Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ז"א שכל מנגנון העדכון לא נמצא על המחשב? כלומר הוא זולל פחות משאבים?

בוודאי שהוא נמצא על המחשב- זה חלק מהתוכנה. אחרת איך תצליח להתעדכן?

עם זאת, מניסיוני מדובר באנטי-ווירוס\ספאם החינמי הרזה ביותר שיצא לי לפגוש. לצורך העניין, בעבודה אנחנו משתמשים בטרנד-מיקרו לעסקים, שיושב על שרת ייעודי ויש לו סוכנים בכל תחנות העבודה. השרת מתעדכן מול טרנד מיקרו, והתחנות מתעדכנות מול השרת. אני מגדיר בשרת לאן מותר לגשת ומה מותר להפעיל (למשל, חל איסור על הפעלת תוכנות מ-USB או העתקה אליו, וכמובן שניתן להגדיר את זה פר מחשב או קבוצה. שלא לדבר על אתרים ספציפיים וכד').

לטרנד מיקרו יש גם גירסה חינמית, אבל עליה אני לא ממליץ כי היא מאד מפריעה לעבודה- כמעט כל אתר שלא בא לה טוב בעין, היא מקפיצה הודעות אבטחה\אזהרה ומצריכה אותך לייצר עשרות אישורים לעתיד (כלומר, בפעם הבאה לא תקפוץ אזהרה). אי אפשר לעבוד ככה. היא גם כבדה קצת. בעבודה ה-AGENT כבד בעליית המחשב (כי הוא מבצע סריקה מהירה), ואחר כך כבר לא. לא ממש איכפת לי שהוא כבד בעלייה- שיתפוצצו המשתמשים. אותי מעניינת האבטחה, וכמו שנאמר כאן, מי שיש לו SSD כבר לא מרגיש את זה ממילא. פעם בשבוע- סריקה של התחנות.

הסופוס הום עבדת כאמור דומה, אך יותר קלה מהטרנד ולא פולשנית לתהליכי העבודה. כמובן צריך גם להפעיל קומון סנס.

...

אני מתחיל להבין שהאנטי וירוס הזה זה סתם הפחדה של החברות האלה כדי לקנות את זה

כן ולא. אני יכול לספר כאן על ראנסומים שהתגלו בסריקה השבועית של הטרנד הנ"ל, שאלוהים יודע מהיכן הגיעו (יש גם טרנד מיקרו בשרת הדואר, שהוא עושה את עבודת הקודש מבחינתי ומסלק 50% מהזבל. 40% נוספים מסולקים עוד קודם ברמת הראוטר, ושלושה ע"י האיג'נט בתחנות. השניים הנותרים? גרופ פוליסי של הדומיין, למי שמכיר- לא ניתן להפעיל קובץ "תוכנתי" מתוך המייל, או בהורדה מהאינטרנט. למשתמשים אין ממילא שום סיבה להפעיל קבצים כאלו, רק לצפות בוורדים\פידיאפים).

בקיצור, לבית צריך המוווווווון קומון סנס, וגם אנטיווירוס\ספאם חינמי טוב, למקרה שאין קומון סנס (למשל ילדים). זו דעתי.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשאין זה רק הסברה/שיטת המקל/לא יודע מה, לא טוב ביחסי אנוש.

גם את האנטיוירוס הכי טוב והכי יקר ימצאו איך למחוק, כי הוא חוסם פריצות למשחקים והאתר ההוא עם בחורות ערומות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מי ימחק? העובדים אצלי בחברה?

בוא נתחיל מזה שימצאו זמן לשחק או לצפות בבחורות ערומות בנוסף או במקום לעשות את העבודה שלהם (אין להם את הזמן הזה), אחר כך שינסו להסיר את האנטיווירוס. בהצלחה.

פורסם
כשאין זה רק הסברה/שיטת המקל/לא יודע מה, לא טוב ביחסי אנוש.

גם את האנטיוירוס הכי טוב והכי יקר ימצאו איך למחוק, כי הוא חוסם פריצות למשחקים והאתר ההוא עם בחורות ערומות.

מאז שהמסכים בסמארטפונים עברו את רף ה-5", כבר לא צריך מחשב כדי להיכנס לאתר ההוא עם הבחורות.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
והאתר ההוא עם בחורות ערומות.

איזה מהם? פייסבוק, טוויטר, טינדר, אינסטגרם?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם אתם לא מורידים טורנטים מ piratebay ושות', לא מחפש בחורות עירומים בגוגל ולא פותחים אימיילים מנסיך ניגריה הייתי אומר שאין סיבה שיהיה לכם אנטיוירוס/פיירוול

פורסם

בוודאי שיש סיבה. ואם נכנסת לאתר שנפרץ ומפיץ וירוסים (יש באגים בדפדפנים שונים בגירסאות שונות שניתן להשתמש בתור פירצות אבטחה להדבקת המחשב)?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אפשר המלצה, קישור והוראות הפעלה בסיסיות?

תודה

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

AVAST או AVIRA. אל תתקרב לavg כי הדבר היחיד שהוא עושה זה לשמור על עצמו מפני מחיקה.

בAVAST אין מה לגעת יש לו realtime protection. בAVIRA צריך להגדיר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני בסוף לא התקנתי כלום ואני מסתפק בהגנה של האנטי וירוס שמגיע עם הוינדוס 10.

בינתיים נראה שהוא עובד בסדר

או שיש האקר מאוד מתוחכם שגם מיקרוסופט וגם אני עדיין לא עלינו עליו

• תוכן חדש...