Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רוצה להתייעץ ברכישת הרכב מאזדה 323F הפנסים הנפתחים.

אז ככה:

הרכב יד 01 ידני שנת 1993 יש לו טסט לחצי שנה ועשה 280 אלף קילומטר.

לדברי המוכר הרכב שמור מאוד ללא שום בעיות הוא היה מטופל במורשה.

הבעיות שיש שם זה הצבע שהוא דהוי מאוד וממש מחייב בצביעה כללית.

והבעיה השניה הוא אומר שיש מכה בדלת מאחורה בצד ולפעמים היא נפתחת ולפעמים לא.

הבן אדם מבקש ממני 4500 שקל ושאלתי האם הוא שווה את המחיר הזה בעבור הנתונים האלו.

תודה למייעצים

פורסם

למה ללכת כל כך רחוק בשביל רכב ב 4500 שקל? תמצא לך איזו יונדאי אקסנט, מזדה לנטיס, סוזוקי סוייפט משנתונים מתקדמים בהרבה, ועזוב אותך מרכב שצריך לעשות לו 2 טסטים בשנה, צבע ותיקון פחחות.

פורסם

לא אוהב את סוגי הרכבים שהצעת...

זה רכב שאני מחפש הרבה זמן השאלה שלי הייתה אם שווה את המחיר למרות ה2 בעיות שיש...

עוד חוות דעת של מישהו ?

פורסם

אני מאוד אוהב את הF, אם הרכב טוב ואתה אוהב אז למה לא, לא צריך היגיון בכל רכישה

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

היתה לי כזאת עם קרבורטור, והבנתי שמאוחר יותר יצאו דגמים עם מזרקים.

יצא לי לראות אחת דגם ספורט עם 128 כ"ס מהבודדות שהגיעו לארץ.

פורסם

הרכב בן 25, הגיון אין ברכישה כזאת - רק רגש.

אם אתה אוהב את הדגם 4500 ש"ח + עוד כמה אלפים לפחחות, צבע ויישור קו, לא יעמדו בדרכך.

אבל אם 4500 ש"ח זה כל חסכונותיך - הייתי חושב פעמיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא אוהב את סוגי הרכבים שהצעת...

זה רכב שאני מחפש הרבה זמן השאלה שלי הייתה אם שווה את המחיר למרות ה2 בעיות שיש...

עוד חוות דעת של מישהו ?

אם אתה מחפש את המודל הזה אז זה נשמע אחלה רכישה עבורך.

אמנם ישן אבל מטופל וידני.

אישית להשקיע בצביעה של רכב שקונים ב 45,000 נראה לי גבולי, אז ברכב שעולה 4500 שחזה נראה לי מיותר

פורסם

זה רכב שאני מחפש המון זמן והוא לטעמי כנראה שאלך עליו בגדול לגביי הצבע אני כמעט בטוח שאני אעשה לו פחחות וצבע אוליי איזה פרוייקט קטן אפילו מי יודע...

תודה רבה לכולכם על העזרה !

פורסם

בזבוז כסף. אתה קונה גרוטאה זוועתית בת 25, שאין לה שום חלקי חילוף בשוק, אתה הולך לאכול קש וחצץ ולשלם הרבה כסף.

אם זה רכב אספנות, אז זו בחירה נפלאה בעיניי - פעם בשבוע להתניע, לנסוע ברכב מיוחד ומוזר שרק נהייה נדיר יותר.

אם זה רכב לשימוש יומיומי, אתה תסבול קשות, תשלם הרבה ובסוף תבין שהזול יוצא יקר.

פורסם

אל תחשוב על ה-4500 ש"ח. יודע מה - אפילו ביישור הקו השקע מחשבה מינימלית.

עליך לחשוב על ההוצאות השוטפות בעתיד. האם אתה רוצה להוציא 1000-2000 ש"ח לחודש (רישוי, ביטוח, דלק, טיפולים) על הרכב הישן זה?

אם מדובר בקניה רגשית - אני יכול להבין לליבך, יש לעיצוב של הרכב הזה איזו ייחודיות. אבל בתנאי שיש לך מספיק כסף בשביל התחזוקה בלי לפגוע בשימוש אחר לכסף ובחסכון לעתיד. אם מדובר ברכישה שאמורה להיות לשימוש שוטף ותו לא העצה שנתן דניאל נכונה - לך על משהו יותר חדש ויותר נפוץ, כזה שצפוי להיות יותר אמין ושחלקי החילוף שלו נפוצים בפירוקיות, גם אם העיצוב שלו משמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...