Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דפדפן קופא לעיתים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות.

בחודשים האחרונים (לא זוכר מתי בדיוק התחילה הבעיה, אבל לא מעט זמן) אני חווה 'קפיאות' קצרות בזמן שימוש בדפדפן כרום, במיוחד בזמן ניגון סרטוני יוטיוב (80% מהזמן) אבל לא רק. המחשב כולו קופא - הדפדפן מסרב להגיב לגלילה, מעבר טאבים וכו', הסרטון קופא, אם כי הסאונד ממשיך להתנגן, אי אפשר לעבור לחלון אחר או לפתוח תפריט התחל. לאחר מספר שניות הדפדפן משתחרר וכל האינפוטים שניתנו בזמן שהמחשב קפא נכנסים לפעולה. לוגים לא מראים שום סימן לפעולה חריגה בדפדפן או במחשב.

זה קורה רק בזמן שדפדפן פתוח. בדר"כ כרום אבל חוויתי את הבעיה גם בפיירפוקס ובאדג' (ולכן לא פתרתי את הבעיה בהחלפת דפדפן). אם הדפדפן סגור המחשב עובד כשורה גם תחת מאמץ של תוכנות עריכה כבדות או משחקים.

ניסיתי התקנות מחדש, הסרת תוספים וכל מה שיכולתי לחשוב עליו מלבד פירמוט (אין לי פנאי לבצע את זה כרגע).

מדובר במחשב נייד חזק יחסית - לנובו Y50-70 עם מעבד i7, זכרון בנפח 16GB RAM וכמובן SSD, כך שלא מדובר בבעיית ביצועים.

הבוקר קיבלתי בהשאלה מחשב נייד נוסף - גם הוא לא בדיוק עגלה - ולמרבה הפלא, אותה בעיה. המחשב הזה חדש לחלוטין ולא עבר התקנת תוכנות כלשהן מלבד כרום ללא תוספים.

שני המחשבים מריצים ווינדוס 10 64 ביט.

חיפוש באינטרנט מוצא המון בעיות של כרום קופא, אבל שום דבר דומה לבעיה אצלי. רעיונות?

תודה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

גם לי זה ככה וזה קורה המון פעמים.

יש לי עוד בעיה לפעמים שאני לא יכולה ללחוץ על כלום בהגדרות ובהיסטוריה וכשאני פותח עוד חלון- כרטיסייה ולוחץ נגיד על השני זה מתנתק. באגים מוזרים...

פורסם

קורה לי אפילו בפורום הזה, במעבר בין לשוניות ובדפדוף או פתיחת אתרים לא כבדים. המחשב קופא לכמה שניות או דקות, לא מתאפשרת גלילה, מעבר לשוניות או כתיבה.

המחשב הןא Dell Inspiron 15 עם מעבד i3-3217, זכרון 8 ג"ב מערכת הפעלה חלונות 10 64 ביט.

בד"כ סגירת הדפדפן (שאורכת גם היא קצת זמן) פותרת את הבעיה זמנית, עד הקפיאה הבאה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה תוכנת האנטי ווירוס שמותקנת? הרבה פעמים תוכנית AV כבדה עלולה לייצר מצב כזה(קרה לי יותר מפעם אחת).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אצלי רק הדיפנדר של $M

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנ"ל, דיפנדר בשני המחשבים.

בדסקטופ בעבודה, אגב, זה לא קורה למרות שימוש בכרום עם אותם התוספים בדיוק וחומרה חלשה הרבה יותר. ההבדל הוא ששם מדובר בווינדוס 7.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

לא, אין לי חשבון פייסבוק.

Mewtwo -

פורסם

אצלי בדרך כלל פתוח

פורסם

מישהו? יוטיוב כבר בגדר לא שמיש.

Mewtwo -

• תוכן חדש...