Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי מגדיר זאת כהתייקרות - הסיוויק תמיד מוצבה מעל המשפחתיות הסטנדרטיות, מבחינת תמורת לכסף - זה נראה לא רע. מחירה הרשמי תמיד היה כ-142K ועל זה כמעט תמיד היו הנחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המחירים סופיים או שישנן עוד תוספות בתוספת תשלום, כדוגמת סאנרוף/גג שמש?

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

אני חושבתי שעברו הימים שמאיר הצליחו לשכנע אנשים שהונדה ממוצבת מעל מכוניות משפחתית רגילה, כנראה שלא... לא יודע מי ישלם עשרים אלף שקל יותר להונדה מגולף,

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם
אני חושבתי שעברו הימים שמאיר הצליחו לשכנע אנשים שהונדה ממוצבת מעל מכוניות משפחתית רגילה, כנראה שלא... לא יודע מי ישלם עשרים אלף שקל יותר להונדה מגולף,

Sent from my MI 5 using Tapatalk

לא מבין איך הגעת להפרש של 20,000 ש״ח.

המחירים הם זהים לחלוטין, 131,900 ו 144,900 לדגמי 1.0 ו 1.5 בהתאמה.

הסיוויק גם יותר חזקה (פחות מהירה) וגם יותר מאובזרת.

אז על מה אתה מדבר?

פורסם
זה דגם הסדאן או החמש דלתות?

זה דגם ההצ׳בק עם 5 דלתות, גרסת ה 4 דלתות תגיע מטורקיה ותהיה עם מנוע 1.6 אטמוספרי ככה״נ, שם מכוונים לציי רכב.

פורסם
המחירים סופיים או שישנן עוד תוספות בתוספת תשלום, כדוגמת סאנרוף/גג שמש?

המחיר סופי והרכב מאוד מאובזר לדעתי, יותר ממה שמקובל, הבנתי שבעתיד תגיע רמת גימור Sport+ שתהיה בעלת חלון שמש ועוד כמה תוספות.

פורסם

נראה מעניין מאוד,

ניתן לשאול אותם בבקשה על מועד המתוכנן להשקת הcr-v החדשה?

(אני יודע שזה לא קשור לאירוע אך לבטח יעניין רוכשים פוטנציאלים רבים)

פורסם
והמחירים:

קומפורט ידני (מערכת מולטימדיה וחיי שני חניה מקומיים) - 121,900

קומפורט אוטומט - 131,900 ש"ח

ספורט - 144,900 ש"ח

[ATTACH]490109[/ATTACH][ATTACH]490110[/ATTACH]

אני בקיא ומתעניין רק במחירים של הידני.

אני מופתע לטובה האמת.

תקופה ארוכה הידנית הקודמת/נוכחית תומחרה רשמית בסביבות 125,000. וזה היה כשנתיים שלוש אחרי הגעת הרכב לארץ. ואז היה מדובר בגרסה מאוד לא מאובזרת ומתחת לרף המקובל מבחינת אבזור, טכנולוגיה ומידות. במאיר פרסמו אותה במבצעים כאלו ואחרים אבל בפועל ממש לא היו הנחות משמעותיות, אם בכלל.

אני לא בקיא בענייני אבזור כ"כ אבל נראה לי שהגרסה הידנית כעת לכל הפחות מיישרת קו עם המקובל. מחיר התחלתי של 122 זה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה.

• תוכן חדש...