Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני יד שנייה - עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל המומחים!

מחפשת רכב מיני (אוטומטי) שיתאים בעיקר לנסיעות יומיומיות לעבודה (מאיזור נתניה לאיזור תל אביב), בסביבות ה30 אלף ש"ח.

הדברים הכי חשובים בסדר יורד:

1. שיהיה חסכוני בדלק

2. אמינות כמובן

3. רצוי מרווח לפחות באיזור הנהג, ועדיפות לאוטו גבוה (ככל שניתן למרות שמיני, פחות אוהבת להיות "צמודה" לכביש).

האופציות שחשבתי עליהן הן שברולט ספארק, קיה פיקנטו ויונדאי I10, השאלה היא איזה דגם אוכל להשיג במחיר הזה ומה הכי עדיף מביניהם, כמובן שאני פתוחה לאופציות נוספות.

המון תודה!

עריכה אחרונה על ידי humanbar
פורסם

תודה :)

הבעיה שלי עם הכתבות האלה שהן לא בהכרח מציגות דגמים רלוונטים של אותם רכבים שאותם יהיה ניתן למצוא ב30K.

כלומר אם ממליצים על רכב מסויים וזה נכון לשנת 2017, אני לא יכולה לדעת אם זה נכון גם בהשוואה לדגמים הקודמים.

פורסם

I10 הקודמת נסחרת במחירים נמוכים מהפיקנטו ואפשר למצוא אחת במצב טוב בסביבות המחיר שציינת.

עדיפות למנוע 1.25 ולא למנוע 1.0.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

הפיקנטו והיונדאי פחות טובות בנושא צריכת דלק.

לאיזה צריכת דלק את מצפה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני עושה עם הפיקנטו 1 ל-15 בערך. כן, יש חסכוניות ממנה אבל מבחינת 'חבילה כוללת' היא מתעלה על הרבה אחרות.

בכל מקרה, לא חושב שזה רלוונטי לה בכלל בתקציב הזה.

פורסם

בבין עירוני?

מה המהירות הממוצעת?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכולם, הנסיעות בינעירוניות כפי שציינתי מאיזור השרון למרכז באופן יומיומי. חשוב לי העניין של התקציב.

חשבתי גם על סוזוקי אלטו שלגמרי עונה על עניין התקציב וצריכת הדלק, אבל ראיתי שלא ממליצים עליו פה כל כך.

אשמח לשמוע המלצות אחרות.

פורסם

אם את רוצה באמת חיסכון אז פיגו 107.

החיסרון גיר רובוטי פחות נעים בעיר, אך בבין עירוני הוא בסדר.

לרוב מצמד מחזיק עד 100 אלף והחלפתו כ 3 אלף. לכן תבדקי אם הוחלף אם לא יכול להיות שתצטרכי במהלך הזמן להחליפו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

מה לגבי קיה פיקנטו של 2012? או יונדאיI10 / ניסאן מיקרה?

מוכנה להתפשר על צריכת דלק קצת פחות טובה (לפי מה שהבנתי זה גם ככה די חסכוני) למען בטיחות ונסיעה חלקה.

עריכה אחרונה על ידי humanbar
פורסם

הייתי הולך על ספארק ידנית בשנתון 2012.. אוטו חסכוני יחסית בדלק ביחס למיני האחרות.

מתאים מאוד לנוסע בודד

• תוכן חדש...