Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי יונדאי אקסנט 2005, יש בעיה בגלגל השמאלי אחורי שמצריכה את החלפת המיסב. (חופש תזוזה בבדיקת הגלגל, רעש במהירות גבוהה, רעידות בגלגל וכו)

רציתי לשאול, מישהו יודע האם אני יכול לפרק את המיסב מהנאבה ולקנות רק מיסב חדש או שאני צריך לקנות נאבה חדשה עם המיסב? בכללי כמה תיקון כזה במוסך יכול לעלות? והאם אני שיש לי ניסיון בסיסי במכונאות רכב יכול לבצע את הפעולה לבדי? כמובן עם הכלים המתאימים.

קיבלתי הצעה ממוסך על סך 300-400 שקלים תלוי בחלקים שיצטרכו.

תודה לעוזרים.

פורסם

מחליפים רק את המיסב, לא את כל הנאבה והצעת המחיר (הסבירה) מייצגת את עלות המיסב והעבודה.

העניין הוא שרוב הסיכויים שצריך פרס בכדי להוציא ולהכניס את המיסב ואת הכלי הזה כנראה אין לך..

במקום פרס קיימים קיטים של חליצה/התקנה מהסיגנון שמופיע בתמונה למטה, אפשר לקנות גם בארץ וכמובן באליאקספרס

1Set-23Pc-Front-font-b-Wheel-b-font-Hub-font-b-Bearing-b-font-Removal-Installation.jpg

פורסם
מחליפים רק את המיסב, לא את כל הנאבה והצעת המחיר (הסבירה) מייצגת את עלות המיסב והעבודה.

העניין הוא שרוב הסיכויים שצריך פרס בכדי להוציא ולהכניס את המיסב ואת הכלי הזה כנראה אין לך..

במקום פרס קיימים קיטים של חליצה/התקנה מהסיגנון שמופיע בתמונה למטה, אפשר לקנות גם בארץ וכמובן באליאקספרס

1Set-23Pc-Front-font-b-Wheel-b-font-Hub-font-b-Bearing-b-font-Removal-Installation.jpg

בדרך כלל אני מגיע עם הנאבה אל החרט שלי והוא מחלץ את המייסב הישן ושם לי את החדש בעלות של 50 שח אבל עדיין אשמח לקישור לקיט הזה במדוייק שהעלת בתמונה.

פורסם

הבעיה היא אחרת, בד"כ כשמפרקים את המיסב, דופקים את הנאבה ולכן אני ממיץ לך לקנות את שניהם במקום לפרק פעמיים ולשלם פעמיים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

יש הרבה קיטים באליאקספרס, במקרה התמונה שלקחתי היא של אחד יקר יחסית והאמת שקשה להתחרות ב50 ש"ח לחליצה אבל מצאתי אחד דומה, "רק" ב 180$ כולל משלוח:

https://www.aliexpress.com/item/WINMAX-WHEEL-BEARING-REMOVAL-TOOL-SET-KIT-UNDER-CAR-TOOLS-WT04B1025/32700140890.html?spm=2114.10010108.1000013.6.3PI3Dz&traffic_analysisId=recommend_2088_3_82199_new&scm=1007.13339.82199.0&pvid=3f9123f1-53ef-431e-ab61-f9409b7c8fdb&tpp=1

• תוכן חדש...