Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב עלה לכביש בנומבמר 2014, צמיגים נראים במצב טוב, עברו 55K ק"מ.. מישהו החליט להכניס מברג לאחד הצמיגים!

1. אפשר להחליף צמיד בודד או חייבים בזוגות?
  2. מה ההבדל בין סיני למותג טוב יותר?
  3. איזו חברה בעצם מומלצת שלא תקרע את הכיס, אבל תהיה טובה במחיר סביר?
  4. יש מד לחץ אוויר בגלגלים וגם ג'נט מהחברה. כל פנצ'רייה תדע להתעסק עם זה ולהעביר לגלגל החדש? ג'נט אפשר להעביר?
  5. הבנתי שמומלץ לבדוק תאריך ייצור על הגלגל החדש. איפה זה רשום, ועד איזה תאריך אחורה זה בסדר?
  6. צריך סידור פרונט אחרי זה?

מחיפוש באינטרנט צמיג מידה 165/65R14 79T

יש את הרשימה הזו לדוגמה

פנצריה אחת כבר המליצה לי בטלפון על צמיג של רייקן, צרפתי, במחיר של 230 ש"ח.

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
פורסם

1- על סרן מומלץ שיהיה זוג צמיגים זהים.

2- ממבחנים שבוצעו מרחק הבלימה ואחיזה טובים יותר.

3- אני קניתי של דנלופ ב250 שקל לצמיג.

5- בדופן יהיה רשום מספר כמו 0417 כלומר שני מספרים הכי ימנים זה השנה שבה הצמיג יוצר ושתי הימינים השבוע.

6- לא צריך פרונט אלא רק איזון גלגלים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במצב שהצמיג השני על אותו הסרן כבר נסע שנתיים וחצי, כדאי להחליף זוג. בנוסף, לפי ההנחיות, פנצ'ריות מחוייבות להרכיב צמיגים מאותו היצרן על אותו הסרן( אני כבר אומר שלא כולם מבצעים את ההנחיה, אבל היא לטובת רווח הפנצ'ריה ).

ההבדל הוא במרחק בלימה ואחיזה, בסיבובים ובכביש רטוב.

הייתי משקיע קצת יותר בשביל continental conti eco contact3

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=2419&cs=2&manufactor=37&model=6885&year=2014&subModel=26667&type=1

תאריך ייצור על הצמיגים מוטבע על כל צמיג בצורה של 4 ספרות, מספר שבוע ושנה. 1216 - שבוע 12 שנת 2016. עד שנה מתאריך הייצור זה בסדר, רצוי עד חצי שנה .

יש לך חישוקים קלים? בעיקרון, כל פנצ'ריה יודעת להחליף צמיג ולהשאיר את הג'נט. אבל לא כולם נזהרים לא לשרוט חישוקי סגסוגת ( מגנזיום ). אם תרשום מאיפה אתה, תוכל לקבל המלצה על פנצ'ריה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

1. אחרי 55K קילומטר שעברו הצמיגים מומלץ להחליף לכל הפחות זוג צמיגים על אותו סרן.
  2. בצמיג סיני מדובר על הימור, כשעיקר הדאגה היא לגבי מצבים בהם הכביש רטוב. מותג איכותי ודגם איכותי יהיה תמיד פתרון עדיף.
  3. מתוך האתר שצירפת, הייתי מתלבט בעיקר בין: קונטיננטל פרימום קונטקט 2 או אקו-קונטקט 5, גודייר אפישנטגריפ קומפקט. מעבר לכך תוכל למצוא גם פאלקן SN832, פירלי P1 ואולי אחרים נוספים. אם תוכל להגיד מה דגם הצמיגים שקיים כיום, ובמידה ואתה מרוצה מהם, תוכל לרכוש זוג זהה.
  4. אם מדובר בחיישן פיזי, יש להפנות את תשומת לב הצמיגיה לענין, כדי שיזהרו בעת הפירוק וההרכבה. שים לב שיש צורך בעקרון להחליף גומיית אטימה מה שעשוי להוסיף מעט לעלות ההתקנה.
  5. כפי שיוליאן ציין, בהטבעה אובאלית על דופן הצמיג. תאריך עד שנה מתקבל בדר"כ על הדעת.
  6. אין צורך עקרוני בכיוון פרונט, אבל אם מזוהה שחיקה חריגה על הצמיגים באותו סרן. ניתן בכל אופן לבצע בדיקה (בעיקר אם מוצעת בחינם/בהנחה).

פורסם
1- על סרן מומלץ שיהיה זוג צמיגים זהים.

2- ממבחנים שבוצעו מרחק הבלימה ואחיזה טובים יותר.

3- אני קניתי של דנלופ ב250 שקל לצמיג.

5- בדופן יהיה רשום מספר כמו 0417 כלומר שני מספרים הכי ימנים זה השנה שבה הצמיג יוצר ושתי הימינים השבוע.

6- לא צריך פרונט אלא רק איזון גלגלים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אתה מתכוון לדגם הזה:

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=883&cs=2&manufactor=37&model=6885&year=2014&subModel=26667&area=41

במצב שהצמיג השני על אותו הסרן כבר נסע שנתיים וחצי, כדאי להחליף זוג. בנוסף, לפי ההנחיות, פנצ'ריות מחוייבות להרכיב צמיגים מאותו היצרן על אותו הסרן( אני כבר אומר שלא כולם מבצעים את ההנחיה, אבל היא לטובת רווח הפנצ'ריה ).

ההבדל הוא במרחק בלימה ואחיזה, בסיבובים ובכביש רטוב.

הייתי משקיע קצת יותר בשביל continental conti eco contact3

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=2419&cs=2&manufactor=37&model=6885&year=2014&subModel=26667&type=1

תאריך ייצור על הצמיגים מוטבע על כל צמיג בצורה של 4 ספרות, מספר שבוע ושנה. 1216 - שבוע 12 שנת 2016. עד שנה מתאריך הייצור זה בסדר, רצוי עד חצי שנה .

יש לך חישוקים קלים? בעיקרון, כל פנצ'ריה יודעת להחליף צמיג ולהשאיר את הג'נט. אבל לא כולם נזהרים לא לשרוט חישוקי סגסוגת ( מגנזיום ). אם תרשום מאיפה אתה, תוכל לקבל המלצה על פנצ'ריה.

אני גר בלוד, בעיקרון אזור המרכז/שפלה יהיה נוח (שפלה יותר נוח).

אני לא יודע מה זה חישוקים קלים. צירפתי תמונה שהייתה לי במקרה אחרי תאונה אם זה נותן משהו.

זה מה שבא מהיבואן בזמנו.

2017-03-24 12.28.28.jpg

פורסם

כן, אלה חישוקים קלים.

אני ממליץ שתתקשר לגלגלי המגן ( כביש 44 לפני בית דגן מהכיוון שלך ) ותברר מה אפשר להזמין דרכם מהדגמים המומלצים. יש להם שירות טוב והם עובדים יפה. תוך כמה שעות מרגע ההזמנה הצמיגים יגיעו אליהם.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בהמשך להודעתי הקודמת, אם אתה מרוצה מהצמיגים הנוכחיים, יכול לרכוש את אותו הדגם (אבל זוג צמיגים, לא רק בודד).

מופיע באתר שצירפת: http://autotire.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=905966

וגם ישירות דרך היבואן (אם כי יותר יקר): http://www.raly.co.il/products/product/1656514300

פורסם (נערך)

תודה לכם על התגובות.

התקשרתי למספר מקומות, כולל אלה שהוזכרו כאן. משום מה קשה מאוד להשיג פנצ'ריות ולברר מלאי!

אוטוטייר היחידים שענו לי, אין את הדוןלופ בלאי לעוד שבועיים כמעט.

יש להם זמין להיום גודייר אפישנטגריפ קומפקט ב-273 ש"ח, או קונטיננטל ecocontact5 או פרימיום קונטקט 2 ב-325 ש"ח.

מחירים כוללים התקנה ואיזון

מה ממליצים מבין אלה?

עריכה:

המשאית הייתה בדרך לצאת עם צמיגים לחלוקה, אז בחרתי בגודייר אפישנטגריפ קומפקט. טום הזכיר את הדגם למעלה, משער שהם מומלצים.

תודה רבה לכם על העזרה :-D

פורסם

אם יש גודייר טריים ובמחיר שרשמת, תתחדש.

פורסם

גודייר אפישנטגריפ קומפקט, זה הדגם שיש והזמנתי. אני יוצא עוד רבע שעה שירכיבו.

דרך אגב, אחרי 55K ק"מ ושנתיים וחצי על הכביש, יש לטעם אם כבר להחליף את כל הצמיגים? יש להם במקרה 4 צמיגים, אז חשבתי במכה אחת. השאלה אם זה מיותר? מה אורך חיים ממוצע של צמיגים בדר"כ?

פורסם

תסתכל מה המצב שלהם. יבשים ? מה עומק החריצים ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)

אין במלאי גודייר

פלקן s832 אקו רן ב240 שח או קונטיננטל אקו קונטקט 5 ב300 ש"ח?

מאוד ממליצים לי פה על הראשון

פורסם

לפי הביקורות, לפאלקן אחיזה טובה גם ביבש, גם ברטוב, שקטים, תורמים לצריכת דלק טובה.

חסרון שהרוב רשמו - שחיקה מהירה בעיקר בצמיגים קדמיים.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Falken/Sincera-SN832-Ecorun_2.htm

פורסם

אני הולך להחליף את כל הארבע צמיגים, כבר רואים עליהם סימני יובש מעט. יוכלו להחזיק עוד, אבל שיהיה על הדרך. לפי זה, כנראה שאחליף כל שנתיים וחצי שלוש רביעייה. השחיקה של הפלקן היא סבירה למשך תקופה הזו?

כי סה"כ ביקורות טובות, המחיר שלהם מאוד נוח.

• תוכן חדש...