Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש לעוזרים. אני מעוניין לרכוש מאזדה 3 שנת 2008 מיד 2 אך יש לה בעיה \ פגיעת חנייה בבמפר הקדמי של הרכב, בכמה כסף מדובר התיקון שלו במוסך מורשה?

0b33d622-6f11-4f88-98ec-94f0746fa49d.jpg

d0b61f50-6eca-4baf-b9d2-c9ae5561c1c1.jpg

פורסם

במפר= פס האטה.

בתמונות רואים פגיעה בפגוש/מגן קדמי/טמבון.

תיקון יכול לעלות מ 300 ש"ח אם זה רק תיקון יישור ללא צביעה או 500-900 אם נדרשת גם צביעה.

החלפת טמבון,אם לא יצליחו לתקן תלויה בצבע שתמצא.

עדיף לתקן אצל פחח רכב ולא בחברה כי עלות התיקון בחברה עלולה להיות יקרה משמעותית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מעוניין בתיקון יישור צבע לא כול כך מעניין אותי.

במצב הנראה בתמונות ששלחתי בטוח אפשרי לסדר?

פורסם
במפר = פגוש באנגלית

כן הבנתי את זה כבר תגיד אפשרי לסדר את זה (לפי מה שאתה רואה בתמונות) שלא יצא לי להישאר עם רכב במצב כזה.

פורסם

כל דבר אפשר לסדר. תפנה למוסך פחחות ותבקש הצעת מחיר לתיקון.

אתה יכול לשלוח את התמונה (אולי עוד תמונות, שיהיה יותר ברור מה צריך לתקן) למוסך אלעד פחחות רכב חולון.

הם נותנים הצעת מחיר ראשונית בטלפון על סמך תמונה:

http://www.d.co.il/j-80138794/28410?jacket=http%3a%2f%2feladcarservice.co.il/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה נראה שבור קצת בחלק מהתפוסנים שעל הטמבון, אבל אפשר להצמיד את זה ולתפוס עם כמה ברגים מלמטה. כלפי חוץ זה יראה טוב, הברגים לא ייראו

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

• תוכן חדש...