Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לאחרונה אני מרגיש שההגה זז ימינה שמאלה...לא זוכר אם זה היה בעבר..

האם זה בסדר או מעיד על בעיה ?

בנוסף אשמח להתייעצות...

לאחרונה אני מרגיש שהאוטו שלי מתחיל לאבד את הכוח שהיה לו...

אני מרגיש את זה למשל שאני נוהג עם מזגן או בעליות , פעם האוטו היה סוחב יפה מאוד ואילו עכשיו אני נאלץ לרדת להילוך רביעי כדי לשמר את הכוח שלו.

תודה מראש...

יובל

פורסם

אם ההגה לא היה זז ימינה ושמאלה, אז הייתי דואג :wink:

עכשיו ברצינות, באיזה רכב מדובר? מה הנתונים שלו? אנחנו לא צריכים לנחש נכון :)

ובקשר להגה, אתה מתכוון שיש לך חופש בהיגוי?

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
אם ההגה לא היה זז ימינה ושמאלה, אז הייתי דואג :wink:

עכשיו ברצינות, באיזה רכב מדובר? מה הנתונים שלו? אנחנו לא צריכים לנחש נכון :)

ובקשר להגה, אתה מתכוון שיש לך חופש בהיגוי?

כתבתי בכותרת איזה רכב מדובר...

כמו שניתן לכוון את הגה למעלה ולמטה ע"י תופסן , עכשיו אם אני מזיז (לא מסובב )את הגה ימינה שמאלה יש חופש

פורסם (נערך)

צודק טעות שלי :shock: אבל עדיין עוד קצת נתונים לא יזיקו.

ידני/אוטומט, כמה נסע וכו', למרות שכנראה שידני כי לא נראה לי שבאוטומט יש 5 הילוכים ברכב הזה.

בהנחה שהרכב אכן ידני, איך הקלאצ' שלו מתנהג? אתה מרגיש איזה שהוא שינוי? החלקה? משהו בסגנון?

החלפת לאחרונה פלאגים? או פילטר דלק?

אם יש לך אפשרות תריץ סריקה עם סורק obd, אולי תצוף איזו שהיא קריאה.

בנוסף, אתה מתכוון שההגה כולו זז ימינה ושמאלה? מעניין.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

לא מבין על מה כל החפירות פה.בקשר לבעיה שההגה "רוקד" בחופשיות בלי לסובב אותו זה לא תקין בכלל ויש לבדוק את זה בהקדם האפשרי

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם (נערך)

למה חפירות? הוא שאל שני שאלות, מנסים לענות לו.

(לפחות אני מנסה..)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
פורסם

השאלה השניה זה הבעיה הקטנה שלו אם בכלל.כרגע במידה והמצב כמו שהוא מתאר שההגה רוקד במקומו משמע משהו לא מקובע שם זה סכנת חיים ואני לא מגזים...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

תודה לכולם עם הנכונות לעזרה...

בכל מקרה ההגה נע ימינה שמאלה ואין לי שום בעיית היגוי בנסיעה. השאלה איך ניתן לחזק ואיפה ?

לגבי הסחיבה :

הרכב ידני עשה 185000 ק"מ , עשיתי לו טיפול גדול ב 180000 כולל פילטר דלק טיימינג וכו...

לגבי הקלאץ בהילוך מ3 ומעלה ההילוכים נכנסים חלק ולפעמים רוורס והילוך ראשון או שני קצת נתקע אבל אחכ נכנס..

שאלה נוספת :

המדיד שמן מנוע מראה לי שיש הרבה שמן מעל הMAX , השאלה האם זה יכול להשפיע/לפגוע בתפקודי מנוע ?

פורסם

לגבי ההגה, קשה לענות בלי לראות, צריך לחכות למישהו שמכיר את הרכב.

באשר לשמן, יותר מדי שמן זה מצב לא תקין.

לא יודע אם זה יכול לגרום לתפקוד לא תקין. אבל המצב לכשעצמו איננו תקין.

בנוסף, נשמע שהקלאצ' שלך קצת עייף אבל אני לא בטוח שהבעיה היא בו. העניין עם ההילוכים שלא נכנסים חלק היה תמיד?

פורסם
לגבי ההגה, קשה לענות בלי לראות, צריך לחכות למישהו שמכיר את הרכב.

באשר לשמן, יותר מדי שמן זה מצב לא תקין.

לא יודע אם זה יכול לגרום לתפקוד לא תקין. אבל המצב לכשעצמו איננו תקין.

בנוסף, נשמע שהקלאצ' שלך קצת עייף אבל אני לא בטוח שהבעיה היא בו. העניין עם ההילוכים שלא נכנסים חלק היה תמיד?

האוטו אצלי כשנה...לפעמים יש את הבעיה ולפעמים לא .

• תוכן חדש...