Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ל"א תקין בPotenza S001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה ושבוע טוב,

הרכב שלי כרגע לובש סט של Potenza S001, הגיע מהחברה עם ל"א של 40PSI בכל ה4, מפה לשם נתקלי בפורום שיפורים בשרשור של ל"א מתאים למקס' ביצועים ועל הדרך בדקתי לפי אתר יצרן(בריג'סטון) ל"א מומלץ למידה(2254018) הנתון שעלה הינו 50 PSI שזה נראה לי קצת גבוהה מידי(גם 40 נראה לי גבוהה, אבל אחרי 6K הצמיג לא נראה שנאכל בצורה לא אחידה או משהו).

האם זה נתון בטוח לשימוש??מישהו שמכיר יכול לאמת לי את הנאמר?(סורי אם השרשור לא שייך לכאן או שיש שרשור מיוחד,מחיפוש זריז לא עלה לי משהו שיכול לעזור לי)

תודה לעוזרים.

פורסם

לחץ האויר המומלץ מופיע בספר הרכב ולעיתים גם במדבקה יעודית על סף דלת הנהג.

מה דגם הרכב ושנת הייצור?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

סיאט לאון FR 2017 שלוש דלתות

225/40/R18

על הדלת זה מה שמומלץ עבור הרכב למיטב ידיעתי, לא מה שחב' הצמיגים ממליצה

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

חברת הרכב היא זו שקובעת את הלחץ הנדרש עבור הרכב הספציפי עם קונפיגורציית מתלים ספציפית.

יחד עם זאת, ההמלצה הזו היא פשרה בין מספר משתנים.

תוכל לצרף קישורים מתאימים להמלצות שמצאת?

50PSI בהחלט נשמע גבוה. בדוק גם על הצמיגים עצמם, צריך להיות מצויין לחץ מקסימלי (קר). בדר"כ יהיה לא יותר מ-51PSI לרכב פרטי.

פורסם

על הדלת זה מה שמומלץ עבור הרכב למיטב ידיעתי, לא מה שחב' הצמיגים ממליצה

מה שקובע זה מה שיצרן הרכב ממליץ, וכמובן אסור לעבור את מה שיצרן הצמיגים קבע.

יצרן הצמיגים לא יודע כמה שוקל הרכב שלך בכל מתלה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תום אתה צודק, היה כתוב בקטן MAX 50PSI, בגדול לפי הרכב והשימוש שלי זה 36PSI/2.5BAR ו2PSI פחות מאחורה.

אז 40PSI שיש לי על חם בגדול זה תקין.

יש דרך למצוא את הל"א האופטימאלי בלי לעשות את ניסוי משחת נעליים לבנה וסלאלימים בחניון?

פורסם

נשמע תקין.

ניסוי וטעיה.

רכישת מד לחץ איכותי, ושינוי PSI קטן מדי פעם(על קר) עד מציאת הנקודה האידיאלית מבחינתך.

השתדל לא לרדת משמעותית מהלחץ המומלץ ע"י היצרן.

פורסם

שמע בגדול חודשיים שאני חורש על הרכב, ב40PSI חם קיבלתי את האחיזה שהתנתה לי הכי הרבה ביטחון, עם ל"א נמוך יותר הייתה לי הרגשה של דופן קורס(נראה לי), הרכב והצמיגים עברו חודשיים דיי מתגרזנים(הרבה נסיעות לאזור צפת,חוסן,פוריה) ששם הכבישים מאופיינים עם הרבה מאוד סיבובים חדים, בשום מקרה הרכב לא איבד אחיזה(גם במהירויות שלא מתאימות לתנאים שהורידו לי את הלב לתחתונים) אך בל"א נמוך יותר היה פידבק מוזר מההגה.

כנראה בלי מדידות מדוייקות זה בערך הסוויטספוט.

אגב יש לך המלצה למד ל"א מדוייק? אני כרגע משתמש באחד דיגיטאלי סיני ב30 שקל נכון לשנה האחרונה.

• תוכן חדש...