Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם נהוג להחליף שמן גיר ב208 ידנית ?

בספר הטיפולים לא מוזכר צמד המילים שמן גיר בכלל, והמהלך של הידית קצת מעורפל וקשה, אולי זה יפתור הבעיה?

פורסם (נערך)

למיטב ידיעתי מומלץ להחליף שמן גיר כל 100K. יש פה תרשים גיר של פיז'ו 307 ידנית אם זה עוזר.

צריך לבדוק מפלס שמן גיר. החלפת השמן לא תמיד עוזרת וצריך לגשת למוסך ולבקש חוות דעת אוליי מדובר בהחלפת שטאנגות.

peugeault-gear-oil.jpg

עריכה אחרונה על ידי dorban3
פורסם

לפני שאתה הולך להחליף , לשבור את הראש ,לתקן תודא שיש בכלל תקלה. קח את הרכב למוסך עם עוד רכבים כמו שלך ותשווה.אולי כך בכל תיבות ההילוכים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
בדגם של הספורט מומלץ להחליף כל 60 אלף.

אני מחזיק ב1.2 עם 82 כוח סוס

לפני שאתה הולך להחליף , לשבור את הראש ,לתקן תודא שיש בכלל תקלה. קח את הרכב למוסך עם עוד רכבים כמו שלך ותשווה.אולי כך בכל תיבות ההילוכים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

כמובן, בטיפול הבא אציין את הנושא

מפתיע אותי שלא כתוב כלום בספר הטיפולים..

פורסם

תחליף לפי הנדרש ברכב למען יאריכון חיי הגיר

אני הגעתי להחלפת קלאץ' קצת מוקדמת כי לא טיפלו בתחום הזה הבעלים הקודמים כראוי (אחרי 163K ק"מ בסיטרואן C4 ידנית), בעת ההחלפה הוסיפו לי שמן גיר חדש ואמר לי המוסכניק שהיה כמעט יבש שם בפנים... ושכל 90K יש להחליף את השמן גיר.

תקדים תרופה למכה, העניין מאוד מורגש בתחושה בידית ההילוכים ובדוושת המצמד, כשיש שמן טוב ובכמות מספקת הכל חלק. לפני כן הייתה תחושה כמו שאתה מתאר של כבדות במוט הילוכים וחיכוך בדוושת המצמד

פורסם
תחליף לפי הנדרש ברכב למען יאריכון חיי הגיר

אני הגעתי להחלפת קלאץ' קצת מוקדמת כי לא טיפלו בתחום הזה הבעלים הקודמים כראוי (אחרי 163K ק"מ בסיטרואן C4 ידנית), בעת ההחלפה הוסיפו לי שמן גיר חדש ואמר לי המוסכניק שהיה כמעט יבש שם בפנים... ושכל 90K יש להחליף את השמן גיר.

תקדים תרופה למכה, העניין מאוד מורגש בתחושה בידית ההילוכים ובדוושת המצמד, כשיש שמן טוב ובכמות מספקת הכל חלק. לפני כן הייתה תחושה כמו שאתה מתאר של כבדות במוט הילוכים וחיכוך בדוושת המצמד

תודה רבה!

• תוכן חדש...