלט וגם טלפון זה אחלה. רק טלפון - ממש לא.

אני לא טורח לשים את הטלפון במתקן כשאני יוצא לסידור קטן בעיר, מה שאומר שכשאחזור אצטרך לעצור לפני השער, להוציא את הטלפון מהכיס (לא פשוט בישיבה), לחייג לאיש קשר "איפתח אל באב" (אתה יודע כמה אנשי קשר יש לי ב-א'? :-)), ורק אז להכנס לחניה? לא תודה. מעדיף ללחוץ על כפתור על השלט תוך כדי שאני מתגלגל לעבר השער ולהמשיך לתוך החניה בלי לעצור אפילו :cool:.

פורסם

אין קשר בין המערכות, אפשר לעבוד עם שניהם.

אם אתה רוצה להיות יותר מתחכם עם השלט

תפרק אותו, תחבר אותו בתוך תא צמוד לאחד הפנסים (זה שבצד היוצר קר) תלחים קצר בלחצן פתיחה, תוציא את הסוללה שלו (12v) ואת המגעים תחווט לאור הגבוהה.

ככה יש לך שלט עם סוללה בלתי נגמרת, זה קולט ממרחק רב יותר מאשר עם הסוללה המקורית וכל מה שאתה צריך לעשות לפני שאתה מגיע לשער זה להבהב עם האור הגבוהה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סליחה על ההשתלטות

כרגע יש לי פתיחה מהפלאפון

האם אפשר לקחת שלט קיים ולשכפל אותו עם שלט גנרי מהאינטרנט?

• תוכן חדש...