Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יכול להגיד לנו מי מוכר לך את הרכב?

טריידמוביל? אלדן? סוחר שקנה מאלדן וקיבל את הניירת?

אתה לא ברור.

אתה מתעקש לקנות רכב עם נתונים לא טובים (ליסינג/השכרה, קילומטראז' גבוה על מנוע קטן) רק בגלל שהוא זול.

למעשה, המחיר הוא מחיר שמשקף את מצב הרכב.

לא הבנת? אסביר.

קודם כל צריך לבדוק מחירון לוי יצחק (30 לפי אתר אלדן שצירפת) ומשם יש לשקלל השכרה או ליסינג ואת הקילומטראז'.

אני לא חושב שהדגם הזה בכללי נמכר במחירון או קרוב לזה:

א. זו פיג'ו שעם ישראל אוהב לשנוא.

ב. מרבית הרכבים שימשו להשכרה/ליסינג וזה מוריד את מחיר השוק.

ג. התנהגות גיר שתגרום לך לקלל את האריה ומשפחתו בפקקים.

ד. לא רק שהגיר לא נעים הוא גם דורש אחזקה לא זולה.

לפי מה שמתואר כאן, אתה בכלל לא ראית את הרכב עדיין וכל הסיפור מבוסס על שיחות ומסמכים.

אתה נעול, לא משנה מה יגידו כאן, אתה תקנה כי זה זול וכנראה מתאים לך לתקציב.

אז תתחדש ותזכור שאין מתנות חינם.

רואים שזה מטרייד מוביל לפי הבדיקה.

לגבי ג. אפשר לראות שאתה גם שונא את האריה, לקלל את האריה ומשפחתו בגלל גיר רובוטי? כאילו הם המציאו אותו.

לגבי ד. אשמח מאוד לדעת למה זה דורש אחזקה לא זולה שלא שמעתי עד כה חוץ ממך.

בכל מקרה פות"ש אני מציע לך כן לקנות פיג'ו 107, מכונית ממש לא כמו שמתואר ע"י markb205 ,והיא מאוד מאוד חסכונית גם בתחזורה מנסיון, אך אל תקנה את זו שמטרייד מוביל, כי לא חסרות כאלה מפרטיים ולא מנוכלים, מה שכן השוק שלו מת יחסית ויהיה לך קשה למכור.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רואים שזה מטרייד מוביל לפי הבדיקה.

לגבי ג. אפשר לראות שאתה גם שונא את האריה, לקלל את האריה ומשפחתו בגלל גיר רובוטי? כאילו הם המציאו אותו.

לגבי ד. אשמח מאוד לדעת למה זה דורש אחזקה לא זולה שלא שמעתי עד כה חוץ ממך.

בכל מקרה פות"ש אני מציע לך כן לקנות פיג'ו 107, מכונית ממש לא כמו שמתואר ע"י markb205 ,והיא מאוד מאוד חסכונית גם בתחזורה מנסיון, אך אל תקנה את זו שמטרייד מוביל, כי לא חסרות כאלה מפרטיים ולא מנוכלים, מה שכן השוק שלו מת יחסית ויהיה לך קשה למכור.

תראה הייתי היום באלדן למשל הם רוצים 28 על 80 קילומטראג'.. עם אחריות וכל זה

עכשיו אם תציץ ביד 2 הכל שם עולה לפחות 6 אלף יותר מההצעה פה...

ובאמת השוק שלו מת ? זה רכב חסכוני מאוד ועדיף על איזה מאסדה 3 מוזר

פורסם

זה שאנשים דורשים ביד2 מחיר מסוים, לא אומר שהם מקבלים אותו.

תתקשר ותציע מחיר על הרכב ותראה איך יש גמישות. מי שלא מתגמש, לא מוכר.

פורסם

הרכב עצמו זול יחסית לאחזקה אבל הגיר הרובוטי ממש לא. רק לא מזמן, שלמתי על החלפת קלאץ'+עבודה כ- 3000 ש"ח. במוסך מורשה אם אני לא טועה המחיר הוא 4000 ש"ח.

הרכב אמנם חסכוני, אבל בהנחה והקלאץ' מחזיק כ-60,000 ק"מ (לפי הדיווחים) ונוסעים מעל 20,000 ק"מ בשנה אז כנראה שהחסכון בדלק בטל בשישים. (זמן+כסף+רכב לא זמין)

לא לכולם יש קומבינות, ולא כולם יודעים לעבוד ולתקן את הרכב שלהם לבד.

צריך גם לקחת בחשבון, שרכב כזה מהשכרה עבר חיים מאוד לא קלים וייתכן שיידרש לעשות לו יישור קו רציני דבר שיגיע לכמה אלפים. (לא הייתי יותר מדי סומך על מוסכי ההסדר של אלדן, בסוף המטרה שלהם היא כמה שיותר לחסוך.)

נשמע שאתה רוצה לשמוע חיזוקים חיוביים לבחירה שלך. אף אחד לא ימנע ממך לקנות את הרכב, תעשה את השיקולים שלך.

אבל כנראה שאנשים רוצים לעזור לך מנסיונם, ורומזים לך שהבחירה הזו כנראה לא הכי מוצלחת...

פורסם
הרכב עצמו זול יחסית לאחזקה אבל הגיר הרובוטי ממש לא. רק לא מזמן, שלמתי על החלפת קלאץ'+עבודה כ- 3000 ש"ח. במוסך מורשה אם אני לא טועה המחיר הוא 4000 ש"ח.

הרכב אמנם חסכוני, אבל בהנחה והקלאץ' מחזיק כ-60,000 ק"מ (לפי הדיווחים) ונוסעים מעל 20,000 ק"מ בשנה אז כנראה שהחסכון בדלק בטל בשישים. (זמן+כסף+רכב לא זמין)

לא לכולם יש קומבינות, ולא כולם יודעים לעבוד ולתקן את הרכב שלהם לבד.

צריך גם לקחת בחשבון, שרכב כזה מהשכרה עבר חיים מאוד לא קלים וייתכן שיידרש לעשות לו יישור קו רציני דבר שיגיע לכמה אלפים. (לא הייתי יותר מדי סומך על מוסכי ההסדר של אלדן, בסוף המטרה שלהם היא כמה שיותר לחסוך.)

נשמע שאתה רוצה לשמוע חיזוקים חיוביים לבחירה שלך. אף אחד לא ימנע ממך לקנות את הרכב, תעשה את השיקולים שלך.

אבל כנראה שאנשים רוצים לעזור לך מנסיונם, ורומזים לך שהבחירה הזו כנראה לא הכי מוצלחת...

אני אגיד לך מה, אם אני אפילו משקיע בוא עוד 5 אלף על כל הדבר שהם לא הגיר ( כי הקלאץ הוחלף בוא לא מזמן האמת לפי מה שראיתי ) אז זה יוצא נגיד 26 השאלה אם 5 אלף יספיק נגיד לשנתיים - שנתיים וחצי אחרי זה אני מאמין שאני אמכור אותו

פורסם

אני לא מצליח לרדת לסוף דעתך,

אתה קונה רכב במצב לא מאוד טוב - בפחות כסף, אתה מבין שאתה לבד ללא ה"גב" של טריידמוביל וכו' תמכור אותו בהרבה פחות מאשר אם תקנה בקצת יותר רכב במצב טוב יותר?

ז"א ההפסד הסופי שלך יהיה גבוהה יותר בתקופת בעלות קצרה כ"כ(תקנה ב21, עם עלק אחריות ועמלת טריידמוביל - תמכור ללא 2 אלה, כיד פרטית לרכב מוזנח מהשכרה בהרבה פחות).

מול לקנות רכב פרטי שמור יותר שתמכור עוד שנה בסכום קרוב יותר למה שקנית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אני לא מצליח לרדת לסוף דעתך,

אתה קונה רכב במצב לא מאוד טוב - בפחות כסף, אתה מבין שאתה לבד ללא ה"גב" של טריידמוביל וכו' תמכור אותו בהרבה פחות מאשר אם תקנה בקצת יותר רכב במצב טוב יותר?

ז"א ההפסד הסופי שלך יהיה גבוהה יותר בתקופת בעלות קצרה כ"כ(תקנה ב21, עם עלק אחריות ועמלת טריידמוביל - תמכור ללא 2 אלה, כיד פרטית לרכב מוזנח מהשכרה בהרבה פחות).

מול לקנות רכב פרטי שמור יותר שתמכור עוד שנה בסכום קרוב יותר למה שקנית.

הוא ירד ל20 עכשיו זה יותר אטרקטיבי או שעדיין לא? ונגיד קניתי ב20 והוספתי עוד 40 קילומטראג עוד שנתיים כמה אוכל למכור לפי דעתך בוא נדבר מספרים..

פורסם

מי זה "הוא"? סוכן של טריידמוביל או סוחר שטריידמוביל העבירו לו את הרכב כי לא רצו/הצליחו למכור?

תחזוקת הגיר היא בדיוק נושא הקלאצ' והעלות שלו כפי שכתב benor.

אני לא שולל רכישת 107 בכלל, להיפך. אני חושב שבגלל כל הסיבות שכתבתי, אפשר לרכוש רכב במחיר זול מיד פרטית, שמור ומטופל.

דרך אגב ידידי booblit שם המשתמש שלי נקרא על שם הרכב הטוב והאהוב ביותר שהיה לי אי פעם.

אריה? מלך!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
מי זה "הוא"? סוכן של טריידמוביל או סוחר שטריידמוביל העבירו לו את הרכב כי לא רצו/הצליחו למכור?

תחזוקת הגיר היא בדיוק נושא הקלאצ' והעלות שלו כפי שכתב benor.

אני לא שולל רכישת 107 בכלל, להיפך. אני חושב שבגלל כל הסיבות שכתבתי, אפשר לרכוש רכב במחיר זול מיד פרטית, שמור ומטופל.

דרך אגב ידידי booblit שם המשתמש שלי נקרא על שם הרכב הטוב והאהוב ביותר שהיה לי אי פעם.

אריה? מלך!

זה לא טריידמוביל זה אלדן שמכרו לבחור הזה ליפני שנה תרכב ב30 אלף שח ועכשיו הבחור הפרטי מוכר אותו ב20 .והקלאץ הוחלף לא ליפני יותר מדי זמן

פורסם

כעיקרון אעדיף תמיד לקנות את הרכב במצב הכי טוב האפשרי, גם אם זה במחיר יקר, ולא את הרכב הכי זול. לא מפחד לצאת 'פראייר' כשאני קונה רכב מטופל, שמור עם נתונים טובים במיוחד, במחיר גבוה. זה יחזיר את עצמו אח"כ.

בנוסף, בחיים לא שילמתי על רכב מה שהמוכר רצה. אז אם יש רכב במחיר מסויים אני יודע שאוכל להוריד כמה אלפים מהמחיר המבוקש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תיראה, אני לא אחזור על מה שכבר אמרו לך, אבל בחייאת,

אתה רוצה לקנות רכב שאתה תהיה יד 3, יש לו עבר ליסינג וקילומטראז גבוה.

בוא נגיד אתה תרצה למכור את הרכב עוד שלוש שנים. המחירון שלו יהיה בערך 20 אלף. זאת אומרת ב-20 אלף הקונה העתידי יוכל לקנות את הרכב הזה יד 1, פרטית, קילומטראז נמוך בסביבות ה-17 אלף שקל.

כמה אתה חושב שהוא ישלם על רכב עם 150 אלף קילומטר, שהוא יודע שהוא יהיה יד 4, והיה בעבר בליסינג? אם אני הייתי במקום הקונה העתידי, הייתי שם 5 אלף.

אז אתה יכול לקנות רכב שמור כזה ב-26 אלף(בערך) ולמכור אותו ב-15 אלף או שלקנות אותו ב-20 אלף ולמכור ב-5. מה עדיף?

אגב, מצטער על ההתנשאות לכאורה, אבל הקוצר ראייה הזה נפוץ מאוד. עוד בזמנו ראיתי אנשים שקנו יונדאי גטס יוצאות ליסינג עם קילומטראז גבוה ב-60 אלף וחשבו שעשו את עסקת המאה, עד שהגיע הזמן למכור אותה וגילו שזה רכב שאפשר למכור אותו ב-10 אלף מקסימום.

פורסם

לצמצם נזקים עתידיים ברור שכדאי, אבל מראש הרכב הזה (או כל רכב שהוא למעט אספנות) הוא לא נכס ולא נועד להשקעה וכנראה שהפגו' 107 במיוחד לא...

פורסם
זה לא טריידמוביל זה אלדן שמכרו לבחור הזה ליפני שנה תרכב ב30 אלף שח ועכשיו הבחור הפרטי מוכר אותו ב20 .והקלאץ הוחלף לא ליפני יותר מדי זמן

אפשר שתעשה קצת סדר?

בכותרת כתוב רכב מטריידמוביל.

הבדיקה הוזמנה ע"י טריידמוביל.

הרכב של אלדן שמכרו למישהו לפני שנה שמוכר עכשיו, אז למה יש בדיקה של טריידמוביל?

הקלאצ' הוחלף לפני 40000 ק"מ (שנתיים). זה נחשב "לא מזמן"?

ראית את הרכב?

בדקת מי הבעלים הרשום?

אתה בטוח שלא עומד סוחר מאחורי המודעה?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

יש לי הרגשה שלא המוכר ולא הקונה עשו בדיקה לרכב, והוא פשוט מביא את הבדיקה המוזמנת שטרייד מובייל עשו בזמנו.

זו אגב הסיבה למה ספר הטיפולים נגמר ב-2015 בערך, ולא ממשיך הלאה.

במידה ומה שאני כותב זאת המציאות, פותח השרשור, זאת שיטה מאוד מאוד גרועה לקנות רכב. יש דרכים הרבה יותר טובות לבזבז 20 אלף שקל.

• תוכן חדש...